Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23418 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#450 - 27.09.2022 10:16
Gündem Vice 1.Bölüm | Miguel Sanz

[YAYIN] * * Vice News - "Gündem Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Leonard Maxwell: Herkese mutlu akşamlar Vice! Ben, Leonard Maxwell.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Gündem Vice programında sizlerle birlikteyiz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Biliyorum, beni gördüğünüz için biraz şaşırmış olmalısınız.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bugün sevgili patronum ve değerli dostum Randolph Mitchell, Gündem Vice'ı yapmam için beni görevlendirdi.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bildiğiniz gibi bu harikulade programın esas sunucusu, kendisidir.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu yüzden biraz heyecanlı olduğumu söylemeden geçmeyeceğim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Çok uzatmadan neden bugün burada olduğumuzla ilgili konuşmaya başlayalım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Gördüğünüz gibi yanımda bir konuğum var.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Kendisiyle daha önce kısa bir sohbet etme fırsatımız oldu.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, öncelikle hoşgeldiniz diyorum ve sizi tanımayanlar için kendinizi tanıtır mısınız?
[YAYIN] Miguel Sanz: Elbette, öncelikle burada olduğum için çok şanslıyım. Ben, Miguel Sanz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: * *Yayını izlemek için ((/yayinlar - Vice News))* *
[YAYIN] Miguel Sanz: Bir iş adamıyım, Vicewood Healthcare Center'ın sahibiyim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Yani kısa kesmek gerekirse, şehirde dolaşan aranızdan bir insanım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Kameraya bakıp gülümser ve Sanz'a döner.*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu çok güzel, hakkınızda başka şeylerde duymuştum ama kendinizden bahsetmeyi pek sevmiyorsunuz sanırım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Vicewood Healthcare Center'ın düzenlediği ilk yardım etkinliğinin de sunuculuğunu üstlenmiştim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Orada gerçekten ekibiniz iyi bir iş çıkardı.
[YAYIN] Miguel Sanz: *Maxwell'e bakıp güldü, kahvesinden yudumladı.*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Sizinle SMA hastaları için düzenlenen bağış etkinliğinde tanışmıştık.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Leonard Maxwell: Oradaki rekor bağışın sahibi olduğunuzu da izleyicilerimize hatırlatmak isterim doğrusu.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, yaptığınız bu yardımlar ve etkinlikler ister istemez dikkat çekiyor.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bazı izleyicilerimizin dikkatini çekmemiş olabilir.
[YAYIN] Leonard Maxwell: O yüzden konuyu kısaca tekrar açacağım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Sizinle hakkınızdaki suçlamalarla ilgili bir röportaj gerçekleştirmiştik.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun ardından herhangi bir gelişme oldu mu?
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu konuda hukuksal süreç başladı, dava açtım. Şu blog yazarı olan kadın.
[YAYIN] Miguel Sanz: Hakkımda suçlamalar başlattı, karalama kampanyaları falan...
[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm hepsinin asılsız olduğunu herkes biliyor, işte. Birkaç bilgisiz adam bu kadına inandı.
[YAYIN] Miguel Sanz: O yüzden bu kadar saçma bir durum oluştu, tekrardan belirtiyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: O blog yazarı kadın hakkında hukuksal işlemler başlatıldı, dava açık.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, açıkçası bu konu üzerinde fazla durmak istemiyorum ama ipuçlarını seven birisiniz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir açıklama yapacağınızda direkt olarak söylemek yerine ipuçları bırakmayı seviyorsunuz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Sanz'a doğru tebessüm eder*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bugün, burada birçok önemli isim bulunuyor.
[YAYIN] Leonard Maxwell: İş arkadaşlarım ve birbirinden değerli arkadaşlarım bizimle birlikte yayına katılım sağlıyorlar ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Leonard Maxwell: Onlar için burada toplanmamızın sebebinden bahsedebilir misiniz?
[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm hayatım boyunca, insan sağlığını aşırı derecede önemleyen bir insan ve...
[YAYIN] Miguel Sanz: ... bunun hakkında çalışmalar yapan bir insan oldum. Çalışmalarıma iki yeni şey daha eklemeye karar verdim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Dün gördüğüm bir olaydan çok etkilendim, çok kötü oldum. Tüm gece bunun üstüne düşündüm.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını canlı izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Miguel Sanz: Bir madde, insanın hayatını tamamen bitirebiliyormuş. Bunu öğrendim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: * * Vice News - "Gündem Vice" Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Leonard Maxwell: Teknik bir aksaklık oldu, sevgili izleyiciler.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun için hepinizden özür diliyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Yeni katılanlar için Miguel Sanz ile yayınımıza devam ettiğimizi belirtelim ve kaldığımız yerden devam edelim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet, bunun için üzgünüm Bay Sanz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Tekrar sizdeyiz.
[YAYIN] Miguel Sanz: Sorun yok, böyle küçük problemler olabilir. Her neyse...
[YAYIN] Miguel Sanz: Dediğim gibi, dün gördüğüm bir şey hayatımı tamamiyle değiştirdi.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bir madde, tüm insanın hayatını dakikalar içerisinde bitiriyormuş. Bunu öğrendim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Kısacası, ben ve ekibim olmak üzere. Vicewood Healtcare Center, uyuşturucuya savaş açıyor.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu yolda benim liderliğim ve çalışanlarımın azmiyle Vice'ta en azından...
