Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23154 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#541 - 25.11.2022 13:19
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Star Tower'da Muhteşem Konser! Billie Eilish, Vice News Ekranlarında!
Yayımlanma: 24 KASIM 2022, LARA CLARKSON TARAFINDAN

20 Kasım 2022, Vice Şehri için unutulmaz etkinliklerden birine sahne oldu. Vice Şehrinin en yüksek binası olan Star Tower'da ortamı daha da yükselten bir isim vardı: Dünyada ünlü pop yıldızı Billie Eilish! 20 yaşındaki genç süperstar, kurduğu parfüm markası olan Billie Eilish Fragrances'ın tanıtımı sebebi ile Star Tower'da bir konser gerçekleştirdi. Bu konserde aynı zamanda Vice Şehrinin sevilen grubu MetalVice grubu da vardı. Konser sırasında MetalVice'ın şarkısıyla hareketlenen Vice halkı, Billie Eilish'in muhteşem şarkılarıyla adeta kendinden geçti. Billie Eilish'in ilk şarkısı MetalVice ile beraber yaptığı bir düetti. Lovely şarkısı ile New Divide şarkılarını aynı anda söyleyen Billie Eilish ve MetalVice'ın bu performansı çok beğenildi. Bunun ardından Happier Than Ever ve Bad Guy şarkılarını söyleyen Billie Eilish, konser sonrasında sevenleri ile beraber fotoğraf çekildi. Bu fotoğraflar, Vice Social'ı o gün içerisinde adeta süsledi.

Konserden sonra Vice News'ın sevilen röportaj programı Yüzde Yüz Vice'a katılan Billie Eilish, tıpkı kendisi gibi bir müzisyen olan Henry Dunkirk'ün sorularını yanıtladı. İşte o programdan kesitler şu şekilde:

Alıntı
Hey, selam! Ben teşekkür ederim Henry. Beni çok güzel anons ettiğini söyleyebilirim. Konseri beğendiğine sevindim, bence de gayet güzeldi. MetalVice grubu, bu şehrin en iyisi kesinlikle. Onlarla beraber güzel bir şekilde eğlendik. Aslında bu şehri seviyorum, sürekli uğrarım fakat kendimi çok sıkı göstermeyi sevmiyorum. Ama tabii ki sahil gibi yerlerde beni tanıyıp fotoğraf çekilmek isteyenler oluyor, onları da kırmıyorum.Kendimi burada ikinci kez tamamiyle gösteriyorum, evet. Daha önce Rockstar Studio ile beraber bir anlaşmamız olmuştu, onun için şehirdeydim. Ve şimdi de Star Tower'da konsere çıktım, burada bulunmak benim için muhteşem bir his.

Her şarkıcı, kendi sevenleriyle beraber olmak istiyor tabii ki, biz de bunu bu gece yaptık. Herkesin yaşadığı o muazzam hissi ben de yaşadım, oldukça mutluyum. Dahasını ister miyim? Tabii ki isterim. Bu güzel olurdu.Bu geceyi kesinlikle güzel bir hatıra olarak saklayacağım. MetalVice grubu ile güzel bir mashup yaptık, onların şarkısı ile benim şarkımı birleştirdik. Ve oldukça da beğenildi gibi, alkışlar oldukça yoğundu. Büyük ihtimal bu şehirde bu anı unutmam gibi.

Eilish No.2 adında bir parfüm piyasaya sürüldü kısa bir zaman önce. Bu geceden itibaren Eilish No.2 adındaki yeni kokularımız piyasaya sürüldü. Çok keyifli çekimler yaptık, videolarını Instagram hesabımdan paylaştım. Taze İtalyan bergamotu ve elma çiçeği ile papirüsü birleştirerek muazzam bir koku elde ettik.Bu gerçekten inanılmaz bir koku veriyor, hayatımda aldığım en iyi koku diyebilirim. billieeilishfragrances.com'a girerek bu parfümleri inceleyebilir, satın alabilirsiniz.
Bunun için Vice News'a para ödemedim, yapacak bir şey yok.
Henry Dunkirk, canlı yayının sonunda Billie Eilish'ten kameraya bakıp tüm şehre seslenmesini istedi. Eilish, kendisini şu şekilde ifade etti:

