Konu: [03.02.2021 - Kolmogorov_Vereshchagin @AygırBey ] CAR-JACK  (Okunma sayısı 110 defa)

#0 - 03.02.2021 15:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kolmogorov_Vereshchagin @AygırBey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2021 14:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde Trucker turum bitti, tekrardan tırıma gidiyorum bindim. Şahıs geldi ve beni tırdan dışarı attı, Ayrıca bunu yaptıktan sonra kendide araçtan atıldı veya indi bilmiyorum, "KENDİN GELDİN CJ YAPTIN" şeklinde Capslock ile tavır sergiledi tavırları beni incitti bu yüzden şikayet oluşturdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/cQIVBb
https://hizliresim.com/Uc99Iq
https://hizliresim.com/3D30WG
https://hizliresim.com/ZMKpOz

Ek açıklamalar(varsa): GTA-SA'yı pencere moduna aldım, yanda youtube açıktı o yüzden ekran küçük gözüküyor.

#1 - 03.02.2021 15:31
Merhabalar. Şikayet doğru. Bu PM'i de ben attım, CJ'yi de istemeden yaptım. Savunmamı yazıyorum.

Trucker kasmak için oraya gittim ve bir tır vardı, bu arkadaş ile ben tıra koştuk. İlk olarak tırı ben kaptım, arkadaş CJ attı. Buna yönelik bir ssim yok, ancak arkadaş tıra binince ekranımda kocaman bir "CAR JACKED!" yazısı çıktı. Sonrasında da beni tırın üstüne attı sistem, onun ssini atacağım. Arkadaşa capslock kullanmamın sebebi, arkadaşının hatasını kabullenmeyip üstüne beni suçluymuş gibi göstermesi. Hakaret ya da kışkırtma maksadıyla capslock açmadım, açsam zaten hakaret ederdim ancak lan bile dememişim orada. Bir sorun görmüyorum. Ayrıca incinecek bir yanı yok, arkadaşı incitecek en ufak bir kelime kullanmadım. Böylesine gereksiz bir şikayet açmanın da manası olmadığını düşünüyorum. Sunucuda insanlar birbirini şikayet etmeye yer arıyor artık.

Attığım kanıtlarda, log kayıtlarına bakarsak tıra bindiğim gözüküyor. SS'lerde de bu gözüküyor, loglarda en ufak bir oynama yok. Zaten görüleceği üzere, ilk olarak arkadaşa ben SS aldığımı belirttiğim bir yazı yazıyorum. Sonrasında yanlış bir şey dememek için arkadaşa cevap vermiyorum, buna rağmen bana soru işareti falan atıyor. Arkadaşın da ssinde görüleceği üzere, "Hocam bak rolüne" diye geçiştirmişim en son. Lütfen bu arkadaş yönetimin uygun gördüğü cezayı alsın. Güzelim sunucu böyle şikayetler yüzünden, sürekli şikayet açmayı marifetmiş gibi gören insanlar yüzünden bambaşka bir hale geldi. Lütfen bu yazım yanlış anlaşılmasın, ancak gerçekten bıktım artık. Lütfen kanıtlarım incelensin.

BENİM KANITLARIM:

NOT: Bazı pm yazışmalarını sansürledim, sebebi ise bu arkadaş ile aramda olan olaydan bağımsız bir şeydi ve o yüzden burada paylaşmak istemedim.

Şahsa "Kendin geldin cj attın" dememin sebebi, şahıs ilk olarak beni tırdan dışarı attığında ikinci kez binmeye çalıştım fakat kendisi tıra bindi. Sonrasında da cj olmasın diye tırı geri verdim. Arkadaş bunu kesinlikle inkar edemez. PM aracılığıyla arkadaşa "Gel bin" yazdığım açıkça görülüyor. Elimin çarptığını da başta normal bir şekilde belirtiyorum fakat arkadaş olayı uzatıp beni kışkırtmaya devam ediyor. Bu noktada arkadaşın cj atıp tır aldığı yetmezmiş gibi, üstüne bana şikayet açıyor. Eğer cjler sunucunun ayrı bir logu varsa ve oraya düşüyorsa, rica ediyorum bakılsın. Kimin kime CJ attığı gayet apaçık bir şekilde ortada.

İyi günler diliyorum.

#2 - 03.02.2021 17:08
İnsanlık halidir, bug olmuştur hırs yapılmıştır bilemiyorum ama pmde davranışları beni incitti, savunma yapıldığına göre yetkililerin gerekeni yapacağını düşünüyorum. Ayrıca yanlış mı anladım bilmiyorum ama, Başta "carjack yaptın" diyorsunuz sonra "yanlışlıkla f bastım" diyorsunuz bilmiyorum yanlış mı anladım.
« Son Düzenleme: 03.02.2021 17:16 Froads »

#3 - 03.02.2021 17:40
İnsanlık halidir, bug olmuştur hırs yapılmıştır bilemiyorum ama pmde davranışları beni incitti, savunma yapıldığına göre yetkililerin gerekeni yapacağını düşünüyorum. Ayrıca yanlış mı anladım bilmiyorum ama, Başta "carjack yaptın" diyorsunuz sonra "yanlışlıkla f bastım" diyorsunuz bilmiyorum yanlış mı anladım.

Siz bana ilk olarak cj attınız, ondan dolayı size "cj yaptın" dedim. Sonrasında size pm atacakken, bakın atacakken diyorum, elim F tuşuna çarptı. Sonrasında tırdan inip size tırı geri verdim zaten. Siz bana cj yaptığınızda ve tırı geri vermediğinizde insanlık hali, bug ya da hırs oluyor da, ben kazayla cj yapıp sonrasında size tırı geri verince ve sizin davranışınıza tepki verince sizi incitmiş mi oluyorum? Bakınız hocam, bekleyelim. Bakalım yetkililer ne diyecek... Saygı ve sevgilerle, esen kal.

#4 - 03.02.2021 17:48
Bekleyelim, iyi günler.

#5 - 06.02.2021 13:17
Merhaba,

Karşı taraf hem savunmasında, hem de ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere yanlışlıkla [F] tuşuna basmış ardından aracı geri vermiş. Bunda bir problem yok, lakin PM kanalı üzerindeki üslubu hiç iyi görünmüyor.

Kolmogorov_Vereshchagin karakteri, PM üzerindeki üslubu nedeniyle uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.