Konu: Antony_Campbell [ Agresif RP , Non RP , /b ]  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2021 22:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Antony_Campbell @Berk963

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde
.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğini yaparken şahıs geliyor benim açtığım gişeden geçmeye çalışyor ben izin vermiyor ilk başta sorna bu bana  ayıptır söylemesi Piç diyor . Neyse geçemiyor ilk gişeden , sonraki gişede ise yine benim gişemden geçmeye çalışıyor ve bu sefer geçiyor , geçince ise Ağla yazıyor ve yazdıktan sonra /b den dell yazıyor .

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgyukle.com/i/adxJaY
https://imgyukle.com/i/adxQz0

Ek açıklamalar(varsa): Şahısa gereğinin yapılmasını talep ediyorum . Ss'lerde sağ tarafı mavi ile boyamamın sebebi discord'da arkadaşlarımın isimleri gözükmektedir . Normal hali istenilirse özelden atabilirim .

#1 - 16.01.2021 10:49
İlk öncelikle bu kadar saçma bir şikayet görmedim.İlk ss'de görüldügü gibi arkadaş gişe parasını ödüyor ve gişenin önünde duruyor karakterimde sinirleniyor ve piç diyor.Hatta ilk ss'de görülücegi üzere kendi paranı öde diyor.İkinci ss'de gelicek olursak yanlışlıkla ağla yazıyorum ve zaten sonrasında b'den delliyorum ortada ne non-rp var ne agresif rp bu şikayet saçmalıktan ibaret iyi forumlar.

#2 - 17.01.2021 02:16
Bu şikayetin neresi saçma ? Sürekli roleplay diye birşey var , rollerde /b den dell diye birşey yazamazsın . Ufak birşeye sinirlenip küfür de etme gibi bir durumun yok ayrıca . Gişeden kendi paranı verip geçmen gerekiyor ama sen onun yerine benim para verip açtığım gişeden geçmeye çalışıyorsun bu Non-Rp dir .

#3 - 17.01.2021 12:40
İlk öncelikle bu yasak diye birşey yazmıyor veya ben görmedim bilmiyorum ikinci olarak tam geçicekken sen tırın ile tam önümde duruyorsun ve geçemiyorum bu ufak birşey mi? üçüncü olarak b konusu peki sürekli roleplay var kabul ediyorum fakat orda yanlışlıkla yazılmış birşeyi delliyorum sen bunu büyütüyorsun dedigim gibi bu kadar saçma bir şikayet yok hani gişeden geçtim diye bu kadar uzatmana şikayet açmana gerek yok 50 dolar için bu kadar şey gerek yok benim diceklerim bu kadar gerisi admine kalmış iyi forumlar.

#4 - 17.01.2021 20:57
Problem bulunmuyor, şikayet kapatıldı.