[YAYIN] Miguel Sanz: Madde kullanımından hayatını kaybedenlerin sayısını ve kullanımını en aza düşürmek hedefimiz.
[YAYIN] Miguel Sanz: Böyle bir sorunu olan, bu berbat şeyden kurtulmak isteyen herkes hastanemize gelip...
[YAYIN] Miguel Sanz: Baskılayarak söylüyorum, ücretsiz olarak tedavi görecek. Vicewood Healthcare Center, uyuşturucuyu yok edecek.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu, gerçekten sevindirici bir haber ancak burada VCPD ekiplerini de karşımıza almış olmayalım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Onların da bu konuda çalışmaları gerçekten takdire değer.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Siz de bu konuda katkıda bulunacaksınız, öyle değil mi?
[YAYIN] Miguel Sanz: Evet, doğru. Tüm VCPD personellerine kendim adına ve hastanem adına gönülden teşekkür ediyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Onlara yardımcı olacağım, Vice'ın bu kötü durumdan arınması için her şeyi yapmaya hazırım.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ve başlayacak tedaviler için gerekli tüm şeylerin masrafını da, kendi hazinemden karşılayacağım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunu duyduğuma gerçekten sevindim çünkü şu anda tam bir uyuşturucu karşıtıyla konuşuyorsunuz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Umarım Vice Şehri'nde bu sorunu tamamen çözebiliriz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Gerçekten gençlerin, bu şeye bulaştıklarını gördükçe üzülüyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bundan kurtulmak için her ne gerekiyorsa yapılmalı.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu, çok iyi bir haber ve yanılmıyorsam bir duyurunuz daha olacak.
[YAYIN] Miguel Sanz: Aslına bakarsan, ben insanlara bağımlı olduğumu fark ettim. Biliyor musun, onları çok önemsiyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Özellikle Vice şehri, benim için çok önemli. Konuya gelecek olursak, sağlık sektörü için bir duyurum daha var.
[YAYIN] Miguel Sanz: Son zamanlarda elime ulaşan raporlara göre, sadece Vice sınırları içerisinde...
[YAYIN] Miguel Sanz: Kanser dolayısıyla, yüz kişi hayatını güçsüz düşmüş şekilde kaybetmiş.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu iş can sıkıcı duruma gelmeye başladı, bunun için ayrı olarak bir vakıf açmaya karar verdim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Kanserli vakıf üyelerimin tedavi masraflarını da kendim cebimden karşılayacağım, hepsini.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu hastalar için yapılacak tüm şeyler yapılacak, yeni dostluklar edinecekler.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ayrıca burası üzerinden, dış ülkelere de bağış yapacağım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Oh, Vice sınırları içerisinde kanserden dolayı yüz kişinin hayatını kaybetmesi...
[YAYIN] Leonard Maxwell: Benim için yeni ama üzücü bir bilgi oldu.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Ancak bu konuda da çalışmalarınızın olacağını duymak da sevindirdi.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz, eminim ekip arkadaşlarımın da sizin hakkınızda merak ettikleri vardır ancak...
[YAYIN] Leonard Maxwell: ...ondan önce bir şey sormak istiyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Yayının henüz başında değindiğimiz eleştirilerin sebebi de aslında bu tür aktiviteler değil mi?
[YAYIN] Leonard Maxwell: Yani, bu tür şeylerle ön plana çıkınca ister istemez fazla dikkat çekiyorsunuz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Ben, bir basın mensubu olarak sorgulamayı seven birisiyim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Sonuç olarak işim de bu aslında.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Tarafsız bir şekilde bakacak olursak şüpheleri haklı buluyor musunuz?
[YAYIN] Miguel Sanz: Bingo, aslında ben sorgulardım. Sorgulamakta haklılar, yapıcı eleştiriye açığım.
[YAYIN] Miguel Sanz: Düşünsene, bir adam sürekli etrafa para saçıyor. Bu paranın kaynağı nereden geliyor?
[YAYIN] Miguel Sanz: Herkes kendi kendine sormuştur, elbet ki sorar.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ama kaçırdıkları bir nokta var, benim tüm hayatım sağlık sektörü üzerine kurulu değil.
[YAYIN] Miguel Sanz: Vice şehrinde on, on beş civarı işletmem ve şirketim var. Bunların her birinin başında müdür, çalışanlar.
[YAYIN] Miguel Sanz: Para akışı dönüyor arkadaşlar, ben de bunu insanlara yardım olarak kullanıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Şu zamana kadar kendim için araba aldım, zevklerimi biraz da olsa eğlendirmek adına.
[YAYIN] Miguel Sanz: Geri kalan tüm paramı hizmet sektörüne ayırıyorum, insanları ön plana çıkartıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ben, hayal gerçekleştirici bir adamım. Herkese imkân veriyorum, şöyle bir örnek vereyim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Şehrin en ünlü mekânlarından birisi, Bellavista Club. Orasının sahibiyim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bellavista'nın müdürü ilk çalışmaya başladığında basit bir barmaiddi, şimdi Bellavista'nın müdürü.
[YAYIN] Miguel Sanz: Tanınan ufak bir imkân, ufak bir nokta. Eğer siz doğru yöntemi bilirseniz, para her zaman gelir.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bunu da hayır işinde harcıyorum, çalışmalarım belli. Umarım soru işaretlerini silmişimdir.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Paranın gelmesi için doğru yöntemle ilgili bir ara tavsiyelerinizi dinlemek isterim. *güler*
[YAYIN] Miguel Sanz: Elbette dostum, mutlaka tavsiye vereceğim. *güler*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Yayınımızın sonlarına doğru gelirken ekip arkadaşlarıma dönmek istiyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Kameraya doğru gülümser*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz'a elbette başka sorular gelecektir diye umuyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Ardından izleyicilerimizden de kısa birkaç soru alıp yayınımızı sonlandıracağız.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet, çok sevgili arkadaşım ve genel koordinatörümüz Julya Yalenchka'ya söz hakkı vermek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle mutlu akşamlar sevgili Vice City sakinleri...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi yayınlar diliyorum. Bay Sanz ve Bay Maxwell'i selamlıyor, aklımda ve birçok izleyicinin de sorularını...
