Konu: Fear RP - Yaralı Kuralı İhlali - Non RP (Frank_Wijndal)  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 14.01.2021 18:27
Şikayet Edilen Karakter : Frank Wijndal

Olaya Tanık Olanlar : Ronald_Wilson @efecan75 , Arthur_Wood @GrdalGrlklı , Adam_Sharco @ademortakcI , Wolfgang_Hills @goebbels99 , Nathan_Edwards @SARFFD

Olay: Ben mahallede dururken bir anda Frank_Wijndal geldi ve bana hesap sordu bende rolü kavgaya sürüklememeye çalıştım. Şahıs emote verip bana girişdi ben de ona girişdim diğer zenciler de etrafımdaydı o sırada . Onlar da kavgaya dahil oldu. Sonra Frank Wijndal kaçmaya çalıştı , kovaladık. Bulunduğumuz mahallenin bir duvarına tırmandı. Nathan Edward şahıs görmeden yukarı çıktı ve arkadan vura vura yere düşürdü. Sonra da biz kafasına sopayla falan vurduk ayağımızla bacağına bastık. Şahısın yerdeyken süresi bitti sonra direkt kaçtı aşağıya atlayıp son anda ss'i aldım kaçarken gözüküyor. Diğer arkadaşlarım da şahit.

Kanıtlar :

Not: Etiketlediğim arkadaşlarda da bazı ssler var.

#1 - 14.01.2021 19:02
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahıs yaklaşık 5-6 kişinin arasından yaralıyken kalkıyor ve 2 metre yüksekteki duvardan atlıyor, şahıs daha yeni yaralanmış iken nasıl duvardan atlayıp koşarak uzaklaşıyor? Galiba şahıs süper kahraman.

#2 - 14.01.2021 19:03
Dediklerine katılıyorum ss'lerde herşey görünüyor

#3 - 15.01.2021 19:37
Frank_Wijndal Powegame ihlalinden cezalandırılacak.