Toggle navigation
VICE
Forum
Forum
Okunmamış Mesajlar
Cevaplar
Sunucu Kuralları
Harita
Oluşum Tanıtımları
Karakter Tanıtımları
Genel Sohbet
Ara
Üyeler
Yönetim Ekibi
Kurulum
İlanlar
VCP
Market
Market
Bakiye Yükle
Market Geçmişi
 Karakter Başvurusu
Ticket
Ticket
Yeni Ticket Gönder
Açık Ticketler
Kapalı Ticketler
Giriş Yap
Kayıt Ol
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri
»
Oyuncu Şikayetleri Arşiv
»
Riccardo_Ballarini DM+Birlik Kural İhlali
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Konu: Riccardo_Ballarini DM+Birlik Kural İhlali (Okunma sayısı 81 defa)
0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dejavu
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Fabio Venturi
Sivil
Uyruk:
Italya
Doğum Tarihi:
23.06.1994
ViceSocial:
@
9
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Jittle David
Sivil
Uyruk:
Yok
Doğum Tarihi:
ViceSocial:
@
1
- 23.01.2021 21:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo_Ballarini (NC attı.) Forum hesabını bilmiyorum.
N/A
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Makrov_Dragunov Anton_Dragunov
N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22/01/2021 03:03
N/A
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Death Matching+Birlik Kural İhlali
Alıntı
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahıs ile daha önce kafemize geldiğinde IC bir tanışıklık oluşmuştu. Daha sonra ticaret amacı ile IC olarak arayıp görüşmek istedim. Gittiğimde normalden farklı bir şekilde üstten konuşarak benim üzerimde IC üstünlük kurma çabasına girdi. Rolden hemen sonra, /pm kanalı üzerinden; Rol SS almak için yaptığını söylerek random attı. Daha sonra gece ilerleyen saatlerde 03:00 sularında mekanımıza geldi ve yanındaki kişi ile beni vurarak DM attı. Herhangi bir rol vesaire yapmadan direkt olarak silahı çekerek ateş etti.Daha sonra defalarca mekanıma gelerek DM atmaya devam etti. Fakat onların SS leri yok. Şahıs için gerekenlerin yapılmasını talep ediyorum.
N/A
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/gAtCUX
,
https://hizliresim.com/9MaHzn
N/A
Ek açıklamalar(varsa):Vice Roleplay Yönetimi ve Admin ekibinin doğru kararı vereceğine güvenim tamdır. Gerekenin yapılmasını ve şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.
N/A
İşlemler
gumuskeles
- 23.01.2021 22:14
Merhaba,
Sizin ile rolü kestiğimi bir çok kez söyledim orada sana sıkan kişi ben değil, Dalton_Cadena karakteriydi. Ayrıca sıksam bile, bana 9MM mermi yolluyorsunuz, gelip bana atarlanıyorsunuz vesaire bir çok şey yapıyorsunuz bence gereksiz bir şikayet olmuş NC atmadan öncede seni vurduklarında bende oradaydım, bana karşı orada FEAR-RP yapman gerekliyken yapmadın SS'i buraya bırakıyorum bu arada attığın ss'deki konuşmada elini omzuma koyup sıkman vesaire orada 4-5 Birlik toplantı yapıyorduk sen tek başına o kadar kişinin arasında bana bu hareketi yaptın buda bir Fear-RP ihlali oluyor,
https://hizliresim.com/FZK7FP
İşlemler
Heavenly
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Matthew Neustadter
Vice City Police Department
Uyruk:
Amerika
Doğum Tarihi:
22.01.1975
ViceSocial:
@
77
Popülerlik
Yetenek
Sicil
Magnus Draegor
Sivil
Uyruk:
Kolombiya
Doğum Tarihi:
12.06.1973
ViceSocial:
@
32
- 24.01.2021 04:01
Bir olay örgüsü var görünüşe göre. Kesin DM de denilemez, yeterli sebepler önceden oluşmuş olabilir bunlara göre. Diğer durumlar için de ekran görüntüsü eklemediğiniz için bir şey diyemem. Yetersiz kanıta giriyor.
İşlemler
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Vice Roleplay
»
Sunucu Bilgileri
»
Oyuncu Şikayetleri