[YAYIN] Julya Yalenchka: sevgili Bay Sanz'a yöneltmek istiyorum, müsadenizle...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bay Sanz, öncelikle iyi akşamlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sizin için özenle hazırladığım birkaç sorum var, bunların birçoğu inanın lokum niyetinde olacak ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir kısmı ise biraz acılı gelebilir, affınıza sığınarak ilk sorumu yöneltmek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vicewood Healthcare Center'i faaliyete geçirmeden önceki temel taşınız neydi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Az önce uyuşturucu tedavilerine karşı ücretsiz bir uygulamada bulunacağızını belirttiniz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu uygulamanın oldukça masraflı ve uğraş gerektirdiğini bizzat yayınımıza eşlik eden izleyicilerimiz...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tahmin edebiliyor olsa gerek. Amacınız halkın sevgisini kazanıp daha fazla isme hitap etmek miydi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yoksa halkın sevgisini ve dualarını kabul edip yolunuza devam etmek miydi? Yoksa tamamen işin ucu paraya mı...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yatıyor? Merak ediyor ve izleyicilerimiz adına bu soruyu yöneltmekten şeref duyuyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sözü müsadenizle size bırakıyorum. Buyrun Bay Sanz.
[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, tüm soruların için sana minnettarım. Birinci sorundan başlamak istiyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Vicewood Healthcare Center, hayatın tümünü önemseyen bir hastane. Orası bir sağlık merkezi.
[YAYIN] Miguel Sanz: İlk amacımız, olabildiğince insana ulaşmak ve hayat kurtarmaktı. Tüm çalışanlarım bunu bilir.
[YAYIN] Miguel Sanz: İkinci sorun, halkın sevgisi elbette benim için önemli. Benim bu konuda tek isteğim...
[YAYIN] Miguel Sanz: İsmimi duyurmak falan değil, yaptığım işi duyurmak. İnsanlar VCPD'ye yardım eden birisinin olduğunu bilsin.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu konuda tüm genç kardeşlerimizin yardım alacağını, ailelerinin artık üzülmeyeceğini bilsin.
[YAYIN] Miguel Sanz: Şu para mevzusuna gelecek olursak, arkadaşlar. Şu zamana kadar hastanem dışı...
[YAYIN] Miguel Sanz: Bir konuda asla kendim bu kadar ilgilenmedim, müdürlerim işi yürütürdü.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ama insan sağlığı benim için üst düzeyde, bu yüzden kendimi bu kadar harcıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Hastanem özel bir hastane olmasına rağmen, asla bir ücret kesilmiyor.
[YAYIN] Miguel Sanz: Yani söylemek istiyorum ki, para kazanmak için hastaneye ihtiyacım yok.
[YAYIN] Miguel Sanz: Benim insanlara yardım etmeye ihtiyacım var, bugün olsun yaptığım rekor bağışın üç katını yaparım.
[YAYIN] Miguel Sanz: Üç milyonu gözüm kapalı veririm, kısa keseceğim ki insan sağlığı benim için çok önemli.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle açıklamanıza karşı minnet duyduğumu es geçmemeliyim. Müsadenizle bir diğer soruma gelmek istiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günümüzde ve geçmişte bu tür vaatleri sunan birçok hastane kuruluşu bulundu. Fakat bu tür vaatler kısa sürdü.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sizi diğer hastane kuruluşları ile farklı kılan ince bir nokta var, kısaca bahseder misiniz lütfen?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Teşekkürler. Söz sizde, Bay Sanz.
[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, beklediğim bir soruydu. Hazırlıklı yerden geldi, direkt cevabını vereyim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Hastanenin başında olan kişi benim, kayıt olarak ruhsatta adım geçiyor.
[YAYIN] Miguel Sanz: Yani hastane benim, fakaaatt... Çok ince bir nokta.
[YAYIN] Miguel Sanz: Çalışanıma o kadar değer veriyorum ki, o hastane asla benim değil, tüm hastane çalışanlarımın.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ben, doktoruma değer veriyorum. Doktoruma değer vermeye devam ettiğim sürece ki asla bitmeyecek.
[YAYIN] Miguel Sanz: Tüm faaliyetler devam edecek, hatta konusu açılmışken kısa bir süre sonra yine bir şey geliyor.
[YAYIN] Miguel Sanz: Sürpriz, heyecanı kaçmasın. *güler*
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani demeniz o ki; Vicewood Healthcare Center, diğer hastane kuruluşlarından ayıran ince çizgi. ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Diğer kuruluşların personellerine vermediği önemi bizzat sağladığınızı belirttiniz. Hem ekonomik anlamda hem de...
[YAYIN] Julya Yalenchka: İş ilişkisi anlamında.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Teşekkürler Bay Sanz, umarım acılı lokumlarımız tatlı olarak geri dönmüştür.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenizle eklemek istediğim son bir şey var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuana kadar ve bulunacağınız "uyuşturucuya hayır" kampanyasında Valachi Corporation olarak desteğimizi...
[YAYIN] Leonard Maxwell: * *Yayını izlemek için ((/yayinlar - Vice News))* *
YAYIN] Julya Yalenchka: Hiç bir zaman esirgemeyeceğimizi belirtmekten memnuniyet duyarım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İyi günler, mutlu akşamlar diliyorum. Teşekkürler. Sözü sevgili meslektaşım Maxwell'e bırakıyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Vaov! Her zaman olduğu gibi formundaydın Julya.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bunun için ben teşekkür ederim.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Son olarak Bay Sanz, bir duyuru daha yapacağını söyledi ama ona geçmeden önce başka sorusu olan var mı?
