Konu: Malibu Corporation  (Okunma sayısı 43768 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#414 - 14.09.2022 16:12
* bu bir, eleştri yazısıdır  :-[
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=137011.0

Spoiler: GösterGizle

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

TOPLU TAŞIMA OLMAYAN ŞEHİR: VICE CITY

DÜNYADA TOPLU TAŞIMA
Toplu taşıma, özellikle büyük şehirlerin planlama konusunda en önem verdiği konulardan birisi. Öyle ki, toplu taşımaya teşvik ve arttırım için bütçenin çoğu kısmını bu başlığa yatırıyorlar. Yeni toplu taşıma aracı bulma çabaları, en az yer kapsayıp en çok verim alınacak taşıma planları bu konunun başında gelen başlıklardan yalnızca birkaçı. Özellikle metrolar, yerin altından gittiği için yeni belediyecilik anlayışında oldukça ilgi görüyor. Hatta yerleşim alanları açılmadan önce, ulaşım ağı planları tam anlamıyla rayına oturtuluyor.

VICE CITY'DE DURUM NE?
Vice City, başlangıç sınıf araç alınmasının oldukça kolay olduğu yerlerden birisi. Vergi düzenlemeleri, herkesin en azından başlangıç sınıfı araç almasına yönelik tasarlanmış. Çoğu insan, düşük bütçeli araç almakta zorlanmıyor.

Yıllardır böyle süren, artık gelenekselleşmiş bu düzenleme yüzünden belediye meclisinde toplu taşıma planları hiç gündeme gelmiyor. Çünkü, herkes kolayca düşük bütçeli araç alabilir mantığıyla hareket ediliyor. Şehirde en basit ulaşım aracı olan otobüs bile maalesef yok. Hatta raylı sistem hala aktif olmasına rağmen; rayın üzerinde bir tren, metro yok.

TOPLU ULAŞIMIN OLMAMASI NEYE YOL AÇIYOR?
Toplu ulaşımın olmadığı ve düzenlemelerin herkesi araç almaya teşvik ettiği bu gelenekselleşmiş belediyecilik anlayışında, tahmin etmesi pek zor olmayacağı üzere araç kirliliği oldukça fazla. Bu kirliliğin ve şehir vatandaşlarının trafik bilgisizliğine de başka bir yazımda değineceğim. Çünkü sizlerden de bunun hakkında oldukça şikayet aldım.

Bununla birlikte, hiç çevreci bir sistem değil. Araç fazlalığına yönelten sistem, maalesef ki şehrin doğasına zarar veriyor. Şehri yönetenler değişiyor ancak bu sistem asla değişmiyor.

VICE CITY'E NE GEREK?
Şehrin öncelikle araç alımına yönelten politikadan çıkması gerekiyor. Tüm dünya toplu taşımaya teşvik konusunda çalışmalar yaparken, Vice City gelenekselcilik anlayışıyla hala bu plandan çıkmış değil.

Otobüs, raylı sistemlerin de aktif tutulması gerekiyor. Toplu taşımaya teşvik için de fiyatların uygun olması da şart. Umarız toplu taşımayla barışık bir şehir haline geliriz.

"Değişmesi Gerekenler" programında, en fazla SMS aldığım konu bu oldu. Yine bugün, Vice City'de ne değişmeli sorusuna cevap arayacağız ve bu konuyu aydınlatacağız. Saat 11'de Vice Radio'yu açmayı unutmayın.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

"david.edward" tarafından "14/09/2022" tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. © ViceNews, since 2020

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#415 - 14.09.2022 19:43
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#416 - 17.09.2022 13:17

.........                                                                       

Bir defilenin arka planı

Hiç düşündünüz mü, yaklaşık beş on dakika süren bir defilenin arka planında yaşananları? Didiersachs'ın defilesine katıldık ve arka planda süren çalışmaları gözlemledik.

