Konu: Starfish adasının kaldırılması.  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2020 01:15
Merhaba, bence Starfish adası oyundan silinmeli, adada hiç bir rol yapılmıyor ve gereksiz görüntü kirliliği yaratıyor. Ayrıca dışardan bakılınca pek gerçekçi ve roleplay serverine uygun durmuyor. Bunun yerine Verona İskelesi orjinal haliyle kalsa bence iskelede daha güzel roller yapılabilir.

Starfish adası.

Adanın yandan görünümü.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
SEVO,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.11.2020 01:17
Mapping kısmında biraz zorlama gözüktüğünü ben de itiraf etmeliyim. Ama tamamen kaldırılması yerine biraz küçültülüp oyun haritasının geri kalanına görsel olarak uyumlu hale gelirse problem çözülecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.11.2020 01:21
Bu tip şehir hayatından izole lüks adalar zaten aktif olarak rol ortamı olmaya müsait yerler değildir, böyle bir amaca da hizmet etmezler. Orada genel olarak şehrin kalbur üstü insanları parti verir, Valachi konağında konsey toplanır vb. bunun gibi şeyler

Zaten VCNde Kameramanlık ve Editörlük yapan Tony Blackwell'in Starfish adasında iş görüşmesi dışında bir role dahil olması demek sıkıntı var demektir.

Ayrıca herşeyden bağımsız Vice'ı Vice yapan ikonik simgelerden bana göre en önemlisi olabilir. Bazen motorumla öylesine girip Starfish sokaklarında dolaşıp şehre dönmek bile huzur veriyor, Vice havasını hissettiriyor.
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Nickles,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.11.2020 01:47
Bu tip şehir hayatından izole lüks adalar zaten aktif olarak rol ortamı olmaya müsait yerler değildir, böyle bir amaca da hizmet etmezler. Orada genel olarak şehrin kalbur üstü insanları parti verir, Valachi konağında konsey toplanır vb. bunun gibi şeyler

Zaten VCNde Kameramanlık ve Editörlük yapan Tony Blackwell'in Starfish adasında iş görüşmesi dışında bir role dahil olması demek sıkıntı var demektir.

Ayrıca herşeyden bağımsız Vice'ı Vice yapan ikonik simgelerden bana göre en önemlisi olabilir. Bazen motorumla öylesine girip Starfish sokaklarında dolaşıp şehre dönmek bile huzur veriyor, Vice havasını hissettiriyor.
Katılıyorum, kaldırılmasına gerek yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.11.2020 01:57

Katılıyorum, kaldırılmasına gerek yok.
Şehire hawli renk katıyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 27.11.2020 04:38
Kaldırılması yerine ev fiyatlarının ucuzlatılarak aktif rol bölgesine çevrilmesi taraftarıyım. Oyunda 5-6 milyonu olan sayılı oyuncu var. Şahsen benim beş milyonum olsa gidip adadan bir eve yatırmazdım. Özellikle mafya rollerine büyük katkı sağlayacak bir ada, geniş bahçeli büyük evler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 27.11.2020 18:09
Kaldırılması hiçbirimize yarar sağlamayacak ki? Zamanla boş malikanelerin de doldurulabileceğini düşünüyorum. Sunucunun "simgesi" olabilecek sayılı mekandan biri bu. Roleplay serverına uygun olmasa yönetim onu oraya koymazdı zaten. AR-GE açmak için açıyormuşsun gibi bir hava sezdim bunda. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok