Konu: Sylvester Wisconsin  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2021 19:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sylvester Wisconsin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı /do emote kullanımı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roleplay kavramına aykırı bir emote veriyor..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Leveli yüksek diye uyarma gereği duymadım, gereken yapılsın.

#1 - 04.02.2021 20:11
O esnada bir şahıs, birisine saldırıyordu. Syl ise emote vererek onu uyarıyordu.

#2 - 04.02.2021 20:16
O esnada bir şahıs, birisine saldırıyordu. Syl ise emote vererek onu uyarıyordu.

/do emote kanalı, birini uyarma ve ya sohbet kanalı değil malesef, böyle şeyleri görmezden gelirsek rol kalitesi düşer.

Zaten şahısın cezalandırılmasına gerek yok, yetkili tarafından uyarılsın/bilgilendirilsin yeter.

#3 - 05.02.2021 18:17
 Her hangi bir ihlal belirtilicek veya izin alınıcaksa ooc yerine /do kullanılır genellikle.

#4 - 05.02.2021 18:43
Arkadaşlar siz ciddi misiniz? Hard Roleplay serveri burası /do kanalı ihlal belirtme kanalı değil ve neden savunma yapacak kişi dışında herkes yazarak. Kendini ilgilendirmeyen konuya yorum atarak ihlal yapıyor?

#5 - 06.02.2021 09:35
Kardeşim bunu tek ben yapmıyorum, çoğu kişi /do dan belirtiyor /do GBI /do /b izni b de bölemem aktif rol bölgesi, hem birşey diyeceğim, /do dan durum ile ilgili birşeyler diyeceksek CK izni Brawl iznide yazmayalım o zaman /do yu hiç kullanmayalım o zaman sadece duruma kullanalım, hep /b bölelim, öyle olmazki.

#6 - 06.02.2021 09:36
Böyle saçma şikayetler açmayın. Geçersiz şikayet konusu, K&A.