Konu: [04.02.2021 Raquen_Davis @Rone Trolling Sunucuya küfür birden fazla ihlal]  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Po

*
v3 Oyuncusu
#0 - 04.02.2021 20:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raquen_Davis @Rone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling Ortak Nezaket /B İC/OOC Karıştırmak (Sunucuya küfür)

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolünde düşürülünce b'den ağıza alınmaması gereken aile içi küfürler etti. Diğer kulüp arkasındaki kanıtta ise ic kanaldan sunucuya küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yönetici insiyatifine güveniyorum, gerekli işlemi uygulayacağına inanıyorum.

Po

*
v3 Oyuncusu
#1 - 04.02.2021 20:59
Tekrar açacağım. K&A

#2 - 04.02.2021 21:06
Merhaba, Rone olarak savunmam şu şekilde;

Öncelikle ortamda hiçbir yabancının olmadığını varsayarak sunucuda az kişinin bulunduğu bir zamandı ve son güncellemeden sonra gelen crash-drop-oyunun çöküşü sorunları itibari ile  10 dakika boyunca oyuna girmeye çalıştım sürekli olarak karakterime girince oyun çöküyordu. Sinir olmamak elde değil-hak vereceğinizi düşünüyorum.-

İkinci /b olayında ise "cilet" olarak tabir ettiğim kişi ooc arkadaşım. Huddan da belli olabileceği gibi yine gecenin geç bir saati ve rol bölgesinde sadece biz varız. Kendi aramızda dövüşüyoruz falan. Rol dışı bir ortam zaten, ekran görüntüsündeki herkese danışılabilir. / @Dely  @stepfatheryaveri  / Kendisinin alınmayacağını biliyorum ama yine buradan da özrümü diliyorum.

Son olarak eklemek istediğim birkaç şey var. Yusuf arkadaşımız şimdiye kadar bize hiçbir şekilde gerek PM üzerinden olsun gerek DC üzerinden olsun gerek başka yerler olsun uyarı yapmadı. Kendisi hep bize ayak uydurdu ama biz ekran görüntüsünü alıp foruma şikayet açmadık. Kimsenin rol hevesini kaçırmak gibi bir amacımız yok. Böyle bir şey yapmaya çalışsam çoktan banlanırdım zaten. Samimiyetine güvendiğimiz insanlardandı ve yanında bu şekilde ağıra kaçmayacak şekilde aptalca da olsa birkaç hareketim oldu. Her insan hata yapar, ikinci bir şans istiyorum sizden. Tekrarı olmayacak emin olabilirsiniz.

İyi forumlar.
-Rone

#3 - 04.02.2021 22:08
Benlik bir sıkıntı yok, @yusuf61 seni geren nedir kardeşim?

Po

*
v3 Oyuncusu
#4 - 04.02.2021 22:13
Bu şikayet kapatıldı K&A

#5 - 05.02.2021 05:35
Şikayet geri çekilmiş olabilir, lakin Raquen Davis adlı arkadaşın IC'den yazdıkları söylemlerin elle tutulur bir yanı yok, cezai işlem görecek.

#6 - 06.02.2021 11:02
K&A.