Konu: Markus Nolan refuse RP  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 03.02.2021 16:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Markus Nolan @Leroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valentino Lave @umutkrsnsr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiden rolsel olarak anahtar alıp motoru açtım ama sistemsel olarak  açmadı daha sonrasında üstünü arama isteklerimi reddetti role aykırı bir durum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Halit

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.02.2021 16:24
Video'nun devamı neden yok?  Madem video kayıdı alındı ayağa kalktıktan sonra motorumu açıp gidicem fakat arkadaş emote kullanmadan motorumu tekrar çaldı. Ayrıca motorumu çalıp gittikten sonra Polise şikayet ettim polisi bariz çalmasına rağmen polislerin cevaplarına çalmadım diyerekt rol saptırdı VİCE RP polisleri o kadar zeki ki Motorumu adamlarla birlikte bulmamıza rağmen yetersiz kanıt denildi ve adamları serbest bıraktı bu arkadaş sadece kendi kısımlerını video kayıdı alarak yanıltmaya çalışıyor bu attığı video kaydının sonrasını da atarsa göreceksiniz ki kendisi de bir çok rol dışı hareket sergiledi.

#2 - 03.02.2021 16:35
Öncelikle kişi OOC bir şekilde vcpd rolü yapan oyunculara hakaret içerikli yanıtlar vermekte dikkate alınmasını rica ediyorum.
yerde baygınsın yaralısın motorumu alıp gideceğim diyorsun yapamazsın böyle bir şey belliki rol bilmiyorsun aşşağılamak için söylemiyorum,bari insanlara eziyet çektirme rollerimizi sürekli bölüyosun eminim ki senden baika şikayetçi olanlar da vardır

#3 - 03.02.2021 16:36
Ayrıca kişi emotesiz ayağa kalkıyor ve yaralı rolü yapmıyor.

#4 - 03.02.2021 16:42
Motoru emotesiz çalıyorsun bu doğru bir rol mü? Ben kalktıktan sonra hata yapıyorum motora biniyorum okey. Peki sen neden emote kullanmadan motoru tekrar çalıyorsun şunu yapman lazım değil mi? "Markusu iter ve motoru çalar." sana dün bunu oyundan sorduğumda cevap verememiştin.

#5 - 03.02.2021 18:08
Orada rol gidişatına göre sen yaralı bir biçimde yerde yatıyorsun yerdeki adamı neden iteyim

#6 - 06.02.2021 12:14
Markus karakteri Refuse Rp kapsamında cezalandırılacak.