[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, sanırım bütün soru işaretleri bugün giderildi, Bay Sanz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir sürpriz duyurunuz daha olduğunu söylediniz ve bu, benim için de sürpriz oldu açıkçası.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Yayınımızın sonuna doğru gelirken sözü size bırakıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Öncelikle, beni dinlediğiniz ve tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. *güler*
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Gülümseyerek önce kameraya sonra Sanz'a bakar ve dinler*
[YAYIN] Miguel Sanz: Bir geçmiş olsun mesajı, ardından duyurumu geçeceğim. Sonra bu güzel söyleşinin sonuna gelelim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Başkan yardımcısı Janset Mackenzie, oğlu hastanemde koma altındaydı. Neyse ki bugün itibariyle gözünü açtı.
[YAYIN] Miguel Sanz: Buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: İkinci sürpriz konu ise, son zamanlarda insanların çok alkol alarak karnını şişirdiğini fark ettim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Tarihi tam belli olmamakla beraber, birkaç gün sonra sağlık için koşacağız arkadaşlar.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bu koşunun sonuna elli bin dolar ödülü kendim koyacağım, sağlık için kendimizi yoracağız.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Ve elli bin dolar için. *güler*
[YAYIN] Miguel Sanz: Hahahah, haklısın. Elli bin dolar için koşuyorlar gibi gözükecek, aslında sağlıkları için çok öneml ...i.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bir güzel duyuru daha geldi.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Orada ben de sağlık için koşacağım.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Elli bin dolar için de tabii ki.
[YAYIN] Miguel Sanz: Senin için ödülü yetmiş bin yapıyorum, daha istekli olursun.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Fırsat buldukça soluğu, spor salonunda alıyorum zaten.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Herkese tavsiye ederim. Sağlıklı kalmak için koşun!
[YAYIN] Leonard Maxwell: Son birkaç dakikamız kaldı.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bu söyleşinin, bu kadar keyifli geçeceğini tahmin etmiyordum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: O yüzden son dakikalarımızı da değerlendirip izleyicilerimizden soru almak istiyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Miguel Sanz'a sorunuz veya söylemek istediğiniz bir şey varsa 2530773 numaralı hatta sms atabilirsiniz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Burada, canlı yayında merak ettiklerinizi aktaracağız.
[YAYIN] Leonard Maxwell: İsim vermek zorunda değilsiniz, dilediğiniz mesajı bize iletebilirsiniz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Telefonunu cebinden çıkarıp kontrol eder*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Oh, bir izleyicimizden soru geldi bile.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Miguel Sanz'a sorum şu, bir günü nasıl geçiyor ve genelde nerelerde takılır, neler yapar?
[YAYIN] Leonard Maxwell: Diye sormuş izleyicimiz.
[YAYIN] Leonard Maxwell: *Sanz'a doğru merakla gülümseyerek bakar*
[YAYIN] Miguel Sanz: Eksiksiz, kaçırmadan her gün saat altıda uyanıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Ardından şirketimde işlerimi halletmek üzere evden çıkıyor, şirketime geçiyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Finans departmanı üyelerimi biraz boğuyorum falan, bilirsiniz. *güler*
[YAYIN] Miguel Sanz: Oradan çıkıp işletmelerimin her birini teker teker ziyarete gidiyorum, kontrol ediyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Biten stoklar hakkında bizzat kendim bilgi topluyor, açılışlarında bulunuyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Saat öğleden sonra üç civarları tüm işlerimi bitirmiş, evime doğru yola koyuluyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Eğer aksi bir toplantım olmazsa, genelde saat altıdan sonra eşimle vakit geçirmeye çalışıyorum.
[YAYIN] Miguel Sanz: Hayatım iş üzerine kurulu anlayacağınız, çok şikayet alıyorum. Kendi babam dahil, onu ziyaret edemediğim için...
[YAYIN] Miguel Sanz: Bana çok kızıyor, ona da buradan selamlar olsun.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bay Sanz'ın bir gününü merak eden izleyicimiz umarım cevaptan tatmin olmuştur. *güler*
[YAYIN] Leonard Maxwell: Pekala, bir soru daha geldi ve bu, gerçekten güzel bir soru aslında. Bu, gerçekten önemli bir konu.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Son olarak bu soruyla yayınımızı bitirelim artık.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Temple'da kiliseye ihtiyacımız var. En yakın kilise dört mahalle uzakta. Bay Sanz'ın bir planı var mı?
[YAYIN] Leonard Maxwell: İzleyicimiz, gerçekten dikkate değer bir konuya parmak basmış.
[YAYIN] Miguel Sanz: Bakın, bir iş imkânı doğdu. En basitinden, sözüm değerli dostuma...
[YAYIN] Miguel Sanz: Tanrı'nın evi, artık güzide Temple'a en kısa sürede gelecek. Bu konu hakkında, belediyeyle bizzat kendim görüşeceğim.
[YAYIN] Miguel Sanz: Değerli dostuma fikri için teşekkürler.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Evet değerli Vice Şehri sakinleri, bugün konuğumuz Miguel Sanz idi.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Kendisiyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Güzel haberler aldık.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Merak ettiklerinizi cevaplandırdık.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bize katılan tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bana güvenip Gündem Vice adı altında kendi konseptini sunmama izin veren değerli dostum ve patronum...
[YAYIN] Leonard Maxwell: Randolph Mitchell'e ayriyetten sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Ben, Leonard Maxwell.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Gündem Vice'ta, Miguel Sanz ile birlikteydik.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Bizi izlediğiniz için teşekkürler.
[YAYIN] Leonard Maxwell: Hepinize iyi akşamlar, hoşçakalın.
[YAYIN] Leonard Maxwell: * * Vice News - Gündem Vice Çıkış Jeneriği * *

