Konu: Oyuncu Şikayeti Pakrad Kasparov  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2021 01:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pakrad Kasparov ve ailesi (bakhtyiar)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.2021 saat 9 ile 12 arası (akşam)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: izin verilmemesine rağmen ck rolü yapmaya çalışılması, yaralı rolü ihlal,ooc çekilen bir fotoğrafı oyun içi kamerayla çekişmiş gibi gösterilmesi, spawn kill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kasparov ailesinin lideri Pakrad kasparov isimli şahıs hiçbir şekilde telefonla vs. çekilmeyen bir görüntüye yani F8 tuşuyla alınan ekran görüntüsünü bana ic olarak telefondan göstererek rol yapıyor, biz kaçırdığımız kişiyi (Brianna Bİden) bayıltmadan önce zaten kafasına vurduk orada ufak çaplı bir hafiza kaybı yaşaması gerekiyor, bizi beş dakika falan anca gördü onları rolsel olarak unutması gerekiyor, şahıs baygındı arabasında hiçbir şekilde kamera, ses kaydedici yazılım olduğuna dair emote bilgilendirici birşey yazmadı, biz şahısın telefonunu kamerasını ve aracındaki evrak çantalarını aldık şahıs bizim hiçbir şekilde ic fotoğrafımızı çekemezdi. Fakat f8 tuşuyla aldığı ekran görüntüsünü Pakrad Kasparov(sanırım bakhtyiar) isimli şahısa attı şahıs bunu ic olarak bana telefonla gösterdi. ben bu rolü kabul etmiyor aldığım oyun içi cezaya itiraz ediyorum                                                                                         

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/files/12816620/samp_29_01_2021_00_24_34.png.htmlhttps://www.upload.ee/files/12816637/samp_28_01_2021_23_02_28.png.htmlhttps://www.upload.ee/files/12816644/samp_29_01_2021_00_08_58.png.htmlhttps://www.upload.ee/files/12816649/samp_29_01_2021_00_18_11.png.html
https://www.upload.ee/files/12816652/samp_28_01_2021_23_02_26.png.htmlhttps://www.upload.ee/files/12816657/samp_29_01_2021_00_24_24.png.html
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.01.2021 02:37
Olayda ismim geçtiği için anlatmak isterim.
Jimmy Layton, Garry Layton, Samuel Christon üçlüsü aracıma şehrin en önemli devlet dairelerinden biri olan Vice Şehri Barosu & Savcılığı binasının önünde bindiler. Karakter beni tanımasa da ben kendisini daha önceden başka bir rolde gördüğüm için tanıyorum. O yüzden karakterim gecenin bir vakti güvenerek aracına aldı şahısları. Vice Şehri Barosu & Savcılığı'nın güvenlik kameraları bir.

Daha sonra arkadaşlardan birisi defalarca düşmesine rağmen oyundan rolü bir şekilde devam ettirdik, dedikleri yere doğru ben araç sürerken şahıslar beni kocaman CCTV direğinin önünde (balıkçı iskelesinin hemen arkası, east beach) durdurup kafama sert bir madde ile (bıçak sapı) vurarak bayılttılar. East Beach CCTV iki, Maison Wenifall üç.

Karakterim bundan sonrasını hatırlamıyor, role dahil olan kimse aksini iddia etmeyecektir. Karakterin bilinci bundan sonra  tamamen kapalı. Araç yolda gaspçılar tarafından kullanılırken araç yine şehrin en önemli devlet dairelerinden birisi olan ve daha önceden bütün rollerimde güvenlik kamerası olduğunu farz ettiğimiz Dedektif Büro'nun önünden geçerek yollarına devam ediyorlar. Dedektif Büro güvenlik kameraları dört.

Daha sonra arkadaşlar gişelerden yine benim aracımla geçiyorlar ben baygınken ve rollerinde de gişe kameralarına yakalandıklarını beliriyorlar. Gişe kameraları beş.

Peki bu görüntülerden hangisi benim rolüme dahil oluyor? Hiç biri. Bunlar VCPD'ye, gerekirse Vice Mahkemesi'ne gönderilmek için cihazımda duruyor.