Ülkemizde ne yazık ki defileler hep podyumda yürüyenler ve en ön sıralarda oturanlar üzerinden tartılışır. Oysa ki her defilenin arka planında aylar süren bir ön hazırlık dönemi vardır ve onlarca insanın emeğiyle son günün hırpalayıcı bir stresi vardır.
Biz de bir defilenin arka planında yaşananları sayfalarımıza taşıyalım istedik. Didiersachs'ın sonbahar kreasyonuyla birlikte sokak modasına yönelik yaptığı defilenin arka planını soruşturduk.  Bu görkemli gecnin hazırlık sürecinde Valachi Corporation'un Yönetim Kurulu Üyesi Randolph Mitchell, Tasarım Direktörü Karolina Felinski, Larissa Linford bize eşlik etti. İşte o önemli dakikaların ardından gerçek bir defilenin arka planı...

KAROLINA FELINSKI

En çok yetişemeyeceğimiz için endişelendik. Bu koleksiyonumuz adı sokak modası.

Sokağın Büyüsü ismiyle çıktığımız bu yolculukta ilkbaharın gelmesiyle birlikte, sokak tarzının uyanışını anımsatıyoruz. Bu sefer koleksiyonumuzda kelebekler uçuşuyor.
Herkesin kendini mutlu hissettiği bir alan ve iş vardır. Ben de tasarım sırasında kendimi aynen bu şekilde hissediyorum. Açıkcası benim için o süreç bir harikalar diyarında olmak gibidir, sokakta herkesin kendi tarzını temsil ettiğini düşünüyorum. Bu fikir üzerine düşünürken ekip arkadaşlarımızla birlikte "sokak modası" ismini yaratmak istedik ve tüm kadınların ilgisini bu kıyafetlerle çekmeye çalıştık.

Defile fikri ortaya atıldığında kıyafetler, yürüyüşte çalacak şarkı, kimlerin yürüyeceği, hangi tasarımların yapılacağı birer birer beynimin önünden film şeridi gibi geçmeye başlamıştı.
Saydığım tüm her şey bir bütün. Tecrübemizse tüm bu bütünleşmiş planlamaları daha rahat bir şekilde yapabilmemizi sağlıyor. Daha tasarım aşamasındayken elbisenin kalıbının nasıl olacağını, hangi kumaşın kullanılması gerektiğini biliyor oluyorum. Sonrasında ise üretilen parçalar üzerinde dokunuşlar yapıp bunu koleksiyonumuza uygun bir hale getiriyoruz.

Defilenin prova kısımlarında bazen çok bunaldığımız oldu.

Aynı anda yirmi beş kişinin podyumda yürüdüğü sırada, her şeyin kusursuz olmasını istediğimiz için defalarca provalar ve ön hazırlıklar yaptık. Bu şovlarda kullanılan kumaşlar için bile en az iki yüz bin dolar kadar bir bütçe ayrılıyor. Mankenler arasında ise bin dolar alan da var, on bin dolar alan da var.

VENUS KRISFAREN

Valachi Corporation'a bağlı Didiersachs ekibi prodüksiyon ve yönetimi en iyi bir şekilde yürütmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Set ve show ekibinin defileyi en etkileyici bir şekilde gerçekleştirmesi için gerekli olan tüm detayları hep birlikte toplantılar yaparak organize ediyoruz.

Bir ay öncesinden provalara başlandı.

Bu şovun en zor olan kısmı ise insanları yönetme tarafı, mankenler, kıyafetler ve şovun parçası olan her bir detayı son gün yönetmek epey zorlaşıyor ve biz bunu profesyonel bir şekilde yapabilmek için provalarımızı sıklaştırmayı tercih ettik.
Defilede yapılacak her şey belliydi, sadece uygulama kısmında son gün o ekiple birlikte çalışırken zorluklar ve stresli anlar yaşanabiliyor, bu da bizim yaptığımız işin bir parçasıdır.

Çok çeşitli alanlardan gelmiş olan insanları bir orkestra şefi gibi yönetiyorduk, Defilede eşya taşıyan da var, prodüksiyon da var, halıcı da var, sesçi de var... host ekibi de var, modeller var... Farklı alanlarda birleşmiş bu küçük ekibin senkronize bir şekilde ilerlediği profesyonel bir işi yapıyoruz.

Defile öncesine kadar aralıksız olarak çalışmalarımız sürüyor. Ve ekibimizin %80'i ise uykusuz bir şekilde çalışıyor olabiliyor. 22:00'da şov başlıyor ve bizim o zamana kadar her şeyi halletmiş olmamız gerekiyor, zamana karşı yarışıyoruz.

