Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23120 defa)

#100 - 03.06.2021 16:29
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#101 - 04.06.2021 17:26

Anasayfa                        Son Dakika                        Gündem                        Kategoriler                        İletişim                        Arşiv

GENTILINI LOUNGE & TERRACE'DA BÜYÜK ÇATIŞMA! YARALILAR VAR!

4 Haziran 2021 gününün ilk saatlerinde Vice şehri sakinleri, adeta Gentilini Lounge & Terrace'da duyulan silah seslerine uyandı. Bölge halkından edindiğimiz bilgilere göre Verdant Bluffs, Verona Beach'de bulunan Gentilini Lounge & Terrace'da büyük bir çatışma çıktığı, yaralıların olduğu belirtildi. Çatışma anından sonra Vice Şehri Polis Departmanı ekipleri hemen terasın olduğu yere geldi ve bölgeyi kontrol altına aldı. Şüpheli görünen kişilerin ifadesinin alınması amacıyla gözaltına alındığı belirtildi. Bu anlar Vice News ekranlarından yüzde yüz canlı bir şekilde ekrana getirildi. Bu çatışmada kimler yaralandı? Kimler gözaltına alındı? Bunlar gizemini koruyor. Ama Vice News drone kamerasının çektiği bir görüntü, eski VCPD çavuşu Atlanta Machelles'in de burada bulunduğu ve yaralı bir şekilde yattığını göstermekte. Vice Şehri Polis Departmanı, konu ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Olay ile ilgili fotoğraflar aşağıda Vice News drone kamerası ile çekilen görüntülerle sizlerle.

..........Bizi ViceSocial'dan takip et!..........

..........EDITOR..........

Bruno Cantona

HABER

Bruno Cantona

KAMERA

Henry Dunkirk

Tüm Hakları Saklıdır :copyright: Vice News, 2021
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#102 - 08.06.2021 15:42

Anasayfa                        Son Dakika                        Gündem                        Kategoriler                        İletişim                        Arşiv

6 Haziran gecesi, Vice şehrinin siyasetinde büyük bir kavgaya sahne oldu. Vice News'a gelen bir son dakika haber bilgisi, Liberal Halk Partisi başkanı Sonny Damico'nun kalp krizi geçirdiği, yoğun bakıma alındığı ve tedavisinin Vice Hastanesi'nde yapıldığı yönündeydi. Bu durum ile ilgili Vice Radio'ya konuşan Liberal Halk Partisi üyesi Charlie Pagnazzo, şu açıklamalarda bulundu.

Hepinize selam Vice şehri. Kötü bir meclis olağan toplantısını atlattık, başkanımıza hakaretler diz boyuydu. Gecemizi keyiflendirmek adına kütüphaneye geçmiştik. Başkan Damico ise... Kitap okuyordu.  Onu dinliyorduk, susuyorduk. Şömineyi izleyip onu dinliyorduk. Ardından ani bir şekilde kalp krizi yaşandı. Tuvaletten çıktığımda onun yanına koştum. Nefes alışverişi kesiliyordu, zor bir andı. Atlattığını söylemek zor. Yoğun bakıma alındı, kontroller sağlanıyor. Tek dileğimiz hayatın sadece iki günlük bir ömürden ibaret olduğunu anlamanızdır. Mecliste yaşanan berbat durumların ardı kesilmedi, soluğu hastanede aldık... Bu kadarı yeterli olacaktır. İyi geceler dilerim Bay Cantona, söz sizde.

Pagnazzo'nun bu açıklamalarından sonra belediye başkanı Alycia Kasparov, Vice News çalışanı Bruno Cantona'yı arayarak bir yayın yapmak istediğini belirtti, Vice News'ın tarafsızlık ilkesine göre bu teklif kabul edildi ve Vice News stüdyolarına Alycia Kasparov katıldı, bir canlı yayın gerçekleştirildi.

Başkan Kasparov, Vice News yayınında şu açıklamalarda bulundu.

Öncelikle tüm halkı saygıyla selamlıyorum. Bay Damico'ya da acil şifalarımı buradan iletiyorum. Bu talihsiz durum yaşanmadan önce yayın için Vice News'e ulaşma planımız vardı, bize de sürpriz oldu doğrusu. Her ne kadar muhalefet parti olsa da, her ne kadar bizden nefret etseler de insanlık ölmedi, büyük üzüntülerine kalpten eşlik ettiğimi bildirmek isterim. Konumuza dönecek olursak, bugün mecliste tansiyonlar pek yüksekti. Önce sakin ve güzel başlamıştık, daha sonra sunduğumuz önergenin ardından Liberal Halk Partisi tıpkı her zamanki gibi öfkelenip muhalefet olmaya kalkıştı. Ki bu, ne yazık ki hakaretler ile meydana geldi. Bizzat şahsıma hakaretlerde bulunuldu, yine soyismim nedeniyle "terörist" ithamları boy gösterdi. Bu yalnızca bir kısmıydı tabii. Oluşan kargaşa sonrasında meclis üyelerimizden iki isim ve yanında da Bay Damico toplantıdan kovuldu. Sebebi ise yüksek ses, saygısızlıklar idi. Tabii ki bunları dile getirmekten çekinirler. Her neyse, asıl konumuza geliyorum şimdi. Meclis üyemiz Bay Houghton'a lafı bırakıyorum, kendisi sizlere yaşadığımız korkunç durumu anlatsın.