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#451 - 27.09.2022 15:45

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
BiA, zynaX,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#452 - 27.09.2022 15:56
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#453 - 27.09.2022 18:47

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#454 - 01.10.2022 15:55
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

BİR SAAT İÇİNDE İKİ POLİS CİNAYETİ!
Yayımlanma: 30 EYLÜL 2022, CUMA, RANDOLPH MITCHELL TARAFINDAN

Jesse Altena'nın Ölümü
Vice Şehri için 30 Eylül günü, en üzücü günlerden birisi oldu. Kullan-at türündeki bir telefon ile acil çağrı merkezine yapılan arama, tüm polis birimlerini harekete geçirdi. İhbarın ardından Palomino Creek bölgesinde bulunan dağlık araziye giden polis ekipleri, Memur Jesse Altena’yı ağır yaralı olarak buldu. Yapılan tüm müdahaleler sonuç vermedi ve genç polis memuru Jesse Altena olay yerinde yaşamını yitirdi. Memur Altena'nın etrafında bulunan boş kovanlar, olayın bir cinayet olup olmaması konusundaki şüpheleri ortadan kaldırdı.

Olaya ilişkin Vice News'ın alandan gerçekleştirdiği canlı yayına katılıp açıklamada bulunan bulunan bir VCPD memuru şöyle konuştu:
Alıntı
“Bir kullan-at telefondan ihbar aldık ve geldiğimizde Memur Jesse Altena'yı kaybettiğimizi anladık. Bir kiralık araç ve üzerinde bir kanlı peçete çıktı, yerde ise sayısız kovan var. Araştırmaları dedektif büro ekipleri halledecek, verebileceğim bilgi şu an bu kadar, teşekkür ederim.”

Fakat edindiğimiz bilgiler, Jesse Altena'nın kaza süsü verilerek kaçırıldığı ve dağda bir ağacın önünde kafasına silahla üç el ateş ile vurularak öldürüldüğü yönünde. Vice News ekibi olarak orada yaptığımız incelemelerde bir peçete ve kiralık bir Greenwood markalı araç gözümüze kesin olarak çarptı.

Nohit Nytyambar'ın Ölümü
Yaşanan bu talihsiz olayın meydana geldiği noktadan canlı yayınla detayları aktardığımız sırada polis birimlerine ait telsize bir cinayet anonsu daha yansıdı. Polis ekipleri ile birlikte ikinci cinayetin yaşandığı noktaya giden Vice News ekibi, Las Venturas çöllerinde bir işletmenin içerisinde Memur Rohit Nytyambar cansız bedeni ile karşılaştı. Edindiğimiz bilgiler, Memur Rohit Nytyambar'ın da kaçırıldığı ve Las Venturas'ta bulunan eski bir işletmeye götürüldüğü ve orada kendisine çok acı işkencelerin yapıldığı yönünde. Vice News olarak alana girdiğimizde memurun üzerinde işkence izlerine rastladık.

Olay yerinden yapılan canlı yayına katılan VCPD memuru, cinayet hakkında kamuoyuna açıklamalarda bulundu;
Alıntı
“Departmanımız adına iyi bir gün olduğu söylenemez. İki tane memurumuzu eş zamanlı bir şekilde kaybettik, bu durum bizim için fazlasıyla kötü. Olay yeri dedektifleri tarafından kapsamlı bir inceleme başlatılacak, gerekli incelemeler sonunda olayın bilgisine erişebileceğiz, şuan için detaylı bir bilgimiz bulunmamakta.”

