Konu: Owen_Rashid,Cornell_Maliq (Noob DM+G.B.İ) @yusuf61 @Dipsy  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2021 20:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Owen_Rashid @Dipsy ,Cornell_Maliq @yusuf61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dmitry_Aslanov @kerim 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM+G.B.İ+Trolling emote+Emotesiz işlem(Boris'in kafasına futbol tekmesi atar.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere emotesiz bir şekilde sopalar ile beni dövdüler.Emoteyide arkadaş en son bayıltınca verdiler ve ben hiçbir şekilde emote veyahut onlara saldırmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle rol bilgisi olmayan arkadaşlarımızın rol desteği almaları kendileri için iyi olabilir. :)

« Son Düzenleme: 20.01.2021 20:48 sCiEnLy_ »

#1 - 20.01.2021 20:53
Öncelikle bulunduğumuz bölge GB değil, bildirmek istiyorum. Şahıs bize motordayken bir yumruk attı sonra inip bizde ona bir tane vurduk sonra şahıs motoruma Car Jack attı ekran görüntüleri mevcut bu sebepten kendisine saldırdık.

#2 - 20.01.2021 20:56
Demek siz yapılan kural ihlallerine karşılık kural ihlali yapıyorsunuz ve pizza stack'in yanı ne zaman GB değil bence gidip GB bölgeleri iyice öğrenmelisiniz ve benim orada çaldığıma dair bir ss göremedim ben.

#3 - 20.01.2021 21:28
"Demek siz yapılan kural ihlallerine karşılık kural ihlali yapıyorsunuz" Bu Car Jack attığını kabul ettiğin anlamına geliyor ihlale karşılık vermedik İC olarak tepki gösterdik.

#4 - 20.01.2021 21:33
Ben car jack yaptığımı söylemiyorum yaparsam böyle yapacaksınız demekki demek istedim.

#5 - 20.01.2021 21:57
Arkadaşlar ile aramızda sorunu çözdük onlar özür dilediler bizde bir suçumuz varsa diledik olay kapandı arşive alınabilir. :)

#6 - 21.01.2021 18:15
Konunun arşive alınması ve çözüldüğü bildirilmiş, bu kapsamda K&A.