Konu: Sunshine Galerisi  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2021 11:50
Artık sabrım tükendi ve bu AR-GE konusunu açmaya karar verdim. Bugün Sunshine'da araç aldım ama Sunshine'da bir sürü araç spawnlı olduğu için aracımı spawnlayınca altına bir motor takılıp aracım kullanılmaz hale geldi. Gittim tamir kiti aldım tamir ettim ama sonra yine spawnlandı. Sunshine'a gidip aracımı almaya çalıştım yine altına bir motor sıkışıp motor kullanılmaz oldu ve tamir kiti alacak param yok. Buna bir çözüm getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sunshine'dan alınan araçlar için ayrı bir otopark yapılabilir. Mesela hepsi ayrı ayrı park yerinde spawnlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.01.2021 11:53 Egzantrizma »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.01.2021 13:20
Öyle bir durumda rapor atmalısınız, yetkililer zaten direk geri dönüş sağlıyor. Ayrıca yeni bir otoparka taşınması bir şeyi değiştirmez, yine aynı nokta spawn olur aracınız. Bu sorunun çözümü geldi artık eskisi gibi olmuyor 2.5 saatte araç kullanılmazsa otomatik olarak saklanıyor. Ama şöyle bir sistem gelebilir, park fiyatı yüksek diye insanlar park etmiyor, eğer park fiyatı biraz olsun düşürülürsa bu sorun ortadan kalkar bence ideal fiyat 500-700 arası. Böylece suistimal de edemezler ve Sunshie'deki o kaos ortamı yok denecek kadar azalacaktır yakında bununla ilgili bir AR-GE açabilirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.01.2021 13:56
Öyle bir durumda rapor atmalısınız, yetkililer zaten direk geri dönüş sağlıyor. Ayrıca yeni bir otoparka taşınması bir şeyi değiştirmez, yine aynı nokta spawn olur aracınız. Bu sorunun çözümü geldi artık eskisi gibi olmuyor 2.5 saatte araç kullanılmazsa otomatik olarak saklanıyor. Ama şöyle bir sistem gelebilir, park fiyatı yüksek diye insanlar park etmiyor, eğer park fiyatı biraz olsun düşürülürsa bu sorun ortadan kalkar bence ideal fiyat 500-700 arası. Böylece suistimal de edemezler ve Sunshie'deki o kaos ortamı yok denecek kadar azalacaktır yakında bununla ilgili bir AR-GE açabilirim.
AR-GE açtım park fiyatının düşmesi hakkında. Flaviono admin haklı isyan yazıp düşürülecek dedi. Büyük ihtimal bu gece olacak güncellemede düşürülecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.01.2021 14:06
Sunshine'da eskisi kadar kaos ortamı görmüyorum ben bu otomatik spawn olayından sonra,bu konuyu desteklemiyorum. Park fiyatına gelirsek,750$ olması daha makul olucaktır,suistimal engellenir hem de park sorunları çözülür.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro, ysia, darkangel07, warpector the greatest, nautical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.01.2021 18:42
Haklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 28.01.2021 12:03
HAKLI
Alıntı yapılan: fenderist
link=topic=100159.msg363248#msg363248 date=1611742802
Park parası 500 olabilir.
« Son Düzenleme: 28.01.2021 12:05 YDincer »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 08.02.2021 17:43
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 08.02.2021 23:55
Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 09.02.2021 16:59
Sunshine'da eskisi kadar kaos ortamı görmüyorum ben bu otomatik spawn olayından sonra,bu konuyu desteklemiyorum. Park fiyatına gelirsek,750$ olması daha makul olucaktır,suistimal engellenir hem de park sorunları çözülür.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 09.02.2021 23:27
Zaten söylenmesi gerekenler söylenmiş. Araçlar artık eskisi gibi kalabalık bir ortam yaratmıyor (çok nadiren yaratabilir)
Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok