Konu: [21.01.2021 - Robert Koch] İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2021 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Koch - @Berkay58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2020 - 00:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek yapan kişiler dokunulmaz diye biliyorum,şahıs SS'deki illegal kural ihlali belirten emote verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 21.01.2021 01:06
İyi akşamlar.
@Lethal  taksi ile @Pato384 'e çarptı. ((Teyit edebilirsiniz.)) O sırada bu durumu gördüm, taksici hiç bir şey yapmayıp ilerleyince bende ss'teki yazıları yazdım doğal olarak. Burada bir hata göremiyorum. Kişi hem çarpıyor Eva karakterine. (( @Pato384 )) hem de Jet taksi diyip dalga geçiyor.
Zaten bu durum IC gerçekleşen bir olay. Ortada bir ihlal varsa gereken yapılır.
iyi akşamlar.

Yaptığımız rolden bir kesit.

« Son Düzenleme: 21.01.2021 09:51 Berkay58 »

#2 - 21.01.2021 11:34
Bende hafif lag vardı o sıralar çarptığımı fark etmedim dahi çarptıysamda büyük ihtimalle hafif deymiştir sadece,ama o emoteleri vermek kural ihlali diye biliyorum,her neyse son karar adminin.

#3 - 21.01.2021 11:37
İyide kız ölüyordu bildiğin. :D Ben durduk yere taksi görünce laf atmıyorum. Taksilere karşı düşmanlığım yok. Orada Eva ile bir sürü rol yaptık neden onları görmedin? Araçtan inemediğini biliyorum spawnlanıyor. Neden IC ye döküp rolü devfam ettirmedin? Bu kadar savunmam. Admin bekleyelim.

#4 - 21.01.2021 18:13
Merhaba,

Ne için şikayet açtığınızı anlayamadık açıkcası illegal kural ihlali iddiasında bulunmuşsunuz lakin adamın yaptığı tek şey kaputa dokunmak. Böyle şikayetler açarsanız cezalandırılacaksınız.