Alıntı
Pekala, muhteşem. Bu an, benim anım. Ben... özellikle bu yıl büyüdüğümü düşünüyorum. Ve bunu seviyorum, büyümeyi çok seviyorum. Genç olmayı seviyorum, halen de gencim aslında. Ama ergen olmayı da çok sevmiştim. Ve ben ergenken, büyümekten korkuyordum aynı zamanda. Ve yaşlanmaktan tabii ki... o beni korkutuyordu. Ve şimdi büyümenin her şeyinden, her anından keyif alıyorum. Ben, kendi işlerimi kendim yapmayı seviyorum, bunu parfümlerde gösterdim. Kendi seçimlerimi yapmayı seviyorum... Geleceğim için de çok heyecanlıyım. Benden bu kadar, görüşmek üzere.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson & Henry Dunkirk
KAMERA
Lara Clarkson
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#545 - 30.11.2022 00:41

Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

VCPD'nin Online İhbar Uygulaması Nedir?
Yayımlanma: 29 Kasım 2022, Julya Yalenchka TARAFINDAN

Gün içerisinde saatler 22:15'i gösterdiğinde Vice Şehri Polis Departmanı Çavuş Ryan Phelps ile gerçekleşen röportajda, Çavuş Phelps; VCPD Çevrim İçi İhbar sistemi hakkında genel bir açıklamada bulundu. Vice Şehri'nde şu sıralar gündemde olan siber suçlar ile mücadele veren VCPD ekipleri, hem sahada hem saha dışarısında Vice Şehri mağdurlarına her türlü destek olabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Günümüzde her geçen gün kendisini daha çok yenileyerek daha uygun hizmet vermek adına Vice Şehri vatandaşlarına sunulmuş VCPD Çevrim İçi İhbar Sistemi hakkında vatandaşların akıllarında ki soru işaretlerine gün itibari ile Vice News Haber Departmanı personelleri tarafınca gerçekleşen halka kapalı röportajda son buldu. Vice News Haber ve Yayın Departmanı tarafınca gerçekleştirilen röportajı, Vice Şehri sakinleri adına derledik.

Julya Yalenchka: Öncelikle bildiğiniz üzere VCPD'nin bir çevrimiçi ihbar sistemi mevcut. İnternet sayfasında vcpd.gov911 diye geçiyor.
Dilerseniz, çevrimiçi ihbar sistemi ile ilgili detayları bir de sizden duymak isteriz.

Çavuş Ryan Phelps: Pekâlâ, eğer hazırsanız size bunu aktarmaya başlayabilirim. Çevrimiçi ihbar sistemimiz yeni bir uygulama sayılmaz. İşin doğrusu bu oldukça eskiden bu yana çalışan bir uygulamaydı ancak son dönemlerde bu uygulama hakkında bir takım revizyonlara giderek daha işlevsel hâle getirip insanlar birileri hakkında ihbar oluşturmak istediğinde onlar için en kolay yolları oluşturmayı seçtik. Bundan iyi bir verim elde ettiğimizi de söylemem mümkün, eski uygulamaya kıyasla bir takım yenilikten sonra çevrim içi olarak aldığımız ihbarlarda büyük oranda bir artış meydana geldi. Eskiye kıyasla çok daha fazla çevrim içi ihbar almaya başladık ve bu ihbarlar ile her gün polis memurları sokakta ilgileniyor, her bir ihbar özenle incelenerek, soruşturma süreci yürütülüyor ve failler hakkında işlem uygulanıyor.
Aralık ayının başında halkla ilişkiler divizyonu, Kasım ayı verilerine ilişkin basına açık bir toplantı düzenleyecek ve belirtmem gerekiyor ki çevrim içi ihbarların bu verilerde görmezden gelinemeyecek kadar bir takım etkileri oldu. Vice Şehri Polis Departmanı kuruluşundan bu yana benimsediği ilkeleri göz önünde bulundurarak bu şehirdeki her birey için koşullar doğrultusunda maksimum düzeyde hizmet verebilmeyi hedefliyor ve bunun için çalışıyoruz. Bu noktada toplumunda bize yardımcı olarak işimize katkı sağlamasından oldukça memnunuz ve iş birlikleri hakkında olumlu düşüncelerimiz var.

