Araç park için seçebildiğimiz lokasyon sayısının bir yerine iki olması gerektiğini düşünüyorum.
Peki neden?; Kendimden örnek verecek olursam evim Palomino Creek'te ve VCPD'de çalışıyorum. Mesaide bulunmam gereken süre 5 saat. Akşam saat 21'de departmana gelerek yoklamaya katıldığımı düşünürsek 2,5 saat sonra aracım departman garajında yok oluyor. VCPD'deki işlerim bittiğinde aracım çoktan yok olmuş oluyor ve eve dönerken sorun yaşıyorum. Peki araç park yaptığım nokta VCPD garajı olsa nasıl olur? Bu sefer gece eve döndükten sonra sıkıntı olacak. Sonraki gün tekrar oyuna girdiğimde aracım VCPD garajına gitmiş oluyor ve yine benzer durum geçerli. Eğer park için iki tane konum seçme hakkımız olursa bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
/araclarim yazdıktan sonra şu anki seçenekler;
/araclarim yazınca olması önerilen yeni seçenekler;

İlk ekran bu şekilde gelebilir, spawlamadan önce hangi aracı spawnlamak istediğimiz seçebiliriz. Örnek olarak burada Mountain Bike'ı seçmiş olalım.

İkinci ekranda da bir ve ikinci park noktalarının konumu yazar ve hangisinde etmek istiyorsak onu seçeriz.
Ek olarak /arac sakla komutunun kaldırılmış olması sebebiyle bu yeni komutun suistimal edilmesi gibi bir durum da söz konusu olamaz.