[YAYIN] Paprika Santana: **Vice News Son Dakika Giriş Jeneriği**
[YAYIN] Paprika Santana: İyi geceler Vice, burası Vice News, ben Paprika Santana.
[YAYIN] Paprika Santana: Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Adalet Partisi tarafından bir yürüyüş gerçekleştirilmişti.
[YAYIN] Paprika Santana: Yürüyüşün ardından Alycia Kasparov'un yaptığı departmandaki "usülsüzlükler" ve haksız yere görevinden...
[YAYIN] Paprika Santana: ...alındığı iddia edilen eski polis memuru Roque Serrano için adalet istenmişti.
[YAYIN] Paprika Santana: Roque Serrano'nun departmana açtığı dava sonuçlandı ve kendisi sonuçlanan dava hakkında açıklama yapmak üzere...
[YAYIN] Paprika Santana: ...Vice News radyolarında.
[YAYIN] Roque Serrano: Merhaba, iyi geceler.. Öncelikle bu yayına çıkmaktan fazlasıyla utanıyorum, eh..
[YAYIN] Roque Serrano: İsmin Roque Serrano, eski bir polisim.
[YAYIN] Roque Serrano: Birçoğunuz beni Kasparov'un adalet yürüyüşünden hatırlıyor, benim öncülüğümle başlamıştı.
[YAYIN] Roque Serrano: İşin kötü tarafı, hiçbir zaman o yürüyüşte olmadım, bunu söylerken gerçekten utanıyorum.
[YAYIN] Roque Serrano: Yirmi beş ocak günü, yaptığım bir hatadan dolayı departmandan ihraç edildim, iç işleri bunda haklıydı.
[YAYIN] Roque Serrano: Maddi sorunlar yaşıyordum, gerçekten büyük sorunlar, bunlara girmek istemiyorum. Gerçekten kötü durumdaydım.
[YAYIN] Roque Serrano: Bu olay hızlıca yayıldı ve bir dedikodu haline geldi. Yaklaşık beş gün işsiz kaldım, iş aradığım günlerden biriydi..
[YAYIN] Roque Serrano: Net hatırlayamıyorum, gerçekten.. Telefonum çaldı, sanırım ankesörlü telefondu, Bayan Alycia Kasparov'un yardımcısı..
[YAYIN] Roque Serrano: Olduğunu söyledi, bu olayı gündeme getireceklerini ve bana en iyi avukatları sağlayacaklarını söylediler, mesleğimi geri
[YAYIN] Roque Serrano: ...geri kazanmak istiyordum.
[YAYIN] Roque Serrano: Üstelik otuz bin dolar nakit parayı anında verebileceklerini ve bana fabrikalarında yöneticilik sağlayacaklarını söylediler.
[YAYIN] Roque Serrano: Tek yapmam gerekenin Teğmen Nelson'u ve iç işlerini kötü göstermem gerektiğini, yürüyüşte öncülük etmem gerektiğini söylediler.
[YAYIN] Roque Serrano: Şehrin dışında, Dillimore kasabasının hemen üstünde ki tren raylarında buluştuk, sarı saçlıydı, kaslı ve iri bir adamdı.
[YAYIN] Roque Serrano: Nakit parayı bana hemen orada verdi, otuz binden çok daha fazlası vardı, Kasparov'un benim arkamda olduğunu söyleyip gitti.
[YAYIN] Roque Serrano: Adalet yürüyüşünün tamamını evimden takip ettim, kahretsin.. Çaresizdim ve bunu yapmak zorunda kaldım.
[YAYIN] Roque Serrano: Gerçekten aptallık ettiğimi fark ettiğimde olayın üstünden on gün geçmişti, onlara ulaşabileceğim bir numara bile yoktu.
[YAYIN] Roque Serrano: Onlara ulaşmaya çalıştım, birçok kez kapılarına kadar gittim.
[YAYIN] Roque Serrano: Tek yaptıkları beni kovmak oldu, kullanılmış ve çaresiz hissetmeye başladım.
[YAYIN] Roque Serrano: Tek diyeceğim, Teğmen Nelson ve iç işleri birimini zan altında bırakmaktan utanç duyuyorum.
[YAYIN] Roque Serrano: Bu Alycia Kasparov'un bir oyunuydu.
[YAYIN] Roque Serrano: Kimsenin baskısı veya tehditi altında değilim, tarih 11 Şubat 2021.
[YAYIN] Paprika Santana: Bu açıklamalar için Vice News ve Vice adına Roque Serrano'ya teşekkür ediyoruz.
[YAYIN] Paprika Santana: Bu açıklamalar karşısında Bayan Kasparov'un karşu cevabını oldukça merak ettiğimizi de söylemeliyim.
[YAYIN] Paprika Santana: Vice News olarak siz dinleyenlerimizi her zaman en doğru haberi en hızlı ve tarafsız şekilde ulaştırmak en büyük gayemizdir.
[YAYIN] Paprika Santana: Tekrardan açıklamaların için Vice Şehri adına teşekkür ediyoruz sevgili Roque Serrano.
[YAYIN] Paprika Santana: İyi geceler Vice. Sağlıkla ve huzurla kalın.
[YAYIN] Paprika Santana: **Son dakika çıkış jeneriği**