Merhabalar. Madde madde sıralayacağım yetkilinin sonuçlandırması için kolaylık olacağını umuyorum.
sizin iddianız; "Ardından beni takip etti ve aracı hızlı olduğu için sağıma geçti ve bana çarparak takla atmama sebep oldu."
savunmam; Size çarpmış olsaydım sizinle beraber benim aracım savrulur muydu? Bence hayır. Kontrollü çarpmalarda direksiyon kayıbı kontrol edilebiliyor.
iddia iki; "Bu da kendisinin video açtım dediğine dair kanıt"
savunmam; Bunda her hangi bir kışkırtıcı veyahut sizi tahrik edici bir şey göremiyorum. Şikayet açacağınızı söylüyorsunuz ve bende video açtım diyerek atmış olduğunuz pminizi cevaplıyorum.
Ek savunma; Fotoğrafa bakılacak olursa her şey düşünebilir. Kafa karıştırmak gibi olmasın ama orada olan olayı yanlış yazıya döküyorsunuz. Süratli şekilde seyir halinde olan bir arabanın arkasına bir anda soldan sağa geçerseniz ister istemez pit yiyebilme ihtimaliniz mevcut. Şunu da belirtmek isterim gün içerisinde karşılaştığımız bir durum söz konusu. Polis arabaları bir suçluyu kovalıyor, aracımı yavaş kullanmama rağmen ara mahalleden çıkıyor ve bir anda önümden geçince senkronizasyon hatası oluyor dokunmasa bile pit yiyebiliyorum. Bu gibi durumlar çok büyültülmemeli.
"senkronizasyon hatası oluyor dokunmasa bile pit yiyebiliyorum." son dakika akıla gelen bir şey değil, pm üzerinden bile belirtiyorum size. Aracın arkasında sürüş yaptığınızdan pit yeme olasılığınız olabiliyor.