Julya Yalenchka: Müsadenizle size bir soru daha yöneltmek istiyorum tüm ekip arkadaşlarım adına; çevrim içi ihbarların genel olarak ne tür konularda size geri dönüşler oluyor, bize kısaca yüzeysel biçimde aktarabilir misiniz, örneğin Vice Şehri vatandaşları genel olarak ne tür sebeplerden dolayı çevrim içi ihbarlarda bulunuyorlar?

Çavuş Ryan Phelps: Sokakta işlenen birçok suç hakkında çevrim içi ihbar alıyoruz ancak söylemem gerekiyor ki en çok yoğunluk silah bulundurma suçuna ait. Buna bir kişiyi alı koyma ve bir sivili darp etme suçları da eşlik ediyor.

Julya Yalenchka: Örneğin silahlı bir kaçırılma olayı hakkında görgü tanıkları bir çevrim içi ihbarda bulundular. Ne tür aşamalardan geçiliyor departman görevlileri tarafından? Nasıl bir yol izliyorsunuz? Sakıncası yoksa bizler ile paylaşır mısınız rica etsem Çavuş Phelps?

Çavuş Ryan Phelps: Elbette, bu oldukça yoğun ve dikkat isteyen bir süreç. Çevrim içi ihbarlar hakkında ön değerlendirmeyi sağlayan süpervizör, takımı olayla ilgili öncelik derecesi ve bu olayın detayları hakkında bir takım değerlendirmeler sağlıyor.  Tüm bu bilgiler toparlanıp bir dosya hâline getiriliyor ve soruşturmaya hazır olduğunda bu işler ile ilgilenen personellere dosyaların sevki sağlanıyor. Tutuklama çalışmaları çok kapsamlı olduğu gibi gerektiği durumlarda bu sürece yüksek riskli tutuklamalar için metropolitan takımıda dahil olabiliyor.

Julya Yalenchka: Çevrim içi ihbar sisteminin yenilenmesi ile birlikte birçok yararların gerçekleştiği ve işlerin departman personelleri tarafınca kolaylaştığını bizlere aktardınız fakat merak ediyorum ki? Her işin yararları olduğu kadar zararları da göz önünde bulundurmak gerekir. Daha öncesinde ya da şimdi. Çevrim içi ihbar sistemi ile ilgili herhangi bir olumsuz olay yaşadınız mı? Ya da yararlarından bir yana zararları oldu mu? Ne de bugünlerde şehirde oldukça fazlasıyla bir siber suç yaygınlığı mevcut.

Çavuş Ryan Phelps: Evet, bunlar hakkında birkaç durumdan bahsedebilmem mümkün. Bazen insanlar bu uygulamanın amacını yanlış anlayarak amacı dışında çevrim içi ihbarlar gönderebiliyor.

Julya Yalenchka: Çevrim içi ihbarda bulunan birçok insanın, daha doğrusu mağdurun kişisel bilgilerinin çalınma ihtimali, suistimal edilebilme ihtimali söz konusu mu? Ne de olsa hackerlar günümüzde oldukça yaygın, çevrim içi ihbarda bulunan bir mağdur kişinin bilgileri departman tarafınca korunuyor değil mi?

Çavuş Ryan Phelps: Kesinlikle öyle, bunun hakkında hiç kimse endişe duymamalı. Vice Şehri Polis Departmanı gelişmiş bir veritabanı ağına sahip, ve bu ağ güçlü bir şekilde korunuyor. Bu noktada işlenen siber suçlar ile mücadelede bilgisayar suçları biriminin payı büyük.