RANDOLPH MITCHELL

Hemen ertesi gün tekrardan iş başına dönüyoruz.

Geçen günlerde gördüğünüz defile koleksiyonunu hazırlamak üç ayımızı alıyor. Defilenin ertesi günü de sabah buluşupp kahvelerimizi içerken, hemen bir sonraki koleksiyonumuzu ve tasarımlarımızı hazırlamaya başlıyoruz. Yaklaşık olarak on kişilik bir ekiple birlikte ilk andan itibaren toplantılara başlayıp çalışmalarımızı sıklaştırıyoruz.

İlk hafta içinde hazırlanmış tasarımları modellerin üzerinde görmeye başlıyoruz ve neredeyse bu defile için yaklaşık yirmi beş farklı tasarım görüyoruz. Bazen öyle anlar oluyor ki içlerinden 5-10 tanesini eliyoruz. Bazen ise hepimizin çok beğendiği bir parça oluyor ve onun havasını taşıyan başka parçalar da ekliyoruz.

Bu defile yerine sanırım üç haftada karar verdik ve önümüzdeki dönemlerde de defilenin nerede gerçekleşeceğine bu kadar uzun sürede karar vereceğimizi düşünüyorum. Yaklaşık iki üç ay önce tüm yönetim kurulu üyelerimiz bir araya geliyor ve şov üzerine, konsept ve müzikler üzerine konuşuyoruz. Defileden yaklaşık bir hafta önce ise mankenlerimizi seçip anlaşmalar yapıyoruz. Tek tek kombinlerimizi mankenler üzerine giydiriyoruz ve denemelerimize başlıyoruz.

Defilenin son günü ise tabii ki esas stresli dönem oluyor.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

"gercek.rockstar tarafından "17.09.2022" tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. © ViceNews, since 2020

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#417 - 17.09.2022 13:17
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

BELEDİYEDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK! YENİ BAŞKAN YARDIMCISI!
Yayımlanma: 15 EYLÜL 2022, BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

16 Eylül Cuma günü, Vice Şehri yönetiminde önemli bir değişikliğe sahne oldu. Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov'un yardımcılığı konumunda bir değişiklik meydana geldi. Vice Şehri Belediye Başkan Yardımcılığından görevlendirme ile başka bir yere gönderilen başkan yardımcısı Kendrick MacArthur'un yerine şehirde tanınan bir yüz atandı. Florida Eyalet Temsilciği ile Başkan Alycia Kasparov arasında yapılan yazışmalar sonucunda Kendrick MacArthur'un yerine Vice Şehrinin tanınan avukatlarından, L&M Schonfield Hukuk Bürosu'nun yönetici partneri Janset Mackenzie atandı. 28 yaşındaki genç Başkan Yardımcısı, görevine bugün başladı.

Janset Mackenzie Kimdir?
19 Mayıs 1994 doğumlu Janset Mackenzie, İngiltere'nin Oxford şehrinde dünyaya geldi. Janset Mackenzie üniversite eğitimine kadar olan süreçte burada yaşadı ve eğitim gördü. Yüksek öğrenimini hukuk üzerine yapmış ve genç yaşına karşın uluslararası protokollerde önemli rol alan Mackenzie, asistanlığının ilk aylarında Amerika'dan teklif almasıyla başarılı akademik çalışmaları sayesinde Yale Hukuk okulunda özel bursla okumaya hak kazandı. Amerika eyalet yasalarının farklılıkları hakkında tezi Amerikalı hukukçular tarafından onaylandı ve hukuk üzerine yaptığı çalışmalar sayesinde "Genç Hukukçu" ünvanına layık görüldü. Stajını tamamladıktan sonra Vice Barosuna 11. dönem avukatı olarak kayıtlandı ve serbest avukatlık çalışmalarına başladı. Vice Barosu'na kayıtlı avukatlık hizmetini sürdürürken burada Eğitim-İyileştirme ve İzleme-Raporlama birimlerine kıdem alarak atanan Janset Mackenzie'nin yeni görevi Vice Şehri Belediye Başkan Yardımcılığı oldu.

