Konu: Car Ramming / Wakai_Yoshiku  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2021 16:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wakai_Yoshiku / @Rosenfield

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2021 / 16:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile birlikte Trucker mesleği yapıyorduk, o benim önümdeydi ben onu arkadan takip ediyordum biraz mesafe vardı aramızda SF'deki gişelere geldiğimizde durduk, parayı ödedi gişeyi açtı tam ben onun arkasından giderken bi anda durdu ve beni sıkıştırdı, gişe kapısı üstüme kapandı, daha sonrasında /b üzerinden "Benim açtığım gişeden geçemezsin." tarzında uyarıda bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/3DOvMM.png / https://i.hizliresim.com/VjA5r0.png / (Burada sol ön taraftaki tekerleğime dikkat ederseniz buga girmiş durumda, ve şahıs böyle bir uyarıda bulunuyor.) https://i.hizliresim.com/irx0RR.png

Ek açıklamalar(varsa): "Benim açtığım gişeden geçemezsin" tarzında böylesine saçma bir bahane olamaz, onun yüzünden Tırımın tekerliği buga girdi rapor atıp yaklaşık 15 dakika bekledim çıkartılması için, şahısın ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 27.01.2021 16:50
Öncelikle açtığınız şikayet şablona uygun değil.Şimdi olaya geçelim sizinde söylemiş olduğunuz gibi gişeyi ben açıyorum ardından gişenin önünde bekliyorum, siz de CAR RAMMİNG yaparak benim tırımı iktirerek gişeden geçmeye çalışıyorsunuz.Kendiniz 2 tane kural ihlali yapıyorsunuz. Benim açtığım gişeden geçemezsiniz 1. kural. Bana çarparak gişeden geçmeye çalışıyorsunuz bu da 2. kural ihlali.
Durum gayet açık kişi gişe kural ihlali yapıyor üstüne bana çarpıyor geçmeye çalışıyor. Kişinin atmış olduğu sslerde de durum gayet gözüküyor.

#2 - 27.01.2021 16:52

1. ve 2. sste de gözüktüğü gibi kişi benim açtığım gişeden geçiyor ardından bana çarparak iktirmeye çalışıyor.

16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
« Son Düzenleme: 27.01.2021 17:06 Rosenfield »

#3 - 27.01.2021 17:53
Checkpointlerimiz aynı gişe noktasında, bunun herhangi bir bahanesi olamaz. Geri geri gelerek beni sıkıştırıp buga sokuyorsun, işlem uygulanmasını talep ediyorum.

#4 - 29.01.2021 18:42
Merhaba,

Öncelikle şöyle söyleyeceğim, burada bildiğiniz üzere oyun oynuyoruz. Bu tarz ufak şeyler için şikayet açmak yerine konuşmayı denerseniz sorunu aranızda çözebilirsiniz. Fırsat varken size zarar vermeden gişenizden geçebiliyorsa bırakın geçsin, sırf gişe parası verdiğiniz için başka bir oyuncunun geçmesine bu kadar takılmayın. Geçtiyse anlaşın, bir dahaki gişeyi de o açar ve böylelikle ortada sorun kalmaz. Her iki tarafıda uyarıyorum. Rol sırasında /b kanalını meşgul etmemelisiniz. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.