Konu: [22.01.2021 - Cesar_Hernandez/Sylvester_Virginia] Power Gaming  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2021 15:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sylvester_Virginia @doguhan1834   - Cesar_Hernandez  @cemkolik54

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul Olivia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2021 ve 19:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'a doğru gidiyorum ve  daha önce taksicilik yaparken bir adam bana seslenmişti. Onun yanına gidiyorum ve sohbet amaçlı konuşuyoruz, beni ara sokağa çağrıyor ve bende normal bir sohbet edecekmiş gibi gidiyorum ve adam bana önceden bir olay hakkında sohbet ederken arkadaşlarını çağırıyorlar ve arkadaşı gelip "bir tekme ile bayıltıyor" ve başka bir arkadaşıda gelip tek başına 80 kiloya yakın bir adamı kucaklayıp götürüyor ve götürürken telefonla konuşuyor. Yani PG olmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olay ile alakası olmayan kişiler bunlar ve neden böyle bir role girdiler bilgim yok. Sürekli RP'ye uyarak rolleri gerçekleştirmeye ve bir yandanda kişileri PM yolundan uyarmaya çalışıyorum fakat umursamıyorlar. ve Sanki o kişiler ile bir zorum varmış gibi kinlenmişsin diyorlar. Neden kinleneyim anlamış değilim fakat şunu belirtmek isterimki sanırım hood bölgesi ve sürekli oradalar yani bu kurallara göre birlik sahibininde bir sorumluluğudur.

#1 - 22.01.2021 15:31
Kardeşim  ::)  ??? Karakterim neden o kadar kaslı haberin varmı? power gaminge girmez bu. bu arada o karakterin 80 kilo kaldırması normal
« Son Düzenleme: 22.01.2021 21:07 doguhan1834 »

#2 - 24.01.2021 14:58
Merhaba, incelendi.

Cesar karakterinin yaptığı direkt olarak Powergaming kapsamına giriyor. Sylvester karakterinin yaptığında bir sorun yok fakat 100 kilo vs bir karakteri kaldırsaydınız powergaming kapsamında ceza alırdınız. 10 seviye kas gücüne sahipsiniz, kullandığınız özel model kaslı diye her istediğinizi yapamazsınız. K&A