Konu: Freddie Dear GBİ  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.02.2021 17:01
Selamlar Freddie Dear karakterini canlandırarak böyle bir rol izlediğimi kabul ediyorum. "Kışkırtıcı rol izledi diyecek öyle birşey yapmadık sslerdede gözüküyor"
Pekala, bu sslerdede yaptığınız gözüküyor.
Bu sslerde güvenli bölgede bizi küçük düşürücü rol yapıyorlar, birşey demiyoruz ve şikayet açılıyor.

Bana kara böcek diye hitap ediyorlar.(güvenle bölegede)

Hiç birşey yapmadan yolda gidiyorum, sonrasında yolumuz kesişiyor polisi durdurup bu adam beni tacoz ediyor diye şikayet ediyorlar. (Karakter illegal birlikte, sicili var)

Burada olayın gerçekleşme zamanı, şahıslar beni aşağılıyorlar, ne kadar karşılık vermesemde aşağılamaya devam ediyor. Sonrasında olaylar gerçekleşiyor, düşmesine rağmen aşağılamaya devam ediyor.

( Ocean'da 20 30 kişi olmasına bakarak /s ile bağırıyor, beni küçük düşürüyor)

burada kendi söylediklerini kesmişler, ilk benim agresif yaptığımı göstermeye çalışmışlar.

arkadaşımla rol yaparken tekrardan beni küçük düşürücü rol izliyor.

Sonrasında doğal olarak karakterim sinirleniyor, bıçağını alarak karskterleri bıçaklıyor. Bu normal olarak gerçek hayattada olabilecek birşey, karakterler sürekli olarak güvenli bölgeye sığındıkları için bu rolü yaptım.

Burada kendisi düşüyor, hala kışkırtıcı rol izliyor.

Başka cevap yazmayacağım, iyi forumlar.

Burada Hiç birşey yapmadan yolumda gidiyorum demiş admin kandırmaya girer elimde gerekli videolar var kişi sürekli non-rp driving yaparak pit atarak gidiyordu hatta en sonda arabası bozulmuş bir biçimde sokak ortasında duruyordu

#11 - 08.02.2021 00:25
Selamlar Freddie Dear karakterini canlandırarak böyle bir rol izlediğimi kabul ediyorum. "Kışkırtıcı rol izledi diyecek öyle birşey yapmadık sslerdede gözüküyor"
Pekala, bu sslerdede yaptığınız gözüküyor.
Bu sslerde güvenli bölgede bizi küçük düşürücü rol yapıyorlar, birşey demiyoruz ve şikayet açılıyor.

Bana kara böcek diye hitap ediyorlar.(güvenle bölegede)

Hiç birşey yapmadan yolda gidiyorum, sonrasında yolumuz kesişiyor polisi durdurup bu adam beni tacoz ediyor diye şikayet ediyorlar. (Karakter illegal birlikte, sicili var)

Burada olayın gerçekleşme zamanı, şahıslar beni aşağılıyorlar, ne kadar karşılık vermesemde aşağılamaya devam ediyor. Sonrasında olaylar gerçekleşiyor, düşmesine rağmen aşağılamaya devam ediyor.

( Ocean'da 20 30 kişi olmasına bakarak /s ile bağırıyor, beni küçük düşürüyor)

burada kendi söylediklerini kesmişler, ilk benim agresif yaptığımı göstermeye çalışmışlar.

arkadaşımla rol yaparken tekrardan beni küçük düşürücü rol izliyor.

Sonrasında doğal olarak karakterim sinirleniyor, bıçağını alarak karskterleri bıçaklıyor. Bu normal olarak gerçek hayattada olabilecek birşey, karakterler sürekli olarak güvenli bölgeye sığındıkları için bu rolü yaptım.

Burada kendisi düşüyor, hala kışkırtıcı rol izliyor.

Başka cevap yazmayacağım, iyi forumlar.

Burada Hiç birşey yapmadan yolumda gidiyorum demiş admin kandırmaya girer elimde gerekli videolar var kişi sürekli non-rp driving yaparak pit atarak gidiyordu hatta en sonda arabası bozulmuş bir biçimde sokak ortasında duruyordu
Pekala, başka bir şikayet açabilirsin onun için.

#12 - 08.02.2021 13:22
Merhaba,

Oyun kurallarında belirtildiği gibi her ne olursa olsun, güvenli bölgelerde karşı taraftan izin alın-almayın, hiçbir şekilde illegal/brawl tarzı rollerde bulunamazsınız.
Freddie Dear karakteri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.