Vice Şehri Belediye Başkan Yardımcısı Janset Mackenzie, yeni görevi hakkında görüşlerini sadece Vice News'a aktardı:
Alıntı
Yaz döneminden beri yapılan Florida Eyalet Temsilciliği resmi yazışmaları hakkında bilgim vardı. Bunun için yoğun mesailer harcandı. Bilirsiniz ki bu gibi görevler büyük sorumlulukları da beraberinde getirir, ben de bu sorumlulukların verilmesi kapsamında temsilcilik tarafından uygun görüldüm. Bunun için gururlu ve mutlu olduğumu dile getirmeliyim.

Sonbahar-kış döneminde Başkan Alycia Kasparov ile beraber Vice Şehri vatandaşları için görevde olacağız. Süreç boyunca belediye-halk arasındaki köprü görevini görüp daha iç içe bir politika izlemeyi sürdürmek önceliklerimden olacak. Planlar mevcut, bunları yoluna koymak gerek...

Bunun yanı sıra Vice Şehri Belediye Başkanı Alycia Kasparov da yeni yardımcısı hakkında görüşlerini Vice News'a belirtti:
Alıntı
Janset Mackenzie ile tam olarak tanışmamız sevgili GOP üyelerinin henüz şehirden ayrılmadan önce tarafımıza açtığı dava ile başlamıştı. Bu zorlu davayı başarıyla atlatan nadir avukatlardan olduğu kanaatindeyiz.

Başarısı zaten gözler önünde olan sevgili Janset Mackenzie ile geçmişimiz tamamen sağlam adımlarla atıldığı için eski yardımcım Kendrick MacArthur’un eyalet kolları tarafınca başka şehre görevlendirilmesi durumunda boş kalan pozisyonumuz için Janset Mackenzie’yi uygun görüp gerekli yazılı görüşmeleri gerçekleştirdik ve karar verildi. Yeni yardımcım Janset Mackenzie’nin görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden kuşkum yok. Kendisine başarılarımı bizzat iletmiştim, buradan da iletmek istiyorum. Sevgilerimle.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona & Randolph Mitchell
KAMERA
Bruno Cantona
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#418 - 17.09.2022 13:18
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

VICEWOOD HEALTHCARE CENTER'DAN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK!
Yayımlanma: 14 EYLÜL 2022 , BRUNO CANTONA TARAFINDAN (evet, tarafından)

14 Eylül 2022 günü, Vice Şehri için anlamlı bir gündü. Vicewood Healthcare Center önderliğinde Ocean Bar'da İlkyardım ile ilgili bir eğitim etkinliği gerçekleştirildi. Vice News'tan yüzde yüz canlı yayınlanan bu eğitim etkinliğinde MetalVice grubu gibi tanınan ve sevilen kişiler bulunuyordu. Vicewood Healthcare Center'tan Paramedik Şefi Cody Martin tarafından gerçekleştirilen bu ilkyardım eğitimi, şehir halkı tarafından oldukça ilgi gördü. Aynı zamanda Vicewood Healthcare Center'ın Başhekim Yardımcısı Alaska Pottinger, Vice News'ın alandan düzenlediği canlı yayına katıldı ve Vice News ekibinin sorularını yanıtladı.

Alıntı yapılan: Alaska Pottinger'ın açıklamalarından kesitler şu şekilde:
Hey! Bu güzel gecede burada olduğunuz için öncelikle sizlere teşekkür etmeliyim... İlk yardım bildiğiniz gibi hayatımızın her anında gereken bir tıbbi yardım bilgisidir. Örnek veriyorum... araç kazaları.. Silahlı yaralanmalar, kesilmeler gibi gibi... Bu gece şehrimizdeki insanlarımız için İlk yardım, ilk yardımın önemi hakkında burada toplandık.  Verimli bir gece olacağına inanıyorum. Yayına davet ettiğiniz için tekrardan teşekkür ederim! Vice Şehri vatandaşlarını da buraya bekliyoruz, sonunda ilk yardım kiti dağıtacağız. Sağlıklı kalın, sağlıkla kalın diyorum... İyi akşamlar diliyorum.

İlkyardım Nedir? Cody Martin açıkladı!
Paramedik Şefi Cody Martin, gerçekleştirdiği eğitimde ilkyardımın ne olduğunu ve önemini anlattı.