Açıklamadan sonra söz meclis üyesi Darrell Houghton'daydı.

Teşekkür ederim Sayın Başkan. Öncelikle Bay Damico'ya acil şifalar diliyorum. Kendisi bugün meclis oturumu sırasında, Parti mensublarımıza ve Parti Genel Başkanımıza ağır ithamlarda bulundu. Kendisiyle oturum sırasında sözlü münakaşaya girdik ve sonunda oturumdan çıkartıldık. Kapı da sakinlediğim sırada, Sonny Damico ve Charlie Pagnazzo yanıma gelerek etrafımı sardılar. Ben de bana saldıracaklarını düşünerek, panikle telefonumla olayları kameraya çekmeye başladım. Charlie Pagnazzo telefonumu izinsiz şekilde elimden alarak bana fiziksel güç uyguladı. Tanrıya şükür ki, bu anları Belediye kameraları kayıt altına aldı. Gerçekten çok korkutucu anlardı, bu yaşıma kadar böyle bir muamele görmedim. Ki, bahsettiğimiz şahsiyetlerden birisi LHP Genel Başkanı Sonny Damico, diğeri Avukat Charlie Pagnazzo. Mecliste bir hanımefendiye hakaretler yağdırıp, kapı da bir meclis üyesini tehdit etmeleri, siyaset etiğine aykırı böyle siyasetçiler toplumu ikiye böler ve düşmanlığa sevk eder. Bir parti Genel Başkanı'na yakışmayacak davranışlar bunlar. Öfke kontrolsüzlüğü bir tür rahatsızlıktır. Kesinlikle Başkanım, size katılıyorum. Meclis oturumunda elinde imkan olsa sizi dövecekti. Sizden hırsını alamayınca, sözlü münakaşaya girdiği kişiyi yani beni tehdit etti. Daha vahim kısmı şu; Meclis Üyelerimizden Wernher Rous'u Belediyenin ortasında tehdit etti. "Meclisten dışarıya çıkma, çıktığın an mezardasın." lafını kullandılar. Evet, evet yanlış duymadınız. Bunu Avukat Charlie Pagnazzo söyledi! Böyle nefret dolu bir adamların halk adına karar vermesi çok sıkıntılı. Aynı isimleri hatırlayalım, bir protesto sırasında "Ermenileri öldürün" diye bağıran adamlar bunlar. Şimdi size soruyorum, böyle nefret dolu bir adam sinirlerine nasıl sahip çıkabilir? Faşizme ve düşmanlığa karşı olduğumu belirterek, Bay Damico'ya tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım artık sakin bir adam olarak yaşar, içinde bulunan nefreti halka kusmaz.

Yaşanan bu programdan sonra Liberal Halk Partisi üyesi Charlie Pagnazzo, yanında bir kişi ile Vice News stüdyolarına, yayının yapıldığı yere geldiler. Bu sırada başkan Kasparov da alandaydı. Stüdyoda adeta bir siyasi savaş yaşandı. Sözlü atışmalar arka arkaya yaşandı. Vice News ekibi, durumu sakinleştirmeye çalıştı ancak bu durumda başarısız oldular. Başkan Kasparov, Vice News ekibine bir USB bellek teslim etti. Bu kayıtları incelediğimizde yaşanan kavga anlarına ait kamera kayıtları bulunuyor. Başkan Kasparov'un verdiği kayıtları aşağıda bulabilirsiniz.
Adalet Partisi Tarafının USB Kayıtları: GösterGizle

((OOC Açıklama: Sansür kısımlarında reklamlar, canlı yayınlar ve bazı /do emoteları bulunmaktadır.))

Aynı şekilde Liberal Halk Partisi üyeleri de Vice News ekibine ulaştılar ve belediye binasında yaşanan olayları bize gönderdiler. Bu kayıtlara da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Liberal Halk Partisi Tarafının Kayıtları: GösterGizle

((OOC Açıklama: Sansür kısımlarında reklamlar, canlı yayınlar ve bazı /do emoteları bulunmaktadır.))

Bu durumdan sonra da iki partinin aldığı karar ile Vice News, yakın zamanda bir tartışma programı gerçekleştirecek. Bu programda Başkan Kasparov ve ekibi, Liberal Halk Partisi üyeleri Charlie Pagnazzo ve Sonny Pirozzi ile yaşanan olayları eşit bir şekilde tartışacak ve kararı Vice halkına sunacak. Siyaset tartışmalarının üst düzeye çıktığı şu dönemde Vice halkı nasıl bir karar verecek, gelecek bunu bize gösterecek.

..........Bizi ViceSocial'dan takip et!..........

..........EDITOR..........

Bruno Cantona

HABER

Bruno Cantona

KAMERA

Henry Dunkirk

Tüm Hakları Saklıdır :copyright: Vice News, 2021
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 08.06.2021 22:20
Bir gün yine..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 14.06.2021 20:33
Nerede kalmıştık?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#105 - 14.06.2021 21:30
bruno ile kriz yönetimini öğreniyoruz. krizler nasıl çözülür? nasıl orta yol bulunur? bruno bunu öğrendi. #vicenews
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#106 - 14.06.2021 21:41
vay be, bruno'ya bak. vfc'yi sunmaya başlamış, ilginç bir çocuk olmaya başlıyor bu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok