Konu: Arya Blackstone - E Q BUG  (Okunma sayısı 533 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 20:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arya_Blackstone - @depresifhadisler
Olaya dahil olan şahit karakter adı: BUFFALO
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2021, 00.00'dan sonra oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
E Q bug abuse

Video da Arya'nın sağ eline dikkatli bakın göreceksiniz, 00.19 arası E Q 00.20.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.  :) Sunucu politikasın da ki gibi şahıs diğer oyuncuya karşı üstünlük kuruyor...
« Son Düzenleme: 10.01.2021 20:46 stepfatheryaveri »

#1 - 10.01.2021 20:11
Son 00.38 00.40'ı yanlış görmüşüm kusura bakmayın, Bayhan tutukluluk yaptı. :P

#2 - 10.01.2021 20:53
Merhabalar, iyi oyunlar ve iyi roller.

Bu konuya gelecek olursak evet, o sırada öyle bir ihlal olmuş, bu konuda haklılar. Benim koşma tuşum orta tuşa ait olduğu için tam koşacağım sırada istemsizce mouse tekerleğini ileri-geri yapmamdan ötürü böyle bir ihlal oluşmuş, bu durumdan dolayı eğer rol zevkleri kısıtlandıysa, kötü bir olaya sebebiyet olduysam özür dilerim. O sırada kovalamaca vardı, hızlıca koşmak isterken (orta tuşa basarak) maalesef istenmeyen bir sonuç doğduğunu bende şimdi bu şikayet ile öğrenmiş oldum. Bilerek, isteyerek yapılan bir şey değildi.

Kişiler haklı.

#3 - 10.01.2021 20:59
Merhabalar, iyi oyunlar ve iyi roller.

Bu konuya gelecek olursak evet, o sırada öyle bir ihlal olmuş, bu konuda haklılar. Benim koşma tuşum orta tuşa ait olduğu için tam koşacağım sırada istemsizce mouse tekerleğini ileri-geri yapmamdan ötürü böyle bir ihlal oluşmuş, bu durumdan dolayı eğer rol zevkleri kısıtlandıysa, kötü bir olaya sebebiyet olduysam özür dilerim. O sırada kovalamaca vardı, hızlıca koşmak isterken (orta tuşa basarak) maalesef istenmeyen bir sonuç doğduğunu bende şimdi bu şikayet ile öğrenmiş oldum. Bilerek, isteyerek yapılan bir şey değildi.

Kişiler haklı.

İsteyerek yapsan da istemeyerek yapsan da yaptığın sana bir üstünlük sağlıyor ve aracın patlamasını sağlıyor orada arkadaşım kaçamayabilirdi, şahsın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#4 - 13.01.2021 03:53
Merhaba, incelendi.

Normal bir çatışma anı sırasında olabilecek şeyler, herhangi bir sorun yok. Savunan tarafın, karşı tarafın haklı olduğunu iddia etmesi hiçbir şeyi değiştirmez. Biz yönetim olarak burada bir şey görmüyoruz.