Alıntı
Sağlık ekiplerinin ulaşması zaman alacak durumlarda veya acil müdahale edilmesi gereken durumlarda yapılacak ilk yardım uygulamaları, kazazedelerin veya yaralıların hayatta kalabilmesi açısından oldukça önemlidir. Unutmayın. Doğru müdahale, her zaman hayat kurtarır. Aynı zamanda, her an bizlerinde başına gelebilecek şeyler olduğu için ilkyardım uygulaması bilinci sizi her zaman hayata bağlayacaktır.

Etkinlik, Vice halkına ilkyardım çantalarının ücretsiz bir şekilde dağıtılması ile son buldu.

FOTOGALERİ

Bizi ViceSocial' dan takip et!

EDITOR
Bruno Cantona
HABER
Bruno Cantona & Leonard Maxwell & David Edward
KAMERA
Madelyn Caron
Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News, 2022
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#419 - 17.09.2022 13:19

.........                                                                       

DEFİLENİN ŞIK VE RÜKÜŞLERİ

Didiersachs'ın, olağan üstü defilesine ünlüler akın etti! Özellikle kadınlar, birbirleriyle adeta yarıştı. En güzel kıyafetlerini özenle seçerek, podyumdaki mankenlere adeta taş çıkarttılar(!)

Randy Mitchell de oradaydı!
Randy Mitchell, özel konukların arasında yerini aldı. Muhteşem geceye, muhteşem olmayan "Orta Asya" gömleği ve "90'lar" pantalonuyla katıldı. Bu iki uzak kombini bir araya getiren Randy, gelen misafirlerin harika tarzlarını görünce utanarak özel koltuğuna oturdu ve gece boyu oradan kalkmayarak kıyafetlerini gizledi. Ancak, masanın altının boş olduğunu unutmuş olacak ki, kameralarımızdan kaçamadı! Randy'e puanımız 2/10.
Randy Mitchell: GösterGizle

Klasik Venus!
Bir Venus Krisfaren klasiği. Tek renk elbise ve tek renk ayakkabı. Gece boyu modellerle yakından ilgilendi. Defilenin baş rollerinden birisiydi. Kendisi kıyafetiyle ilgili sorularımıza: "Modellerin kıyafetleriyle ilgilenirken, kendi kıyafetime özenmeyi unuttum ve ne bulduysam giydim." diyerek yanıt verdi. Ancak bu puanlamamıza maalesef ki engel değil. Puanımız 4/10.
Venus Krisfaren: GösterGizle

Filmin lideri Karolina Felinski!
Karolina Felinski, muhteşem defilenin en üstündeki isimlerden birisiydi. Ve bu özel geceyi, özel yerinden takip etti. Bembeyaz, saflığı aynı zamanda gelinliği andıran muhteşem elbisesiyle, gecenin yıldızlarından birisi oldu. Podyumdaki modellerini izlerken, gözlerinden çıkan ışıltılar çıplak gözle bile görünebiliyordu. Gelinliği andıran elbisesiyle, zaten aralarının bozuk olduğu bilinen Randy Mitchell'e bir gönderme yaptığı iddia edildi! Karolina Felinski'nin kombinine puanımız 7/10.
Karolina Felinski: GösterGizle

Larissa Linford, uzaklardan izledi!
Didiersachs'ın ünlü stilisti ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni Larissa Linford - ya da kendi deyimiyle Lordiçe - defileyi uzaklardan izledi. Aşırı derecede kilo aldığı iddialarının akabinde, kameralarımza poz vermemek için adeta köşe kapmaca oynayan Larissa, resmen bu iddiaları  tavırlarıyla doğruladı. Tüm bunlara rağmen, leopar desenli muhteşem üstü ve deri pantalonu; alakasız olsa da "Güzele ne yakışmaz?" mantığıyla giydiği çizmeleriyle bizden 10 üzerinden 5 puan alıyor.
Larissa Linford: GösterGizle

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

/
   ●    Çok yakında Vice Social'dayız!

sadece.gercekler tarafından 04/09/2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinde absürt haberler yayınlanmaktadır, gerçek ile bir bağlantısı yoktur. Temel amaç komedidir. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok