Konu: Vice Eyalet Kanunları - Polis Departmanı ve Yargı Revizesi  (Okunma sayısı 822 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 26.01.2021 19:02
Şu ana kadar avukat talebi karşılanmayan birini görmedim , avukat yoksa gözaltına alınıyorsunuz bu sefer ondan şikayetçi olunuyor. Çevirmeler'in belli bir kuralı var, RoboCop olduğunu düşünmüyorum. yasalar belirgin ama araç cezaları arttırılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 26.01.2021 19:36
Denilenlerin çoğuna katılıyorum,memurlar sadece rütbe atlamak uğruna uğraşıyor,robottan farkları yok.Destekliyorum :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

AXU

*
v2 Oyuncusu Kış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#12 - 26.01.2021 19:50
 PD'nin artık "Metagame" ve "Powergame" yapmasından bunaldım. İllegal karakterler görünce durduk yere arayan normalde polislerin şüpheliyi yeterli deliller ile gözaltına gereken yerde kural ihlalleri ve MİX ile çeşitli rolleri baltalaması üzücü.

@Chevalier e katılıyor ve bu durumun düzenlenmesi çeşitli katı kuralların diğer oyunculara olduğu kadar "VCPD" içinde gelmesini istiyoruz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 26.01.2021 19:54
Arkadaşlar, kısa bir güncelleme belirtmekte fayda var. Ben burada VCPD rollerini eleştirmiyorum, kanunda bir açık var ve gerçeğe uygun yapılması ve düzenlenmesi gerektiğini belirtiyorum. VCPD çok kötü ya da onu yerme için açılmış bir konu da değil eksikliğin doğurduğu ve düzeltilmesi geliştirilmesi kısacası revize edilmesi gerek diyorum altını tekrar çiziyorum. Polis rolü yapan arkadaşlar bunu kendilerine eleştiri olarak ama olumlu anlamda iki tarafında zevk alması açısından bir eleştiri olarak kabul etmesini isterim.
Tekrardan saygı ve sevgiyle!
Chevalier  :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 26.01.2021 20:03
Avukat tuttuğunuzda avukatın size sağlayabileceği tek şey belli bir oranda indirim oluyor. Avukat-polis konu hakkında tartışırken son kararı verecek kişinin polis olması inanılmaz saçma. Polis rolü yapan insanların muhakeme yetenekleri ve olgunlukları her zaman denk olmuyor. Yargı rolleri sürekli hale getirilmeli. Her günün/haftanın sonunda o gün tutuklananların mahkemesi yapılıp kararı yargıcın vermesi gerekiyor. Büyük rol potansiyeli varken şu anki işleyiş ötesine izin vermiyor maalesef. Sorry not sorry.
Like
10
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
santet, Veurnex, Umut_K1, stepfatheryaveri,
zonWe, Scrimov,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 26.01.2021 20:51
Sonuna kadar destek.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 26.01.2021 21:00
Destekliyorum, gerçekten güzel bir noktaya değinilmiş. Kimseye rol imkanı tanınılmıyor, bu sebeple illegal roller gerçekten kısıtlı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 26.01.2021 21:28
On adet 1.26 suçu var, al bunu müebbet.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 27.01.2021 01:38
Öncelikle bu yazıyı "PD'ye mi sallamışlar? Ne demek sallamışlar?" tarzı bir amaçla yazmıyorum. Kendi bilgilerim doğrultusunda hatalı gördüğüm yerleri belirteceğim.

Polis Departmanı üst rütbelileri ve memur III kadrosunun il-legal bir bireyi görüp onun il-legal olaylara karışıp direkt tutuklanacak bir adam olması düşüncesinden çıkması, nedeni ise gerçek hayatta evet suç dünyasında olan bir adamın suçlu olduğu bilinir fakat bu adamı direkt üstüne atlayıp "HOOOP! GEL BAKALIM SUÇLU YASLAN, ÜSTÜNÜ ARAYACAĞIM YAT TUTUKLAYACAĞIM" tavrında olmaması gerekir.
Bizim elimizde illegal ve legal oyuncuların bulunduğu bir liste yok. MDC'den kontrol edip veya onla bir yaşanmışlığı olup "Bu kötü birisi."  kanısına varan polisler, kişiyi bilerek kurallara uygun şekilde darlayabilir. Hatta hakkı varsa üstünü arayabilir. Buraya kadar IC veya OOC bir ihlal bulunmuyor. Ama adam hakkı yokken, sırf sevmediği veya hırslı olduğu bir kişinin üstünü ararsa burada IC kurallar devreye giriyor. Eğer sizin üstünüz haksız yere arandıysa hakkınızı ar-gelerde veya oyun içinde polislerle tartışarak bulamazsınız. Bunun çözümü gidip şikayet etmektir. Eğer siz şikayet etmezseniz, kişi herhangi bir ceza almaz. Şikayet edersenizde zaten en fazla 1 hafta içerisinde tüm işlemler hâllolmuş oluyor.

bir adamı suçu yoksa aranması yoksa Felony Stop olarak adlandırılan konuda asla araçtan indirme hakkına sahip değildir
Adam rol yapıyor zencinin yanına geliyor. "Kes sesini, yat aşşa kasımpaşa" tarzı argo vs. bir sürü şeyler söylüyor
Bu ikisi yine ilk bahsettiğim konuyla alakalı. Bu durumda kişinin ceza almasının üç yolu var.
1) Gidip şikayet etmeniz.
2) Bu rolde bulunan ve kişinin söylediklerine/yaptıklarına aynen şahit olmuş bir polis memurunun, iç işlerine bunu şikayet etmesi.
3) Bu rolde İç İşlerinde çalışan bir polis memurunun olması ve durum hakkında dosya oluşturması.
Eğer bunlar olmazsa kişi dersini ve cezasını almaz.

En nihayetinde burada alıntılayarak yazdığım şeylerin çoğu sunucuda zaten olan şeyler, sadece sık kullanılmıyor.

Genel olarak baktığımda güzel bir ar-ge.  İnsanlar fikirlerini paylaşabilir ve eğer benim bakış açımda problem görmediğim ama normalde problem olan bazı şeyler varsa düzeltmeye gidilebilir. Sonuçta iki tarafta buraya keyifli roller yapmak için giriyor, umarım herkes bunun farkındadır. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
« Son Düzenleme: 27.01.2021 22:34 Veurnex »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 27.01.2021 06:16
Selam,

Yazılan bütün yazıları okudum. Çok fazla yorum yapmayacağım, buraya girersem çıkamayacağımı biliyorum. Güzel, hoş bir ar-ge. Arkadaş güzel bir şekilde kendi düşüncelerini ar-ge açarak dile getirmiş. "Ar-ge VCPD çalışanları olarak desteklenmeyecek" cümlesine karşıyım. Ar-ge'i bir VCPD memuru olarak destekliyorum. Benim kişisel düşüncem bu yönde, herkesin kendine göre bir düşüncesi vardır. İyi forumlar dilerim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok