Konu: [31/01/2021 17:44] Jason_Diablo / Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 241 defa)

#0 - 01.02.2021 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason_Diablo @batuhan44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexander_Benedict - Reginald_Lightoon - Casper_Walker - Dembe_Mahfoundhi - Alexandro_Pouffle (Collins NC)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/01/2021 / 17:30 – 17:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG + Refuse RP + Yasaklı Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs öncelikle garajın önüne arkadaş grubu ile gelip kendisine mavi bir elegynin çarptığını söylüyor ve ardından kendisi İC de uygun bir dille uyarıyoruz, bizim olmadığımızı söylüyoruz. Ardından şahısın arkadaşı Melissa Diablo ortalığı alevlendiriyor ve bizlere İC küfür ediyor, Jason ise o kişiyi İC’de destekliyor. Cha karakterimin sabrı taşıyor ve jason’a yumruk atarak cevap veriyor. Fakat kendisi yumruk atma emote u attıktan sonra aracın camını kapatarak Refuse RP yapıyor. Daha sonra kendisi emote ile silah çekiyor, yakın mesafede olduğumuzdan dolayı silahı doğrultamaz ve elinde silah olmadığı için ben de rolüme devam edip şahısı etkisiz hale getiriyorum. Yaralı durumuna düştüğümüz zaman oyunda, elimizde silah beliriyor fakat bu arkadaş yere düştüğünde elinde silah yok, kısaca arkadaşın silahı yok emote ile olmayan bir şeyi var gibi gösterip rolün seyrini değiştirmeye çalışıyor. Sonrasında bölgeye gelen polis ekipleri ile Jason karakteri ile Cha karakteri karakola götürülüyor. Polis aracının arka kapı kolları bulunmamakta. Suçlular açıp kaçmasın diye. Bunu polis memuru arkadaşa PM yolundan sorup doğruladım. Arkadaş kendi başına araçtan inip PG ihlali yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/Lcd8c4 https://hizliresim.com/Z9bmSy https://hizliresim.com/1UVl01 https://hizliresim.com/N4iXpD

Ek açıklamalar(varsa): Çatışma arayıp insanların yaptığı rolleri bozmak çok kötü bir şey. Sürekli roleplay kuralı gereği rolüme devam etmeme rağmen bir sürü kural ihlali ile karşılaşmak daha kötü. Bu arkadaşın en ağır cezayı almasını diliyorum. 20 level bir oyuncunun bu basit şeyleri bilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Serverda oynamaya başlayan herkes kuralları biliyor sayılıyor fakat bu arkadaş aşırı derecede kural ihlali yapıyor.

« Son Düzenleme: 01.02.2021 18:06 berkebabo3 »

#1 - 01.02.2021 17:48
Sahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.02.2021 18:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 02.02.2021 01:07
İlk olarak uzi markalı silahım var bakılabilir, ikinci olarak orda kapıyı yanlışlıkla açtım hemen ss alınıp şikayet edilmiş, orda yanlışla bir hata yaptım fakat uzi markalı silahım var adminler tarafından bakılabilir.

#4 - 02.02.2021 01:12
O zaman elinde olucak dostum, olup olmaması önemli değil. O rolde elinde olucak madem o emote u atıyorsun. Yanlış hata dediğin aracından iki üç adım uzakta mı? Admin kararına bırakıyorum. Tüm savunmanı direk tek bir yanıt olarak yazabilirsin. Benim dediklerime cevap vererek savunma olmaz dostum. İyi roller.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#5 - 02.02.2021 23:30
şahitliğimionaylıyorum

#6 - 06.02.2021 01:22
Savunmam bagajımda silah vardı ve rolsel olarak silahı torpidodan almış gibi göstermeye çalıştım düştüğümde o yüzden elimde silah yoktu adminler tarafından bakılabilir silahlarıma ve polis arabasından dalgınlığıma geldi ve indim bir yanlışlık oldu yani.

#7 - 06.02.2021 03:43
Geri binip role devam etmedin bekledin öylece. Eline silahını alabilirdin aracın bagajından fakat sen elinde silah olmadan fear yaptırmaya çalıştın.

#8 - 06.02.2021 19:32
Savunmamı yazdım Silah aracın bagajındaydı ve torpidodan almış gibi rolümü gerçekleştirdim yere düştüğümde o yüzden yoktu araçtan iner inmezde siz vurmaya başladınız o yüzden bagaja gitmeme bile izin vermediniz şahsen polis aracının ordaykende indiğimde öylece bekledim polis arkadaş emote yazıyor direk inmiş olarak sayılayım diye ama emotesi gelmedi ve öylece kaldım polis aracından inmem dalgınlık diğer konuda araçtan iner inmez vurduğunuz için bagaja kadar gidemedim, Adminlere bırakıyorum, iyi roller ve iyi oyunlar dilerim.

#9 - 02.03.2021 19:53
Şikayet incelendi

Kişi cezalandırılacak, iyi oyunlar.

Şikayet kapatıldı.