Konu: Antonne_Hawkins - MG.  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 24.01.2021 14:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonne_Hawkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2021 12:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attığım kanıtlarda ki Huntley model aracı çalmıştım ve bu arkadaş peşime takılıp PM'den bu tarzda sorular sormaya başladı, araç kendisinin bile değil. Sonrasında ise araç sahibi arkadaşını alıp birlikte kovalamaya başladılar. Pm'den yapılan kural ihlali karşısında ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 24.01.2021 14:43
Bu ssler doğru fakat arkadaş başka yerlerde ss almış.Ben IC olarak yazdım zaten.Arkadaş aracı çalıp durmadığı için, OOC yazmak zorun da kaldım.IC olarak konuşmak istedim.Her IC bir şey yazdığım da cevap vermeden devam etti.Bu yüzden OOC olarak bir şeyler sordum.
« Son Düzenleme: 25.01.2021 10:09 adanale »

#2 - 25.01.2021 15:48
Selamlar, bu ssler doğru fakat arkadaş başka yerlerde ss almış.Ben IC olarak yazdım zaten.Arkadaş aracı çalıp durmadığı için, OOC yazmak zorun da kaldım.IC olarak konuşmak istedim.Her bir şey yazdığım da cevap vermeden devam etti.Bu yüzden, OOC olarak yazmak istedim,İyi Forumlar...

Kişinin ilk savunması bu şekilde, iki kere değişikliğe uğradı kendisi de açıkça söylemiş ne yaptığını. Sonuçlanabilir.

#3 - 25.01.2021 16:17
Sadece yazdığım hataları düzelttim, ama yine de siz bilirsiniz.

#4 - 27.01.2021 01:51
Merhaba, incelendi.

Kişi size IC olarak cevap vermek zorunda değil. Bu tip şeylerde direkt /pm kanalını kullanmadan rollerinizi sergileyin. Metagame üzerinden ceza alacaksınız.