Julya Yalenchka: Herhangi bir suç altında hisseden bir vatandaş, ne tür yollar izlemeli? Çevrim içi ihbar sistemine nasıl başvurabilir?

Çavuş Ryan Phelps: İyi ve birçok kişi için fayda sağlayacak bir soru. Öncelikle herkesin bilmesi gereken bir nokta var, eğer o an bulunduğunuz noktada aktif olarak suç işleniyorsa ve kendinizi güvende hissetmiyorsanız istediğiniz zaman 911'i tuşlayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Ancak tanık olduğunuz bir suç geçmişte kaldıysa, o an aktif olarak işlenmiyorsa ve sizi tehdit etmiyorsa bu noktada çevrim içi ihbar sistemini kullanabilirsiniz. Başta belirttiğim üzere eğer o an bulunduğunuz noktada aktif olarak suç işleniyorsa ve risk altındaysanız önceliğiniz 911'i tuşlamak olmalı.

FOTOGALERİ

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka & M.Caron & H.Dunkirk
KAMERA
H.Dunkirk
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#546 - 01.12.2022 20:15

Joshua Sanz Gözaltında! Bellavista Mühürlendi!
Yayımlanma: 1 ARALIK 2022, PERŞEMBE , LARA CLARKSON TARAFINDAN

Vice Şehrinde Aralık ayı, oldukça hızlı ve büyük bir gelişme ile başladı. Aralık ayının henüz ilk saatlerinde VCPD ekibinin edindiği bilgiler üzerine şehrin uğrak mekanlarından birisi olan Bellavista'ya bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyon sonucunda iş insanı ve aynı zamanda Vicewood Healthcare Center adlı hastanenin başhekimi olan Joshua Sanz yakalanarak gözaltına alındı! Bellavista mekanının aynı zamanda işletmecisi olan Joshua Sanz'ın hapishaneye gönderileceği tahmin edilirken Bellavista belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Yüklü Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi! Uyuşturucuların Çıktığı Yer!

VCPD ekipleri alanda birkaç araştırma yaptı ve o alanda yüklü sayıda yasadışı yollarla elde edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Vice News olarak alana gittiğimizde VCPD Çavuşu Ben Morgan'a birkaç soru yönelttik. Ben Morgan, Vice News'a şu şekilde konuştu:

Bellavista isimli mekanda yüklü sayıda uyuşturucu yakalandı. Mekanın işletmecisi, aynı zamanda bir doktor olan Bay Sanz'ın da üstünde uyuşturucu çıktı. Mekanı mühürlüyoruz. Uyuşturucuları klozetteki suya saklanmış bir şekilde bulduk. Buraya bir ihbar üzerine geldik, bu kadarı yeterli.

Vice News ekibi olarak orada yaptığımız incelemelerde Joshua Sanz'a karşı gülme seslerine şahit olduk. Joshua Sanz, polis aracındayken ona gülen kişilere karşı çok ama çok sinirli bir haldeydi. Joshua Sanz'ın durumu ne olacak? Hapishaneye mi gönderilecek? Vicewood Healthcare Center'ın akışı ne durumda olacak? Bellavista geri açılacak mı? Bunlar büyük bir merak konusu olurken, Vice Şehrinde Aralık ayının oldukça hızlı geçeceğinin adeta bir sinyalini görmüş olduk.

FOTOGALERİ

EDITOR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Lara Clarkson

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#547 - 01.12.2022 20:16

Vartavar Karapetyan Ocean View'da Yakalandı!
Yayımlanma: 1 ARALIK 2022, PERŞEMBE, LIONETTA PARRELLO TARAFINDAN

Vice Şehrinin Aralık ayında oldukça hareketli anlara sahne olacağını söylemiştik. 1 Aralık gününün daha ilk saatlerinde yaşananlar bunu adeta kanıtlar nitelikte. Bellavista mekanına yapılan baskın ve Joshua Sanz'ın yakalanmasının ardından Ocean View otelinde yaşanan bir olay, gecenin hareketine hareket kattı. VCPD ve VCFD arasındaki telsiz konuşmalarından Ocean View'da kırmızı bültenle aranan bir kişinin yakalandığını öğrenen Vice News ekibi hemen Ocean View oteline doğru ilerledi ve alanı izlemeye başladı. Ocean View'da FDI tarafından hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkartılan Vartavar Karapetyan yakalandı ve kelepçelenerek gözaltına alındı. Olay anında yüzde yüz canlı yayında olan Vice News, bu olanları Vice Şehrine aktardı.

