Konu: Jamaican Corbero // Sapıklık  (Okunma sayısı 291 defa)

#0 - 28.01.2021 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamaican Corbero @francisko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marvin Von @asir

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Taciz, retarded rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaş başka biriyle rol yaparken bir anda gelip "bebeğim, benim olur musun?" gibisinden cümleler sarf etti. En sonunda da sapıkça bir emote verip pmden "ooc kız mısın?" diye bir soru soruyor. Çoğu şey sslerde kanıtlı zaten, incelenirse görülebilir. Şahsen ben erkek olmama rağmen kendimi bir kadın yerine koydum, yüzüm kızardı ve aşırı rahatsız oldum. Bu sunucuda oynayan kız arkadaşlardan birine de denk gelebilirdi, bu tarz insanların sunucuda barınmaması gerekiyor. Umarım yasaklanır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 28.01.2021 14:28
Bütün yapılan şikayete katılıyorum. Cidden rahatsız edici bir konu, yaptığı bir sürü hata vardı onları görmezden geliyorum ama bu yapılan rol IC ve OOC rahatsız edici.

#2 - 28.01.2021 17:38
Selam,ben ooc sordum çunku merak tutu ve biraz inatcıyım yaptığım, şey doğru güzel değil ama cok merak ettim, ondan özür dilerim sadece cok merak kapmıştım sormasaydım uyuyamazdım kusura bakmayın çok çok özür dilerim, birdaha olmuyacaktır.

#3 - 28.01.2021 18:05
Birde ooc kızmısın diye sorduğumda sapıklıkmı oluyor?, gerçekte sorsan sağıklık ise seni oldursunler o zaman, sen başka şekil düşünmüsün ben sadece merak ettim o kadar

#4 - 28.01.2021 20:23
Yaptığın rol en başından beri sapıkça ve iğrenç bir rol. Sen gerçek hayatta birisinin yanına gidip "tatlım, benim olur musun?" diyerekten lafa girebilir misin? Sana gitmeni söylememize rağmen direttin ve Marvin karakterinin üstüne yürüdün. Savunmanı yaptığına göre yönetici kararı bekleyebiliriz. @Thorin the dealer

#5 - 28.01.2021 20:52
Cezalandırılacak.