Konu: [19.01.2021 - Noah_Duncan] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 19.01.2021 19:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noah Duncan - @AtLorD

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Sandy Scott @Melih!

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:10 - 19.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aranan araç için destek sinyali açılıyor bizde destek sinyaline yöneliyoruz bir süre kovaladıktan sonra araçlarını ağaca çarptıktan sonra kaza gerçekleştiriyorlar, yaralı RP' yapıyorlar.. Bizde arkadaşları alıp CPH'ye getiriyoruz ardından bir doktor bu arkadaşı yukarı alıyor, bende bir kaç dakika sonra yukarı çıkıyorum doktor ben geldiğim de yanıma yaklaşıyor rolü devam ettiriyor aynı şekilde bende ardından şikayetçi olduğum arkadaş bana "/pm" yolu ile yazı yazıp oyundan "/q" çekiyor.. Hiç bir türlü ne bana ne de PD' arkadaşıma bir soru sorulmadı bu durum dan şikayetçiyim.. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): IC olarak arkadaşın cezası 500 dakika çavuş emri bulunuyor OOC' cezasına IC Jaill'de eklenmesini istiyorum. Suçları da şu 1.26 Kolluk Kuvvetlerine Direnmek, 2.23 Trafikte Tehlike Arz Eden Manevralarda Bulunmak. ((Ek olarak video'da ki seslerin hiç biri bana ve oyun da ki kişilere ait değil, OOC olarak özel bulduğum arkadaşlarım ile discord üzerinden konuşuyorduk başka sunucu da kovalamaca oynadıklarından öyle sesler çıkmış.))

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 19.01.2021 20:30
Hastanede yatma rolü yapıyorum Mia ile konuştuk, hatta Morio'ydu sanırım arkadaşın adı o bile role girdi, yarın hastaneden çıkacağım böyle bir şey için ilk bir forum PM atsaydın bu kadar uğraşmazdın hatta Mia bu konuda bana şahit olabilir, yarın hastaneden taburcu olup hapise sevk olacağım. İyi akşamlar.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 19.01.2021 20:36
Ayrıca bugüne kadar 6 defa PD'ye yakalandım birinde bile /q atmadım, hatta size şöyle bir ss atayım chatlog'un... https://media.discordapp.net/attachments/770666433054507048/801142912103874590/unknown.png?width=1092&height=657

#3 - 19.01.2021 20:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 20.01.2021 00:46
Görünüşe göre işlem uygulanmış. @AtLorD bu durumlarda daha dikkatli olun. Rolü yapan kişiye pm atarak konuşun. Tekrarında ceza alabilirsiniz. İlk vukuatınız olduğu için ceza vermiyorum.