Polis Dedektifleri Geçmişte Cinayet İşleyen ve Bu Tarz Federal Suça Karışan Kişilerden Şüpheleniyor!
VCPD Dedektif Büro tarafından araştırmalar sürüyor. Dedektifler, geçmişte cinayet işleyen ve bu tarz federal suça karışan kişilerden şüpheleniyor. Şehirde polisler, gün boyu sert prosedürlere geçti ve şehir genelinde önlemleri sıklaştırdı. Bir çok bölgeye ek kuvvetler yönlendirilerek bazı şüpheli görülen yerlere baskın yapıldığı da elimize geçen bilgiler arasında yer alıyor. Bir saat içinde yaşanan iki polis ölümü, şehri derinden sarstı... Bunun devamının yaşanmaması en büyük temennimiz.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Randolph Mitchell
HABER
Randolph Mitchell & Karl Evans
KAMERA
Henry Dunkirk & Leonard Maxwell
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#455 - 01.10.2022 15:56
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

San Fierro'da Rally Cross Heyecanı!
Yayımlanma: 29.09.2022 - Karl Evans

29 Ekim günü akşam saatlerinde düzenlenen Rally Cross etkinliği büyük bir ilgiyle karşılandı. Ralli tutkunları dakikalar önceden start noktasına gelerek yerlerini aldı. San Fierro’nun dağlık arazilerinde gerçekleştirilen etkinliğe 6 yarışçı katıldı. Zorlu pist koşulları yarışçılara zor anlar yaşatsa da, eğlence doruk noktadaydı.

KD Şirketler Grubu'nun üstlendiği etkinlikte, San Fierro’nun en zorlu arazilerinden birisi seçildi. Katılan yarışçılar bu zorlu arazide kıyasıya mücadele etti. Kuru zemin büyük bir avantaj sağlıyor olsa da, arazinin dengesizliği nedeniyle zaman zaman yaşanan kazalar yürekleri ağıza getirdi. Neyse ki yaşanan kazalarda hiçbir sürücü yara almadı. 

Etkinliğin kurucu ismi, KD Şirketler Grubu yetkilisi Ryan Godrone etkinlik ile ilgili düşüncelerini Vice News ile paylaştı;

Karl Evans: Bu akşam düzenlenen Rally Cross etkinliğinin mimarı KD Şirketler grubu yetkilisi Ryan Godrone ile birlikteyiz. Bay Godrone, sanıyorum şehirde ilk kez böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptınız. İlerleyen günlerde farklı arazilerde Rally Cross etkinliği devam edecek mi?

Ryan Godrone: Vice şehrinde Rally Cross etkinliğini düzenleyen ilk şirket olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrin bu tarz etkinliklere ihtiyacı var. İlk yarışımız ile dikkatleri üzerimize çekmek ve Ralliye ilgi duyan kitleyi kendimize kazandırmak istiyoruz. Tabi ki Vice Şehri Ralli severlerine yeni yarışlar, yeni etkinlikler sunacağız.

Karl Evans: Etkinliğe olan ilgi sizin için tatmin edici düzeyde miydi? Vice Şehri insanları ralli kültürüne alışacak mı?   

Ryan Godrone: Etkinliğe beklediğimden daha az ilgi vardı. Bunu şehrin ralliye olan yabancılığına bağlıyorum. Bu tarz etkinlikler düzenlediğimiz sürece eminim kitle artacaktır.

Final çizgisini geçen ilk üç yarışçı ve kazanılan ödüller;
1. Rekio Wakabayashi ($25.000)
2. David Edward ($15.000)
3. Zac Gilmore ($10.000)

FOTOGALERİ

EDITOR
Karl EVANS
HABER
Karl EVANS
KAMERA
-
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#456 - 01.10.2022 15:57

VİCE BELEDİYESİ OCEAN BAR'DA HALKLA BULUŞTU!
Yayımlanma: 28.09.2022 , Oliver Swanwood TARAFINDAN

27 Eylül 2022 gününde saatler 22:00'ı gösterdiğinde Ocean Bar'da Vice Şehri Belediyesinin düzenlediği anket etkinliğine halk tarafından yoğun ilgi vardı.
Başkan Alycia Kasparov ve yardımcısı Janset Mackenzie gibi Vice Şehrinin önemli isimleri de bu etkinliğe katılım sağladı. Etkinlikte Başkanvekili Bernadette Tiefenbruner'ın halk ile bizzat kendisi ilgilenmesi gözlerden kaçmadı.
Etkinlikte Başkan Yardımcısı Janset Mackenzie ve Bayan Bernadette Tiefenbruner ile Vice News ekibi bir röportaj gerçekleştirdi. Janset Mackenzie röportajda şunları söyledi:

"Katılım bizim için önemliydi; Elimizdeki verilere göre yeni dönem planlamalarına eklemeler yapacağız. Bizler, verilen görevi en iyi şekilde yapmak için buradayız. Burada Genel hizmet anlayışı başta olmak üzere yaptığımız sosyal programları ele alan bir anket düzenliyoruz. Yaz boyunca sayısız program gerçekleştirdik. Bu programların kış versiyonu için çalışmalar şimdiden başladı. Etkileşim bu yüzden oldukça önemli."

Janset Mackenzie, Meclis İle İlgili Önemli Bir Bilgi Verdi!
Vice Şehri Meclisi, uzun süredir aktivitelerine ara vermişti. Janset Mackenzie, Meclis ile ilgili yaşanan gelişmeyi sadece Vice News'a aktardı! Açıklama şu şekildeydi:

"Bildiğiniz üzere meclis içerisinde bağımsız üyeler bulunuyor. Bu üyeler şu anki yönetimde olan parti ile beraber karar aşamasını gerçekleştirmekte. Yeni bir düzenleme ile meclis bağımsız üyelerimizde yeniliğe gitme kararı aldık ve revize ettik. Buna ek olarak Vice Şehri Belediyesi'nin sayfasındaki başvuru formunu doldurup, bağımsız üye olabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Evli Çiftler İçin Zorunlu SMA Testi Gelişmesi!
Vice News'ın gerçekleştirdiği röportajda Belediye tarafından verilen Evli Çiftler İçin Zorunlu SMA Testi sözü için Janset Mackenzie, bu kararın meclisten geçeceğini, mecliste tartışılacağını söyledi.