Vartavar Karapetyan'ın Yanında Bir Kadın Da Vardı!

Ocean View otelinde yapılan VCPD operasyonunda yakalanan Vartavar Karapetyan'ın, o gece sırasında bir kadınla beraber olduğu iddiaları söyleniyor. Yaptığımız incelemeler sonucunda önceden bir kadının kelepçelenerek çıkartıldığına şahit olduk. Bu da bu iddiayı güçlendirecek nitelikte. Vartavar Karapetyan, geçtiğimiz aylarda Organize Suç Davası kapsamında yargılanmış, FDI tarafından hakkında kırmızı bülten çıkartılmıştı.

FDI'ın arama kararı çıkarttığı Vartavar Karapetyan'ın eyalet hapishanesine gönderileceği tahmin ediliyor.

FOTOGALERİ

EDITOR
Lionetta Parrello
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Lara Clarkson

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#548 - 02.12.2022 02:24

Sahil Bölgesinde Panik Anları! Hem Kundaklama, Hem Bomba!
Yayımlanma: 1 ARALIK 2022, LARA CLARKSON TARAFINDAN

1 Aralık 2022 günü, Vice Şehrinde oldukça büyük gelişmelere sahne olmaya devam ediyor. Verilen ihbar üzerine harekete geçen VCPD ve Fire Department üyeleri hemen Ocean View oteline ve Havana Gece Kulübü bölgesine geldiler. Bölgede verilen ihbar, bir yangının olmasıydı. Kundaklama yoluyla gerçekleşen bu yangını başarıyla söndüren VCFD ekipleri, Havana Gece Kulübünün içerisinde bir C4 bomba düzeneği olduğunu tespit ettiler. Fire Department ekipleri, bomba imha kıyafetlerini giydiler ve bombayı imha etmek için çalışmalara başladılar.

İlk bilgilere göre içeride bir sivil bulunmuyordu. Vice News ekibi de, olay yerinden yüzde yüz canlı yayındaydı.  Bu bölge, şehrin en merkezi bölgelerinden birisi olarak biliniyor. Ocean Bar, Ocean View oteli ve Havana gibi kritik öneme sahip olan Vice Sahili bölgesinde bu denli bir bombanın bulunması, bölge genelinde bir paniğe sebep oldu.  Bölgeye VCPD tarafından sinyal kesici jammer'ın eklenmesi, bu bombanın uzaktan sinyal yoluyla patlatılmasının önüne geçti. Bu sebepten dolayı Vice News'ın bölgeden gerçekleştirdiği yayını da sona ermişti. Sinyallerin kesilmesiyle işlemlere başlayan VCFD bomba imha ekipleri, bombaya ait olduğunu netleştiren güç kablosunu kestiler, bir çantanın içinde bulunan bu bombada bir sayacın olmadığından dolayı düzeneğin pasif olup olmadığından emin olamadılar.

Bu sebepten dolayı düzeneği yerinden çıkartan bomba imha ekipleri, bu riskli işlem sonucunda başarılı oldular ve bombayı imha ettiler. Bombayı VCPD ekiplerine teslim eden VCFD ekipleri aynı zamanda bu çantanın içerisinde on veya on beş gramlık uyuşturucu maddeyi de ele geçirdi. Bu bombayı imha ederek saldırganların planlarını suya düşüren VCFD ekipleri, bölge halkından tebrikleri aldılar.

FOTOGALERİ

EDITOR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Henry Dunkirk
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok