Konu: [18.01.2021 RK] Rafael_Cabezas  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2021 02:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Caillaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı do

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İzinli bir brawl rollü döndü, hepsi düştü. Düştükten altı-yedi dakika sonra daha fazla kişi gelip geri brwal rolü attılar. Hatalı /do'ya gelirsek, sürekli adam /do üzerinden Şikayet açılacaktır diyip rolü tamamen baltalıyor üzerine rolü OOC'ye çekip PM üzerinden konuşmaya başlıyor. Tamamiyle rol baltalıyorlar, zevk kaçıran insanlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Şikayete bakan yetkili videonun tamamını isterse atarım.

#1 - 18.01.2021 10:26
Merhabalar,bu arkadaş artık GYM'de bırakmıyor bizi arkadaşlarımızla GYM'in içinde ring rolleri yapıyoruz küfürler savuruyor,ardından ben arkadaşımı çağrrıyorum arkadaşımda başkalarını çağırıyor bu arkadaş kendi bayıldığı yerleri atmamış video kaydım var ise göndereceğim.

#2 - 18.01.2021 10:31
/do'dan yazmamın sebebi PM'den yazarsam onca laf ediyorsun,RK'lı olupta gelip saldıran sensin admin kandırmaya yönelik oynuyorsun şahitlerim var.

#3 - 18.01.2021 10:32
Merhabalar,bu arkadaş artık GYM'de bırakmıyor bizi arkadaşlarımızla GYM'in içinde ring rolleri yapıyoruz küfürler savuruyor,ardından ben arkadaşımı çağrrıyorum arkadaşımda başkalarını çağırıyor bu arkadaş kendi bayıldığı yerleri atmamış video kaydım var ise göndereceğim.
Log kayıtlarına bakılabilir, hiç bir şekilde bayılmadım. Rol GYM içerisinde brawl rolünü onayladığın zaman başlıyor ardından dışarıda devam ediyor. Sen bayılmana rağmen saldırıyorsun, normalde saldıracağını düşünmüyordum. Bildiğin RK bu, hiç bir şekilde bayılmadım videon var iste atabilrsin. Eğer fotoğraflarınzın varsa gösterebilirsin, hiç bir şekilde bayılmadım RK'lı değildim. Üzerine yalancı şahitliğe gerek yok, oyun oynuyoruz OOC kine hiç gerek yok. Son yorumumdu iyi forumlar.

#4 - 18.01.2021 12:30
Kanıtım olmadığı için savunmam bu şekilde cezamı kabul ediyorum şikayetçi olan arkadaştan da özür diliyorum gecenin saat olduğu için saçma roller sergilemiş olabilirim.

#5 - 24.01.2021 04:34
Merhaba, incelendi.

Kanıtlarda net olarak Brawl Kural İhlali göze batıyor, bu konuda cezalandırılacak.