Röportajda halktan sorulara da yer verildi!
Etkinlik alanında sorulan "Vice Şehri Belediyesi'nin geliştirilmesi gereken bir yönü olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna Bayan Bernadette Tiefenbruner:

"Şahsi fikrimce, bir süredir belediye organlarına ulaşılamadığına dair bir imaj bulunuyor. Bunu birçok vatandaşımızdan geri dönüt olarak aldık, bunu gerekli yönetim kurulumuz ile görüştük. Her zaman olduğu gibi bu sorunların alınması ve gerekli çözüm yollarının ulaştırılmak için kesinlikle bu etkinliklerin çoğalması bizim için önem arz ediyor" dedi.

Ankette şu sorular yer aldı:
1-Vice Şehri Belediyesi'ne bir ile on arasında bir sayı verseydiniz kaç verirdiniz?
2-Vice Şehri Belediyesi'nin düzenlediği ve sizin de katılımcı olduğunuz en son etkinlik neydi? Etkinlikten memnun kaldınız mı?
3-Vice Şehri Belediyesi'nde eksik bulduğunuz, geliştirilmesini veya şikayetlerinizi nelerdir?

Sizin bu sorulara cevaplarınız neler? Yorumlarda bize belirtin!

FOTOGALERİ

EDITOR
Randolph Mitchell & Oliver Swanwood
HABER
Oliver Swanwood
KAMERA
Randolph Mitchell & Julya Yalenchka
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#457 - 01.10.2022 15:58

Sen De Uyuşturucuya Hayır De!
Yayımlanma: 26 EYLÜL PAZARTESİ, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Akşam saatlerinde yayın akışını sürdüren Gündem Vice'ın bugün ki önderi Leonard Maxwell'in konuğu Sanz Company ve Vicewood Healthcare Center yönetim kurulu başkanı Miguel Sanz oldu. Vice gündemini tartışan ikiliden çarpıcı açıklamalar kameralarımıza yansıdı. Sanz, yakın zamanda Vicewood Healthcare Center'a uyuşturucudan arınmak isteyen hastaların tüm tedavi masraflarının kendi cebinden karşılayacağını açıkladı. "Uyuşturucuya hayır"  kampanyasınında yayın itibariyle başladığını belirtmekten çekinmedi. Sanz, Vice City'de yerleşkelerini sürdüren birçok işletmesininde işci alımına değindi.

Her masada olduğunu ve olacağını belirten Sanz öncelikli olarak çalışanlarının memnuniyetini önemsediğini ve işci memnuniyetini sağlamak adına mümkün olan her şeyi yaptığını kameralarımıza karşı belirtti. Programı yakından takip eden izleyicilerinin yanı sıra Valachi Corporation yönetim kurulu üyelerinden Randolph Mitchell ve Venus Krisfaren'ın ve son olarak genel koordinatör Julya Yalenchka; "uyuşturucuya hayır" kampanyasının da daima desteklediklerini es geçmediler.

Yalenchka: Vicewood Healthcare Center'i faaliyete geçirmeden önceki temel taşınız neydi? Az önce uyuşturucu tedavilerine karşı ücretsiz bir uygulamada bulunacağızını belirttiniz. Bu uygulamanın oldukça masraflı ve uğraş gerektirdiğini bizzat yayınımıza eşlik eden izleyicilerimiz, tahmin edebiliyor olsa gerek. Amacınız halkın sevgisini kazanıp daha fazla isme hitap etmek miydi? Yoksa halkın sevgisini ve dualarını kabul edip yolunuza devam etmek miydi? Yoksa tamamen işin ucu paraya mı yatıyor? Merak ediyor ve izleyicilerimiz adına bu soruyu yöneltmekten şeref duyuyorum. 

Sanz: Vicewood Healthcare Center, hayatın tümünü önemseyen bir hastane. Orası bir sağlık merkezi. İlk amacımız, olabildiğince insana ulaşmak ve hayat kurtarmaktı. Tüm çalışanlarım bunu bilir. İkinci sorun, halkın sevgisi elbette benim için önemli. Benim bu konuda tek isteğim İsmimi duyurmak falan değil, yaptığım işi duyurmak. İnsanlar VCPD'ye yardım eden birisinin olduğunu bilsin. Bu konuda tüm genç kardeşlerimizin yardım alacağını, ailelerinin artık üzülmeyeceğini bilsin.   

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka & L.Maxwell
KAMERA
J.Yalenchka
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#458 - 01.10.2022 15:58

Little Italy'de Günahlardan Arınma Gecesi
Yayımlanma: 26 EYLÜL PAZARTESİ, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde  Little Italy Kilisesinde Papaz önderliğinde, günahlardan arınma gecesi ilan edildi. Son zamanlardır şehirde susmak bilmeyen kurşun seslerinin üzerine vatandaşlar Yüce İsa'nın evine sığındı. Vatandaşlar iki ellerini bir yana açarak dualarını ve dileklerini eksik etmediler. Kilisede VCPD, VCFMD ve Belediye personellerininde bulunduğu "Yüce İsa'nın ışığı, yolunu gösteriyor, günahlardan arınma gecesi" olarak ilan edilen bu özel günde vatandaşların yanında olmayı ve dualarını es geçmediler. Ayin bitiminden hemen sonra Little Italy Kilisesinde görev alan Noah Patrick, kilise adına daha iyi yatırımlar ve olanaklar adına yeni yetişecek azizler için bağışlarında kabul ettiğini açıkladı.

