Konu: Dorofei_Trotsky Roberth_Parker / CJ  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2021 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dorofei_Trotsky Roberth_Parker @KyleCruz @Joddie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyton_Lewis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/01/2021 00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin aracını kişi aracında değil iken çalışır bir vaziyette rollü bir şekilde çalıyorum, kişi /araclarim yardımı ile aracı buluyor, arkadaşları ile gelip rolsüz bir şekilde beni araçtan atıp Car Jacking ihlalini yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 16.01.2021 11:10 ksmbsr »

#1 - 16.01.2021 12:37
Şahısla her hangi bir rol yapmadık arabayı rolsüz şekilde çalan o ardından araç benim üzerime kayıtlı değil araclarimdan bakamam benim aracım bozulmuştu tamir kiti için idlewooda yoldan biri bıraktı bizi sonra aracı görünce gittik aracı aldık herhangi bir araclarimdan bakma olmadı ardından gittim zaten bozulan aracımı tsmir ettim

#2 - 16.01.2021 13:42
Rolsüz şekilde aracı benden alıyorsun, CJ yapıyorsun, rolsüz şekilde yaptığıma dair bir kanıtın yok, Loglara bakılırsa zaten kimin haklı olduğu anlaşılır ve araç size ait diye birşey demedim Tommy adlı arkadaşınızın aracı o /araclarim yardımı ile beni buldu,  altınızda zaten bir adet Jester vardı yani bence boşuna yalan atmanıza gerek yok iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 13:44 ksmbsr »

#3 - 21.01.2021 18:28
Kişiler cezalandırılacak.