Konu: [22.01.2021 - Noah Duncan] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2021 11:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noah Duncan - @AtLorD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.01.2021 - 11:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere SS de görünen yazıları yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum,server ismi verdi oda suça giriyormu bilmiyorum fakat ortak nezaket kural ihlali olduğunu düşünüyorum.

#1 - 22.01.2021 11:53
Şunuda eklemek istiyorum,kural ihlali olduğunu düşünüyordum zaten fakat yinede /soru kanalından sordum ve gelen yanıt şu şekilde;

#2 - 22.01.2021 12:01
Merhabalar,aynı arkadaş bana CJ ihlalinde bulundu gereğinin yapılmasını arz ederiz.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 22.01.2021 15:11
CJ olayında bilerek yapmadım durduk yere elli tane meslek aracı dururken sana CJ atmam herhalde. Sen daha binmemişken F bastım bindin ve attı seni doğal olarak. Sonrasında inmedim şikayet açacak kadar büyüteceğeni tahmin etmedim. Ufak şeyleri büyütüyorsun. Ortak Nezaket konusuna gelirsek. Arkadaşa sadece bilgi verdim toxic'sin demedim o skinle ona benziyorsun dedim mağlum sunucuda herkes de o skin olduğundan. Ben düşünmem öbürü düşünür ondan. Yoksa bana ne isterse sunucudan banlansın yani umurumda olmaz. Çok saçma bir sebep den şikayet açılmış. CJ olayında o'kay'da diğerinde kimsenin haklı olmadığını düşünüyorum arkadaş bu kadar büyüttüyse sorun benim değil. Arkadaşa sadece bilgi verdim. Valla kusura bakmasın diyemiyeceğim. Ufacık olayı büyütüyor. Elimde ne SS'ler var adam PM'den anne baba küfür ediyor da şikayet açmıyorum. Anlıyacağınız jail yiyeceksem (ki bir sürü araç vardı o zaman meslekde) CJ'den yiyeyim. Diğerinden yemek saçmalık olur. Admin kararı derim sadece ama neyse. Bu kadar savunmam.

#4 - 22.01.2021 20:25
Ben hiçbir açıklama dahi yapmaya gerek duymuyorum,SS'lerde herşey açık ve net,admini beklemekte fayda var.

#5 - 23.01.2021 16:53
@AtLorD Ne zamandan beri insanlar birbirine durduk yere böyle şeyler yazıyor hiç anlamış değiliz, lütfen bu tutumlardan tamamen uzaklaşın, arının. Savunmada özür dahi dilenmemiş, pişmanlık yok.

Sunucuda sizin gibi insanları durduk yere irrite eden, PM üzerinden rahatsızlık veren insanları barındırmıyoruz. Cezai işlem göreceksiniz, bu hal ve hareketlerinize bizim oyun/discord/forum platformlarımız üzerinde özen göstererek zaman geçirin.