Olaya tekrar döndüğümüzde arkadaşlar CK izni istediler, onay vermedim. Kalıcı hasar izni verdiler, onay vermedim. Geçici hasarlarına izin verdim. Arkadaş hafıza kaybı demiş, zaten karakterim yaşanılanları bayıldıktan sonra hatırlamıyor. Bir tırcı yolda bulup önce diyaloga girmeye çalışıyor daha sonra rolsel olarak baygın olduğumu anladığında VCPD'yi arayarak memur çağırıyor. Memurlar geliyor karakterimi CPH'ye sevk ediyorlar o gün boyunca karakterimin bilinci kapalı şekilde bekleniyor. Karakter ayılınca olayların tamamını yine hatırlamıyor (bayılmadan önceki kısım) polislere verdiği ifadesi de bu sebeple kısıtlı oluyor. Ertesi gün karakterin arkadaşı Roque Serrano ile olayı biraz irdelemeye çalışıyorlar. Pek bir şey hatırlayamıyor.

Daha sonra günün ilerleyen saatlerinde Alycia Kasparov karakterin ziyaretine geliyor, orada girdikleri diyalogda hatırladığı kadarını dile getiriyor. Daha sonra karakterim şahıslardan birini anımsadığı, yakın zamanda iş (siyasi parti) için bulunduğu ortamlardan birinde kendisini gördüğünü fakat tanımadığını bu sebeple korkmadan aracına aldığını, hatta yolda onlara sellektör yaparak kendisi çağırdını belirtiyor. Bunun üzerine Alycia Kasparov ve karakterim akla gelebilecek ilk şey olarak iş yaptıkları kişileri düşünüyor, kimseyi bulamıyorlar. Daha sonra Adalet Partisiyle ilgili bütün etkinliklerin medyaya yansıyan görüntülerini beraber izliyorlar.
Görüntülerden birinde Samuel Christon'u görüyorlar, karakterim emin olmasa da andırdığını söylüyor. İki karakterin de bu kadar telaşlanmasının sebebi karakterimin evrak çantasının arkadaşın şikayette de belirttiği gibi çalınması. Gerek Brianna karakterinin mesleki hayatıyla ilgili evraklar, gerek Alycia karakterinin partisiyle alakalı evraklar bu şekilde kaybolmuş, belki de düşmanları tarafından çaılnmış oluyor. (arkadaş pellegrini birliğiyle beraber yapılan rolde olmadığnı inkar etmeyecektir, maske de takmıyordu o esnada sistemsel olarak. rolsel olarak canlı yayın yapılıyordu ve medya personelleri etkinlik boyunca fotoğraf/video çekimi yaptılar) Daha sonra Alycia Kasparov, karakterime yeni bir cep telefonu satın alıp getiriyor, iletişime geçmem gerekirse diye. Karakterim bundan sonra gerek tek başıma gerek başka oyuncularla beraber bir süre daha hastanede kalıyor, o esnada hot news web sitesinden personel kayıtlarına girip Samuel Christon'ın fotoğrafını görüyor ve emin oluyor. Bu ana kadar bu olayı yalnızca Alycia Kasparov ve ilgili polis memurları biliyor. Karakterim taburcu olduktan sonra katıldığı Baro toplantısında dahi meslekdaşlarına durumu "trafik kazası" olarak belirtiyor.

Ardından toplantıda bu durumu Savcılık personellerinden Samantha Marshall karakterine bildiriyor. Samantha Marshall takibini yapacağını söylüyor. Karakterim bu süreçten sonra (yine bayıldıktan sonrasını hatırlamıyor, kalıcı şekilde olayı, öncesini, sonrasını, günü, haftayı, yılı artık ne derseniz diyin kalıcı olarak unutması kalıcı hasara girecektir, kalıcı beyin hasarı. karakterimle kalıcı hasara onay vermedim, zaten olayın üzerinden belli bir süre geçtiğinde parça parça hatırlamasını özel olarak işledim rollerimde) olayın daha kompleks birşey olduğunu düşnüdüğü için olayı derinlemesine araştırmaya başlıyor,  baronun kameralarına erişmek için uğraşıyor vs. vs. vs.

Kısaca:

Arkadaşlar beş kez güvenlik kameralarına takılıyorlar fakat bu görüntüler henüz role dahil edilmedi, F8 olayının açıklaması. Benden başka görüntüleri kimse görmedi, rollerine dahil edemezler.

