Konu: Andrea Bocelli @AzwRight Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 1096 defa)

#20 - 16.01.2021 18:30
Video kaydını yapan hesap @OLDHAND ise neden şikayeti @stfu açıyor?

Ek olarak, üzerinden 15 gün geçmiş. Neden beklediniz? @OLDHAND

Ve @gocurbatin ile @stfu hesapları, sizin geçmişte oynadığınız nickleri buradan yazmanız gerekiyor. Aksi halde mevcut bir hesabın multisi olduğunuz için yasaklanacaksınız. Bu arada, elinizde geçmişe dönük içinde bulunduğunuz birliklerle ilgili delil toplayıp (15 gün boyunca şikayet açmayıp ters düşünce açmak/şantaj vb.) onlarla ters düştüğünde şikayetlerini açmanız doğru bir olay değil.

Videonun yorumlarında yine kim olduğu belli olmayan/fake hesaplarla, "vice bitmiş, adam hala banlanmadı!111" tarzı yorumlar da tamamen provoke ve algı.

Konunun ilk mesajına da, "hilelere göz yummamalıyız bu platform bunu hak etmiyor" deyip vice emojisi atarak, karakteri bile olmayan bir hesapla gurur mu duyacağız? Bu tarz basit hareketlerle yönetimi salak yerine koymaya çalışmayın, öyle bir sunucu değiliz.

Yukarıdaki sorulara cevap verdiğiniz zaman şikayet incelenecek.
Son zamanlarda işlerimin yoğun olmasından dolayı bilgisayarla fazla ilgilenme şansım olmadı. İlk olarak günler öncesinde telefon üzerinden çektiğim videoyu WhatsApp üzerinden stfu ya attım ve video yu dosya tc üzerinden upload edip ticket açmasını söyledim. 1. Ticket a 2 gün boyunca cevap verilmedi bakıldığında ise videoyu YouTube a yüklememiz gerektiği söylendi, bende iş saatlerimde ki ilk firsatta bilgisara oturup dosya tc linkinden videoyu indirip, YouTube aupload ettim ve tekrardan bir ticket oluşturduk, bize verilen cevap "incelemeye alinacaktir" oldu. Her şeyin ortada olduğu ve kesinlikle göz actirilmayan bir konuya bu cevabın gelmesi beni tatmin etmedi ve tekrardan ilk firsatimda ticket oluşturdum. @Manifesto, sizin bana verdiğiniz cevap sonrası bu şikayeti oluşturduk.
Yani bu bahsettiğiniz süre zarfinda, ticket bölümündeki oluşum yönetici şikayeti kismina bu konuyu izah etmiştik sizin yonlendirmelerinizi beklemek ve verdiğiniz cevaplar doğrultusunda hareket etmek istediğimiz için süre zarfı bu kadar uzadı. Ortada ne şantaj ne de bir tehtid söz konusu kesinlikle yok, ben yapılması gerekeni yaptım.
Bu kadar çaba, bu kadar emek. Şapka çıkarılacak bir davranış helal olsun. Azminden ötürü seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. :o :o
« Son Düzenleme: 16.01.2021 18:32 Adnan »

#21 - 16.01.2021 18:35
Wallhack ve Camhunt konusunda kurallarımız net, ilk sayfadaki mesajlarda söylendiği gibi bugüne kadar WH'e dakika ile ceza atılmadı.
Zaten Andrea Bocelli' de kullandığını kabul etmiş, böylesine önemli bir birlik haline gelip bu kadar basit hatalar yapmanız, daha önce de defalarca söylediğimiz gibi bir hayli üzücü ve kendinize yapmış oluyorsunuz maalesef.

Andrea Bocelli karakteri yasaklandı,

Genel tavırları, yazışmalar ve bunu 15 gün sonra kullanmış olması/ek olarak mesajlarındaki şantaj ibarelerinden dolayı da(söylendiği gibi ticketın açıldığı tarih birkaç gün öncesi ve farklı hesaplar tarafından yapılmış. Bir multiaccount da söz konusu.)

Bu sebeplerden dolayı @OLDHAND 'ın karakteri de hileye göz yummaktan dolayı ban yedi.

@stfu ve @gocurbatin hesapları da multi şüphesiyle yasaklandı.