Hakem hataları yerinde olmayan değişiklikler falan tonla şey... Nereden başlamalıyım bilmiyorum :p
Yorumlarına çok değer verdiğim Timur Alican Doğmaz'ın attığı tweet çok şey özetliyor aslında,
Ek olarak vardan iptal edilen saçma sapan gol ve tonla sert müdahaleye rağmen sarı kart görmeyen galatasaraylılar... Fenerbahçeli olarak sayabileceğim tonla şey varken biraz kendimize bakıp toparlanmamız gerektiğini düşünüyorum. Gustavonun yokluğunu koşarak kapatan MHY ve Ozan ikilisinin çabalarına rağmen oyunda 90 dakika kalan sosanın neden oyunda 90 dakika kaldığını anlamak gerçekten güç, erol bulutun aklında ne vardı bilmiyorum ama resmen 10 kişi futbol oynadık, sosa bugün sahada yoktu. Son on yirmi dakika oyunda kalan Mesutun performansının sosanın beş katı olduğuna eminim, valencia ikinci yarı yorgunluktan çıkmış olabilir ama yerine thiam alınabilirdi. Umarım yönetim hakem hatalarına sessiz kalmaz ve erol buluta bir küpe olur bu maç. En iyi iki oyuncusunun eksikliğinde fenarbahçenin yine iyi dayandığını düşünüyorum, benim skor tahminim 2-0 galatasarayın alacağı yönündeydi.