Konu: Jimmy_Wilson Fear rp+Sürekli roleplay.  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.01.2021 09:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Wilson @Fam43

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: pizza yemeye girdim, çıktığımda düz kontak yapmaya çalışıyordu şahıs ve karakterim onu dövdü(bayılttı) kişi yerde olmasına rağmen küfretmeye devam etti, bununlada kalmayıp /me kafasına basar yazdığım halde süresi yaralı rolünü geçiyorum emote vermeden kalkıp motoruna bindi ve gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Kolay gelsin tüm ekibe. Kişi evlad'ın Türkçe terim olduğunu söyledi fakat, Evladım diyen yaşlı insanlar var oyunda ben Türkçe terim olduğunu düşünmüyorum asla.

#1 - 26.01.2021 11:15
Yaşlı insanların evlad demesi haricinde orospu evladının türkçe terim olduğuna eminim.

#2 - 26.01.2021 11:26
Karekter kalktıktan sonra kafasına basar emotesi verdi sistemsel olarak kalktığım için ve ayaktayken karakterin kafasına basamayacağı için son sözlerimi söylerek motorumla uzaklaştım.

#3 - 27.01.2021 01:54
Merhaba,

Yaralı konuma düştüğünüzde süreniz bittiği anda rol yapmadan, bir şey olmamış gibi kalkıp devam edemezsiniz.
Bunun üzerine Jimmy Wilson karakteri, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.