Yaptığımın büyük bir hata olduğunun bilincindeyim, ancak şöyle açıklamamı sunayım sizlere;
Aracımı /araclarim yardımıyla işaretledim ve aracıma doğru koştum, aracım Commerce tarafında gözüküyordu, gittiğimde ise aracımın yerinde hiç bir şey yoktu, sonrasında tekrar işaretledim ve aracım park yerine geri gitmişti, ben de hızlıca aracıma gitmek için zıplamak zorunda kaldım, kenarlardan koşmaya başladım, kimsenin görmeyeceğini düşünmüştüm ve o an herhangi birisi ile rolde değildim ve başka bir oyuncudan üstünlük sağlayacak şekilde (polisten kaçmak, birinden kaçmak gibi) yapmadığım için aracıma bir an önce ulaşmak amacıyla zıplayarak gidiyordum, sonrasında Gaveli Clay adlı kişinin beni görmesiyle ve seslenmesiyle zaten hızlıca role uyup karşılık verdim, sonrasında ise bunny yapmadan koşarak gitmeye devam ettim. Yaptığım hatanın farkındayım, elbette bu yaptığım politika ihlali ancak durum ortada, aracım bir anda yer değiştirdiği için (park yerine geri spawnlandı) hızla gitmem gerekiyordu, üzgünüm, Gaveli Clay'a da özrümü ileteyim ancak cidden zorunda kaldığım için yaptım, /taksici yazdığımda aktif taksici de gözükmüyordu, cezam verilecekse çekmeye razıyım ancak cidden zorunda kaldığım için yaptım, tekrardan özrümü ileteyim.