Konu: [13.01.2021] Alfonso_Dvoi - Noob DM.  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 13.01.2021 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Alfonso_Dvoi @Anonim61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İçeriye girdim can barım epey azdı ilk başta sırf düşürmek için hiç bir şey yokken iki yumruk vurdu can barım yanıp sönmeye başladı sonrasında ise arkadaşı kafa atar diye emote verip beni bayılttı. Daha sonrasında ise ben yerdeyken yine hiç emote olmadan yerde tekmelemeye devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): OOC'den özür dileyerek müsade istememin sebebi buga girmiştim. Rapor atacaktım lakin sorun çözüldü. Daha sonrasında ise devam ettirmedim. Arkadaşlarda müsade etmedi.

#1 - 13.01.2021 23:56
Öncelikle merhabalar arkadaşın karakteri mekana geldi ve dakka bir gol 1 saygısızlık yaptı ayrıca ona ilk vurduğum zaman hatalı olarak vurdum.Yerede ben düşürmedim ayrıca zaten karakter düştüğü zaman otomatik benim hasarım çıktı bir noob dm söz konusu değildir mekanda işletmeye yapılan bir saygısızlıktır bu yüzden agresif bir tavurla karşıladık.

#2 - 13.01.2021 23:58
Müşteri ile "Adamım" gibisinden konuşmanı hoşnut karşılayacağımı beklemiyorsun umarım. PM üzerinden ilk vurmanın hatalı olduğunu belirtseydin ki şuan sana açtığım şikayetin bununla alakası yok olay ben baygın iken emotesiz şekilde yerde tekmelemen, anlayış gösterebilirdim.

#3 - 14.01.2021 00:17
Zaten karakterin yere düşmüş ve sadece 1 tekme vurduğum için emote vermedim zaten emote ile düşürüldün.

#4 - 14.01.2021 03:14
Kusura bakmayın ama rolün içerisinde bulunduğum için yazma zorunluluğu hissettim, seni düşüren de emote'i veren de benim. Mekana gelip Ivan karakterine göre saygısızlık olan bir rol çevirdin. Daha sonra mekandan çıkmaya çalışırken karakterim sana kafa attı. Ben kafa attıktan sonra adam gelip sana iki üç kere tekme atması gayet normal. Ortada bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Olay karakterlerimizin değer ölçekleri değil, rol öyle gerektirdiği için dayak yedin dostum. Ortada bir ihlal yok.

#5 - 17.01.2021 18:41
Savunmalar geçerli bulundu. Emotesuz işlemler için ekran görüntüsü göremedim. Bu bağlamda işlem yapamayız. Yerde tekmelemede bir sorun yok. Sürekli yapılmadığı sürece yapılabilir şeyler. @Anonim61 yaralıya düşünce tekme atmışsınız ama emote vermemişsiniz, olayın heyecanına bağlıyorum. Tekrarında bu gibi şeyler için de emote verin.