Konu: Lunox_Bushnell Non-RP Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2021 19:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lunox_Bushnell  @prawn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP Gişeden Geçme Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk gişeden para vermeden benim açtığım gişeden geçti ikincisinde de aynısını yapacağını bildiğim için video açtım

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Video =
&ab_channel=Halit  [Saniye 00:23'de ismi gözüküyor ve saniye 00:14'de ihlal yaptıgını biliyor ve geri geri gittiğimi görünce kendisi de çekiliyor ama ben ilerleyince giriyor gişeden]
Tam İsim = https://i.imgyukle.com/2021/02/01/HF73ws.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin diğer açtıgı forumlara baktım ve rol bilgisinin oldugunu kuralları bildiğini ve bu kuralı da videoda görüldüğü üzere bilerek ihlal ettiğini gördüm ona göre cezalandırılmasını istiyorum

#1 - 01.02.2021 19:34
Kişinin kuralları bildiği vs belli oluyor
forumdan
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100727.0

#2 - 01.02.2021 19:52
Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Merhabalar, savunmamı şu şekilde sunmak istiyorum.

Birinci Madde - Sunucu kurallarında böyle bir kural görmedim, az önce baktım var olduğunu gördüm fakat bu yapılan hareketin sadece IC olarak bir role dönüştürebildiği düşüncesindeydim.

İkinci Madde - Sunucu da hiçbir kural ihlali yaratmadım, bir başkasının oyunun engellemedim, ayriyetten de hiçbir OOC sicilim bulunmamaktadır. Yaptığım hareketin kural ihlali olduğunu ben de yeni öğrendim, o yüzden burdan özürümü diliyorum.

Eğer Jail cezasına uygun görülürsem, verilen karara karşı boynum kıldan incedir. Fakat önceden de incelediğim bir kaç şikayetlerden öngörerek bir şey demek istiyorum; Hiçbir OOC sicilim bulunmamaktadır, hakkımda açılan ilk şikayet budur. O yüzden yetkililerden insiyatif kullanılmasından yanayım.

İyi forumlar!
« Son Düzenleme: 01.02.2021 19:54 prawn »

#3 - 02.02.2021 16:58
Merhaba,

Öncelikle şöyle söyleyeceğim, bunun kuralı var evet fakat burada bildiğiniz üzere oyun oynuyoruz. Bu tarz ufak şeyler için şikayet açmak yerine konuşmayı denerseniz sorunu aranızda çözebilirsiniz. Fırsat varken size zarar vermeden gişenizden geçebiliyorsa bırakın geçsin, sırf gişe parası verdiğiniz için başka bir oyuncunun geçmesine bu kadar takılmayın. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.