Konu: [22.01.2021 - Lamar Kordell] Trolling, NON-RP  (Okunma sayısı 237 defa)

#0 - 22.01.2021 23:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar Kordell @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Brayton Lerrence @Gangbanger Jane Garcia @tamanakke

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  22.01.2021 / 22:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Death Row Brystal birliğinde rol yapıyorum. Birlik yetkilileri ile bu konuda gerçekten rahatsız olduk, biz oyuna trollemek için girmiyoruz ne yazık ki, oyun oynamak ve rol yapmak için giriyoruz. Fakat sunucuda öyle bir olay olmuş ki biz "blood" rolü yaparken bile "SUWOOOOOH" çağrısını az kullanıyoruz, kullananlar ne yazık ki rol bilgisi düşük insanlar, sunucuya yeni başlamış insanlar. Bizde oyunculara yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat biz SUWOOOH dediğimiz için kültürümüzde olan savaş çığlığını trolleyerek, anlamsız bir rolle bize geri çeviriyorlar. Ben bir iki gündür rollere girdim ve gerçekten dalga geçen, rolü ciddiye almayan arkadaşlar gördüm. Discord'dan bile afedersiniz, "SUWOOOOH BLOOD demeye devam edin" gibi bir çok eleştiriyle karşı karşıya geldim. Şahsi adıma konuşuyorum, blood gibi güzel bir kültürü bu anlama çekmişler. Gerçekten üzgünüm, gerekli cezayı talep ediyorum Not: Şikayet açmak için açık aramadım, sadece rahatsız oldum ve şikayet açtım. Lütfen yetkililer bunu göz önünde bulundursun. : )

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Blood gibi harika bir kültürü böyle düşürmeyin arkadaşlar, birde "PIRU" birliğindesiniz. Bir blood kültürü, lütfen böyle hareketleri azaltalım. Artı olarak kişilerle iletişime geçtik, Discord ve PM üzerinden iletişime geçtiğimizde ise terslendik ve gerçekten küçük düşürüldük.

« Son Düzenleme: 27.01.2021 17:48 karprensi »

#1 - 22.01.2021 23:35
Suwoop: Genelde bir blood üyesi, 'Suwoop!' diye seslendikten sonra başka bir blood geri bağırabilir veya biri 'Krab Killa!' diye bağırıp size saldırabilir.

Herhangi bir sorun göremiyorum boş şikayetlerle burayı meşgul etmeyin lütfen.

#2 - 22.01.2021 23:38
Suwoop: Genelde bir blood üyesi, 'Suwoop!' diye seslendikten sonra başka bir blood geri bağırabilir veya biri 'Krab Killa!' diye bağırıp size saldırabilir.

Herhangi bir sorun göremiyorum boş şikayetlerle burayı meşgul etmeyin lütfen.

Savunman bittiyse karar beklenebilir, "Suwooop" kültür içinde bağırılırsa bu anlamı taşıyor fakat senin söylediğin anlam trollingten ibaret geldi. Karar yönetimin.

#3 - 22.01.2021 23:40
Mahallenize polis baskın yapıyor siz bize baskın yaptığınızda sürekli suwooo diye bağırdığınız için bende sizinle dalga geçmek için suwoo diye bağrıyorum herhangi bir trolling yok.
Bana açılmak için açılmış bir şikayet gibi geldi rolsel cevap verilebilirdi böyle sırf şikayet açmak için açan arkadaşların cezalandırılması gerekiyor kanımca.
« Son Düzenleme: 26.01.2021 02:37 nokia6 »

#4 - 23.01.2021 04:31
Chatloglardan da bakılınabilir defalarca gelip gelip küfür edip edip kaçtın, bu hem Fear RP ihlalidir (kişi sayısı üstünlüğünden dolayı), hem de ufaktan trolldür.
« Son Düzenleme: 23.01.2021 04:33 tamanakke »

#5 - 23.01.2021 14:49
Olaya şahidim, şahıs mahallemize baskın olduğunda böyle bir şey yapıyor. Rolümüzü bölüyor ikidebir cidden bıktık bu tarz rollerden, yani gerçekte bir insan bunu der mi? Bilemem yani akli dengesinin yerinde olmaması gerekiyor Lamarın karakteride öyle değil. Cidden bıktık.

#6 - 23.01.2021 19:06
Garip bir şikayet OOC kin kokusu sezdim sanki cevap verilecek bir şey görmüyorum herhangi bir ihlal yok admin kararı.
Jane sana arkada küfür ettim yanında kimse yoktu o sırada + ben moturumdaydım arkadaşların yanındayken ettiğime dair kanıtın varsa atabilirsin.
« Son Düzenleme: 23.01.2021 19:10 nokia6 »

#7 - 24.01.2021 01:00
Garip bir şikayet OOC kin kokusu sezdim sanki cevap verilecek bir şey görmüyorum herhangi bir ihlal yok admin kararı.
Jane sana arkada küfür ettim yanında kimse yoktu o sırada + ben moturumdaydım arkadaşların yanındayken ettiğime dair kanıtın varsa atabilirsin.

Burada ihlal olduğunu düşünüyorum, OOC kinim sana karşı yok, merak etme dostum. Ben şahsen 2-3 gündür buna "ya sabır, boşver" diyip geçiştiriyorum fakat kültürü bu şekilde trolleyerek sunucuda bir gelenek haline getiriyorsun. Üzgünüm, admin kararı. Daha fazla yanıt gelmeyecektir.

#8 - 24.01.2021 02:47
Rolsel cevap verebilirdin gayet anlamsız bir şikayet.

#9 - 29.01.2021 19:36
Merhaba,

Ceza verilecek bir durum, herhangi bir kural ihlali görülmüyor.

Şikayet kapatıldı.