Konu: OOC HAKARET&OOC ÜSLUP  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2021 02:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reginald_Barret @Zaharyas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021-22:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:-1) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam yerde yatıyordu, sebepsiz yere pmden soru işareti attı, karşılık olarak bende attım sonra bana "Avelmisin oğlum sen" gibisinden bir cümle kurdu. "Avel" kelimesi bir hakarettir, ayriyetten "oğlum" diye hitap etmeside hiç hoş değil kişinin ortak nezaket kural ihlali kapsamında cezalandırılmasını istiyorum, ooc olarak direk benim kişiliğimi hedef alan bir hakaret bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsıma edilen bu "Avel" kelimesi ooc olarak moralimi bozdu cezalandırılmasını istiyorum, üstelik ona hiçbirşey yapmadım.

#1 - 14.01.2021 02:48
Selamlar dostum, anlık sinirimden dolayı böyle bir laf ağzımdan çıktı. Motorunu üzerimde sürerek trolling davranış sergiliyordun, sütten çıkma ak kaşık gibi davranmayı kesmelisin.
Alıntı
Avel Ne Demek?

Avel eş anlamlıları üzerinden pek çok değişik kelime ile nitelendirilebilir. Bunlar arasında, ‘bön’, ‘şaşkın’, ve ‘avanak’ olarak dile getirmek mümkün. Diğer taraftan beceriksiz ve kolay aldatılan kimse olarak da cümle içerisinde kullanılabilmektedir.
Dediğim gibi anlık sinirime geldi, şahsın adına alındıysan kusura bakma.
« Son Düzenleme: 14.01.2021 04:38 Zaharyas »

#2 - 14.01.2021 02:57
Yetkili kararı bekliyorum, ayriyetten hiçbir şekilde trol bir davranış yapmadım "avel" kelimesini hangi anlamda kullandığını herkes biliyor dostum, tanımdığın bir insana avel diyemezsin aramızda samimiyet bile yok düzgünce özür dilesen şikayeti çekerdim fakat üzerime trolledin gibisinden gerçeklik içermeyen suçlamalar atıyorsun bir insana avel diyerek hitap edemezsin, savunmalar yapıldı admin kararı bekleyelim iyi forumlar.

#3 - 14.01.2021 18:23
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Sürekli yaptığın şey buydu dostum, özrümü diledim. Şimdi ise yetkili kararı bekleyelim.

#4 - 14.01.2021 22:22
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
Sürekli yaptığın şey buydu dostum, özrümü diledim. Şimdi ise yetkili kararı bekleyelim.
Motorla başında beklediğim için bana pmden avel diyorsun yani sağlam gerekçe dostum evet admin kararı bekleyelim bencede.

#5 - 14.01.2021 22:26
Ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak, hiçbir oyuncu bir diğerine herhangi bir şartla böyle konuşamaz.