Konu: Patricia Deshawn , RETARTED RP, G.A.R.P.  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 16.01.2021 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Patricia Deshawn @klausen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vito_Antonio @Scaletta 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.1.2021 02.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP , Güvenli Bölgede İzinsiz Agresif RP.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Patricia Deshawn  ,  Nedenini bilemediğim şekilde gereksiz olarak bana sürekli agresif Rol sergiliyor ,  Ve sürekli olarak yalan ihbar atıp  ayarlı olan rollerimi bozuypr , 10 Dakikalık taciz şikayeti rolünü , /q atarak , ooc Bölerek , Nonrp yapıp aracın kapısından kaçarak 2saat beni ve diğer kişileri bekletiyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: w

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin en ağır şekilde yapılmasını arz ederim...

#1 - 16.01.2021 16:57
güzel rollerden bahsettiğin non rp mi ? ses kaydı başlatıldı emotesi atmadan ses kaydını kapatıp rol akışını bozuyorsun,senin gibi huzur bozan insanlar tarafından cezalandırıldım ve keddy adlı admin içinden gelerek banımı geri açtı,agresif rol yaptığım maxim rostova adlı bir şahısda vardı yanımda 2 gün önce bizi orda taciz etneye çalışıyordun sana ic kin beslemem retarted rp veya agresif role girilemz ben en başta sadece hakaret ettim {aptal,mal gibi} sonradan sen ic anneme sövdün..

Polis olmana rağmen birkere duty açıkken görmedim hala huzur bozma peşindesin

#2 - 16.01.2021 17:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

Şahıs çok gerekli/gereksiz kadın karaktere uymayacak düzeyde iskele içerisinde yüksek sesle cinsel içerikli küfürler ediyor, saçma roleplay sergiliyor. Dün gece daha polis memuruna ağızına namluyu veririm gibi bişey filan demişti. Hatalarını yetersiz rol bilgisine verdim ve şikayet oluşturmadım ben amma bu kadar cidden yeter iskelede rahat balık tutamıyoruz.

#3 - 16.01.2021 17:06
Polis duty'sindeyken Rol bilgisi bize göre uygun olmayan kişilere yaklaşmadığımız doğrudur bu konuda haklısın Ve İşbaşında olup olmamam sizi ilgilendirmez Ben Ve İçişlerini ilgilendirir  Konuyu saptırmayın , Senin gibi huzur bozan dediğin kişi Çavuş Dominique Webster Ve Yetkili bir kişi , Konu'nun savunma yapılacak bir şeyi'de göremiyorum yazılanlar belli ... Yetkilinin şikayeti sonuçlandırması bekleniyor...

#4 - 16.01.2021 17:12
lavinia'ya laf atmadım konuyu saptırmaya çalışıyorsun rolü non rp yaparak rolün akışını değiştiriyorsun,yakın arkadaşının seni savunması hiçbirşey değiştirmez,beni taciz ettiğinin şahidide var istersen oyuna girdiğinde konuşturayım senle ? Bunu sende biliyorsun tek yaptığın şey ic kini ooc kine dönüştürmek

#5 - 17.01.2021 21:34
Rol yapmak yerine OOC emellere bürünüp iki taraf da kendi tarafını haklı çıkarmaya çalışmış. Burada ne düzgün bir rol, ne düzgün OOC bir üslup görüyoruz, kötü bir durum. Tekrar böyle konularla yönetim karşısına gelmeyin, cezai işlemlik bir durum yok. K&A.