Little Italy Kilisesi'nde görev alan Papaz Noah Patrick:
Kilisemiz, yeni yetişecek azizler için bağışlarınızı bekliyor, Tanrı yolunda harcanacak her para sizi cennette daha iyi mevkilere getirir. Şimdiden bağışta bulunan tüm vatandaşlarımıza minnet duygularımızı ve dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Tanrı sizi korusun. Amen.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#459 - 03.10.2022 07:12
Aşağıdan itibaren kopyalayın.

Marlene Weingard Son Yolculuğuna Uğurlandı 
Yayımlanma: 02.10.2022 - Karl EVANS

Dramatik bir çocukluk döneminin ardından ‘Marley’ takma ismiyle kısa sürede ünü yakalayan rap sanatçısı Marlene Weingard, çok sayıda katılımcının eşliğinde bugün Vice Mezarlığı’na son yolculuğuna uğurlandı. Genç sanatçının ani ölümü hayranlarını derinden sarstı.

Geçtiğimiz günlerde hakkında yapılan, ‘Marley, ölüm tehlikesi sebebiyle rap'i bıraktı’ haberinin ardından, bir televizyon programına konuk olan ünlü sanatçı, iddiaları reddetmişti. Program sırasında kullandığı ifadeler adeta bir savaşın içerisinde olduğunu işaret etmiş, ortalığı alevlendirmişti. Programın yayınlanmasının ertesi gününde Melody DePalma, Marley’in silahlı bir saldırı sonucunda yaşamını yitirdiğini kamuoyuna duyurdu. Marley ölümünden önce kuruculuğunu yaptığı Realtime ile yollarını ayırmış, yerini Melody DePalma’a devretmişti.

Marlene Weingard (Marley), yakın dostu Milena Silvia (milena666) ile lüks otomobiliyle seyir halindeyken, bir grup tarafından silahlı saldırıya uğradı. Hareket halindeki halindeki aracın sürücü koltuğunda bulunan Marley, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Marley ve Milena, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyı düzenleyenler hakkında detaylı bir bilgi henüz edinilmemiş olsa da, geçtiğimiz haftalarda Marley'e yönelik silahlı saldırıda bulunan grup olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Yağmur Kalabalığa Engel Olmadı!
  2 Ekim günü Vice Şehri Havalimanı’na helikopter ile getirilen Marlene Weingard’ın cansız bedeni, cenaze töreni için Temple Mezarlığı’na nakledildi. Marley’in cenaze töreni için hayranları sağanak yağmura aldırış etmeden Temple mezarlığına akın etti. Tören öncesinde tüm şehir genelinde etkisini gösteren yoğun yağış, cenaze defnedilene kadar devam etti. Ayrıca cenazeye katılanlar arasında bazı ünlü isimler göze çarparken, sevenlerinin Marley hakkında yaptığı konuşmalar tüm katılımcıları derinden etkiledi.

Realtime Studio’nun kurucuları arasında yer alan Marley’in, ölümünden kısa bir süre önce yönetim kurulundaki yerini devrettiği Melody DePalma, tören sırasında üzüntüsünü paylaştı;
  “ Şu anda burada, Marlene'in yetiştirdiği insanlardan birisi olarak hem de, Realtime Company'in yeni Yönetim kurulu başkanı olarak bulunuyorum. Ama iki kısımda da emin olduğumuz tek nokta, onun emek verdiği, yıllarca uğraştığı bu kalenin yıkılmasına hiçbir izin vermeyeceğiz. Realtime Company, Marley'i hiçbir zaman unutmayacak... Diğer kişileri andığımız gibi Melanie, Joachim ve Eva. Marley'i de anacağız. Buradayız ve her zaman ki gibi güçlüyüz. Bu güne katılan herkese teşekkür ederim.”

Marlene "Marley" Weingard Kimdir?
Marlene Weingard, ya da sahne adıyla 'Marley', özellikle Florida'da oldukça ünlü bir rap sanatçısıydı. Ayrıca Realtime Studio'nun kurucularından olan Marley, 10 Mart 1992 tarihinde, Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. 12 yaşına kadar Almanya'nın çeşitli şehirlerinde yetiştirme yurdunda kalan Marley, 12 yaşında ailesi tarafından yurttan alındı.
İlk defa 14 yaşında 030 Studio üzerinden kendi parçalarını yayınladı. 16 yaşında çıkardığı albüm, Almanya'da büyük ses getirirken, ününe ün kattı ve başarısı nedeniyle ödüle layık görüldü.

- GEMA Müzik Yazarı (2019)
- GEMA Fred Jay Ödülü (2019)
- Altın Plak 16 Albümü (2019)
- Platin Plak 16 Albümü (2020)
- GEMA Fred Jay Ödülü (2020)
- Platin Plak Melodrama (2021)
- GEMA Müzik Yazarı (2021)
- Vice Ses Ödülü (2021)
- Altın Plak - Rapstar (2022)
- Platin Plak - Rapstar (2022)
- GEMA Fred Jay Ödülü (2022)

FOTOGALERİ