Konu: Mixing ve Car Jack  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2021 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zack_Boggs @Blozzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @enes006 @ustaeren12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/01/2021 20.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolünde kavga ederken arkadaş birden geliyor allah tarafından tahmin etti sanırım, sonra gelip car jack atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayağa kalktıktan sonra brawldan yere düşen kişiler arka tarafta canlarını fullediler bayılmış olduğum için ss alamadım yaralı rolu yapmadılar.

#1 - 17.01.2021 21:13
Merhaba,

Savunma : Mixing yahut CarJack gibi bir durum söz konusu değildir, SS'lerde de göründüğü üzere.

Mixing suçlamasına karşılık, Fernando Ximenez ile İdlewood'un oradaki benzinci de buluşmak adına sözleştik. Ardından gelmeyince, mahallelerine doğru yola çıktım ki arabaları görünce anladım ki kavga ediyorlardı ve hemen orada durdum.

Chatlog :

[20:02:07] * Zack Boggs telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.

[20:02:10] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.

[20:02:13] (telefon) Zack Boggs: Kuzeyn, n'aptın?

[20:02:21] [TELEFON-E] Fern: Aloo bizimkileri aradım, kaçtılar.

[20:02:26] (telefon) Zack Boggs: Ehehehe.

[20:02:31] (telefon) Zack Boggs: Benzinliğin orada buluşalım.

[20:02:43] [TELEFON-E] Fern: Tamam, geliyom.

Cark Jack suçlamasına karşılık, böyle bir şey yok.

Yaralanma hususunda ise; herhangi bir şekilde sistemsel olarak düşmedim yahut canım bir gıdım dahi azalmadı. Dudağımın kanadığına dair bir şey yaptım sadece.

#2 - 17.01.2021 23:26
Merhaba,

Savunma : Mixing yahut CarJack gibi bir durum söz konusu değildir, SS'lerde de göründüğü üzere.

Mixing suçlamasına karşılık, Fernando Ximenez ile İdlewood'un oradaki benzinci de buluşmak adına sözleştik. Ardından gelmeyince, mahallelerine doğru yola çıktım ki arabaları görünce anladım ki kavga ediyorlardı ve hemen orada durdum.

Chatlog :

[20:02:07] * Zack Boggs telefonunu çıkartır ve bir numarayı tuşlar.

[20:02:10] [VC] {C8C8C8}Karşıdaki kişi telefonu açtı.

[20:02:13] (telefon) Zack Boggs: Kuzeyn, n'aptın?

[20:02:21] [TELEFON-E] Fern: Aloo bizimkileri aradım, kaçtılar.

[20:02:26] (telefon) Zack Boggs: Ehehehe.

[20:02:31] (telefon) Zack Boggs: Benzinliğin orada buluşalım.

[20:02:43] [TELEFON-E] Fern: Tamam, geliyom.

Cark Jack suçlamasına karşılık, böyle bir şey yok.

Yaralanma hususunda ise; herhangi bir şekilde sistemsel olarak düşmedim yahut canım bir gıdım dahi azalmadı. Dudağımın kanadığına dair bir şey yaptım sadece.
Yaralanmayı sana söylemedim arakdaşlarının yaptıklarını telefonla konuşmuş olabilirsin fakat tahmin yürütemezsin + car jack orda brown davis adlı oyuncuya car jack attın sste brown'n yerde olduğu belli oluyor.
Tartışmaya yönelmiş gibi bir durumda kalmak istemem lâkin tahmin yürütemez miyim? Komik geldi. Tahmin yürütebilirim çok kolay. Lütfen. Arkadaşımı o kadar bekledim ve gelmedi, bende bakınmak adına mahalleye geçebilirim, keza öyle yaptım. Bunda bir şey göremiyorum.

#3 - 18.01.2021 05:46
Son olarak daha cevap vereceğim, sonrasında yönetim kararını bekleyeceğim. Tartışma tarzı bir durum altında yer almamak istiyorum.

Brawl 20.03'de başlamamıştı. Zaten çoğu kişi yere yığılmıştı o saatte. Sadece siz ve diğer arkadaşınız kalmıştı, bu konu da lütfen farklı konuşmayalım. Canlarınız ben geldiğimde oldukça azdı. Yönetim OOC olarak chatlog'u kendileri de incelediklerinde, yani kendi sistemlerinden chatlog'a bakarlar ise OOC olarak haberleştiğimize dair hiçbir şey göremeyeceklerdir. Ayriyetten, GTA içerisinde ulaşım araç ile saniyelik işlemler olunca yakın mesafede, bir dakika beklemek dahi bazen saatler gibi gelebilir.
« Son Düzenleme: 18.01.2021 05:48 Blozzy »

#4 - 24.01.2021 04:16
Merhaba, incelendi.

Kanıtlar şüpheyi netleştirecek kadar açık değil. Delil yetersizliğinden dolayı şikayet kapatıldı.