Son kez yazıyorum, amaç şikayetten ceza aldırmak değil yetkili gözetiminde iptal olsun diyorum, bir cezam varsa çekerim sorun varsa şikayet açın, bir yanlışım olmuşsa (şuan ters bir şey farketmedim) özür dilerim. Ne birlik yetkilisine, ne üyelerine ne bu arkadaşa bir saygısızlık yapmadım.
Ben arkadaşa nazikçe soru sorarken ''PM KES, PM -'' yazmış olması, diğer birlik üyelerinin -rol açısından- bu arkadaşla benzer tutumu biraz da şikayet açmaya yöneltti belki kişisel şikayette buna hiç girmemem gerekirdi ancak birlik şikayeti açıp uğraşmakta istemiyorum, karşılıklı olarak anlaştık ve isteğimiz rolün yetkili gözetiminde iptal edilmesi. Özrünü kabul ediyorum, sürekli böyle rollere girmemeniz için açılmış bir şikayet. Tekrar söylüyorum aynı birlikten benzer roller yapılmaya devam edildiğini ve ihlal olduğunu düşünürsem yine aynı şekilde şikayet açmaya devam edeceğim, çünkü bu benim hakkım. Kötü niyetim olsa direkt tüm PM'ler ve ssleri birleştirip birlik şikayeti açardım ancak birliğiniz umurum da değil, bana karşı saçma, ihlal içeren roller çevirmediğiniz sürece.
//Arkadaşın emoteyi değiştireceğinin farkındayım , buna takılacak bir insanda değilim bu tür roller en azından bana karşı engellesin diye açılmış bir şikayettir. //