Merhabalar, savunmamı yapıyorum.
Kişi beni GYM'de her görüşünde; "Adi herif" diyor, GBİ bölgeye güveniyor, rol zevkimin içine ediyor. Attığı SS'e bakıyorum, kendini haklı gösterecek bir şekilde gönderim yapmış, yönetim ekibini kandırıyor.
Olayı anlatıyorum, kişi arkadaşım ile konuşuyor, arkadaşıma; "Şuradaki adi herifi ringte düşürdüm." diyerek yalan söyleyip, beni küçük düşürüyor. Yanına geldiğim an konuştuğum da ise "Agresif rol?" diye do kanalından belirtiyor. Kişiyi ring maçına davet ettiğim an geldi, kişiye fena bir dayak attım ve bu olaydan sonra biraz olsun bana fear-rp göstermesi gerekiyor ama yapmıyor, kalktığında ise hala bana laf yapmaya devam ediyor. Gerçek hayatta benden 4-5 kat büyük birisine; "Adi herif" demeyi bırak, kötü bir söz bile söyleyemem. Ringtede düştüğüm an karşı taraf beni daha fazla hırpalamasın diye ağzımı açmam, fakat bu kişi bir oyun olduğu için korkusuz bir şekilde oynuyor.
Sadece bana değil, gym'deki diğer kişilerlede bu şekilde rol yapıyor, karşı tarafın sinirini bozuyor, karşı tarafta yanlış bir şey yaptığı an ss alıp şikayetçi olunuyor buna, PROVOKASYON denilir.

Şahitlerimi yazıyorum;
@memistheking @semih9088 @Etoiwds @gangal58 @doguhan1834