Karakterim Samuel Christon'u Little Italy'deki kilise yangını için verilen sokak festivalinde görüyor, karakter maske takmıyordu, zaten medyadan arkadaşlarıyla konuşurken ister istemez içli dışlı oluyor Samuel Christon ile konuşmasa dahi etkinlik sırasında.

Alycia Kasparov karakteri Brianna Biden karakterini hastanede ziyaret ediyor, uzun süre konuşuyorlar, hatta o esnada gelen Tobby Coffman karakterine dahi trafik kazası süsü vermeye çalışıyorlar olay ile ilgili.

Brianna Biden ve Alycia Kasparov en yakından en uzağa bütün yayın kayıtlarını beraber izlerken Brianna Biden Samuel Christon'ı anımsıyor fakat emin olamadığı için bunu Alycia Kasparov'a bildiriyor, Alycia Kasparov bu esnada ekran görüntüsü aldı, bana Samuel Christon'den bahsetti. (kendisi IC olarak Hot News personeli)

Brianna Biden emin olmak adına Alycia Kasparov'un kendisine hediye ettiği telefon ile (telefon rolde kırılıp parçalandı) Hot News websitesinde girip personeller kısmından Samuel Christon'ı buluyor. Kişiden emin oluyor, bunu Kasparov'a bildiriyor.

Bu süreçte karakterim ve VCPD soruşturmayla ilgili sürekli irtibat halinde, aracım bulunuyor fakat üzerinde hiçbir parmak izine rastlanmıyor, yalnızca yoğun bir çamaşır suyu kokusu.

Brianna Biden durumdan Savcılık personeli Samantha Marshall'a bahsediyor, karakterin avukat kimliği yenileniyor.

Ayrıca konu ile bağlantısını nasıl kuracağımı bilemediğim şu ssleri bırakmak isterim;

Spoiler: GösterGizle

kusura bakmayın hızlı yazdım, birden fazla kez tekrar etmiş olabilirim aynı şeyleri

« Son Düzenleme: 29.01.2021 03:08 Attila the Hun »

#2 - 29.01.2021 02:55
Ayrıca Jimmy Layton o esnada bana e-rp izni sordu, kabul ettim. Karakterimin kıyafetlerini soymak vs. gibi şeyler yapacağını tahmin ederek fakat karakterime tecavüz etme rolü ile devam etti, kendisine yasak olduğunu bildirdim bana yasak olmadığını 3 ay önce yasak olduğunu e-rp'ye onay verdiğimi söyledi, daha sonra ben güvenmeyerek tekrar sunucu kurallarına baktığımda tecavüz/taciz rollerinin ne olursa olsun yasak olduğunu fark ettim. Kendisine ve arkadaşlarına PM yoluyla taciz tecavüz kısmını silmelerini, yalnızca adam kaçırma ve darp olarak devam etmelerini istedim. (Ayrıca birlik üyesi olmadan, onaylı hood bölgesi vs. bilmeden karakterimi gasp etmeye çalıştılar, bildirdim o rolü kestiler fakat tecavüz kısmında beni de şüpheye düşürdüler, rahatsız olmama rağmen rolü bölmedim.)

Eğer ki o an rolü bölmediğim için benim de ceza almam gerekiyorsa ceza verebilirsiniz fakat dediğim gibi ben e-rp iznini yalnızca üstümü ararken kıyafetlerimi çıkartmak vs. için kullanacaklarını düşünerek verdim. Tecavüz yasak dememe rağmen yok değil e-rp izni verdin diyip devam ettiler, kontrol edince de rolün o kısmı silindi.

« Son Düzenleme: 29.01.2021 03:02 Attila the Hun »

#3 - 29.01.2021 03:56
Orada Paskarov yazıyor ama siz bilirsiniz...

#4 - 03.02.2021 16:14
Atilla The Hun kullanıcısı olayla alakalı durumları anlatmış. Savunma yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Haberi aldığım karakterler yukarıda yazıyor. Ki ekran görüntüleri yetersiz. Savunma yapmam gerekirse detaylı bir şekilde yapacağım.

#5 - 03.02.2021 16:17
Merhaba,

Şikayet formatına özen gösterilmemiş, birçok hata içeren, yapılan ihlalin tam olarak izah edilmediği bir şikayet konusu. Karmakarışık. Bu yüzden değerlendirilmeyecek. Belirtilen hususlara dikkat ederek tekrar açabilirsiniz. @Asia

Şikayet kapatıldı.