Konu: [08.01.2021] Edmon Grisha - Fear RP - Refuse RP  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2021 22:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edmon Grisha - @MsBnK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Saga Nagayuki,Toshiro Nakadai,Hasegawa Saburo,Jason Diablo,Kurosaki Hisakata

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.01.2020 21:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp ve Refuse RP'nin kategorisini bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu olayın yaklaşık 1-2 saat öncesin de Edmon Grisha ve diğer arkadaşları ile kalabalık bir ortamda atışma durumu olmuştu,konuyu çok uzatmadan anlatmak adına o kısımı çok detaylıca anlatmıyorum.Sonrasın da biz hood bölgemize döndük ve yolun ortasın da Drift atan bir Elegy gördük,ilk başta çok fazla umursamasak da uzun süre olduğu yerde saçma sapan Sıfır çizen bir adam herkesi rahatsız ettiği için gidip baktık ve kişi bana eliyle silah işareti yaparak o kadar kişinin arasında ölümle tehtid etti,ben de insanca uyarmama rağmen gitmediği için belimdeki silahı göstererek korkutmaya çalıştığım da kişi kahkaha atarak aynı hareketi tekrarladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): SS'lerde chatin diğer kısımını alamamışım,şahitlerin elinde var ise ekleyeceklerdir.Şikayetçi olduğum arkadaşın da inkar etmeyeceğini düşünüyorum.

#1 - 09.01.2021 22:01
Ben oraya sizi küçük düşürecek veya size kötü bir niyetimle yaklaşmadım. Tamamen role uydum, sistemsel olarak silahınızı gösterseydiniz o rolü anlayabilirdim. Fakat sadece emote ile silahı gösterir bilgisi verip silahı göstermediniz. Bende kötü niyetimle davranmayıp o rolünüzü dikkate almadım. Tekrardan iyi niyetimden olduğunu söylemek üzere, yönetimin kararını arz ederim.

#2 - 09.01.2021 22:09
Tartışmaya girmeyeceğim her şey ortada, Emote ile belirtmişim zaten, üzerimde olmayan bir şeyi varmış gibi gösteremem.Her olaya elime silah almayı sevmediğim için sistemsel gösterme gereği duymadım.Hiç bir şey olmasa 6 kişinin arasına girip beni tehtid ediyorsunuz.

#3 - 09.01.2021 22:22
Herhangi bir agresif rol olarak tehdit rolü üstlendiğimi düşünmüyorum, el hareketi ile BAM! diyerek karakterimi yönlendirdim. Art niyet olacağını düşünmemek üzere savunmamı burada bitiriyorum.

#4 - 09.01.2021 22:27
@Justice  siz de oradaydınız,olaya siz de yorum yapar mısınız ?

#5 - 11.01.2021 01:34
Selam, Anthony Moltanti benim.

Arkadaki duvarda fotoğrafta da görüldüğü üzere sokakta bir agresif rol olmaması üzerine IC olarak orada bekliyordum, bunu engellemek ve sokağın huzurunu sabit noktada tutmaya çalışıyordum. Her şey fotoğraflarda görüldüğü gibi, Shintaro silah göstermeler/etraf sarmalarla alakalı. Pek söyleyecek bir şeyim yok, gerek de yok. Her şey fotoğraflarda açık ve net bir şekilde belli oluyor. İnceleyen yetkili buna göre bir değerlendirme yapacaktır zaten. Sözlerimin pek bir önemi kalmaz bu noktada. Orada yaşadığım ve burada gördüğüm aynı şey, aranızda bir gerginlik çıkıyor ve ufak tefek atışmalarla sorunsuz bir şekilde kapanıyor. Bana göre Edmon Grisha'nın oradaki tutumu her ne kadar yanlış olsa da ufak bir olaydı. Sorun olacağını sanmıyorum. Fotoğrafta görülen her şey şikayeti destekler nitelikte olduğu için bir sorun yok, yetkili kararına bırakabiliriz.

#6 - 11.01.2021 13:27
Selam, Anthony Moltanti benim.

Arkadaki duvarda fotoğrafta da görüldüğü üzere sokakta bir agresif rol olmaması üzerine IC olarak orada bekliyordum, bunu engellemek ve sokağın huzurunu sabit noktada tutmaya çalışıyordum. Her şey fotoğraflarda görüldüğü gibi, Shintaro silah göstermeler/etraf sarmalarla alakalı. Pek söyleyecek bir şeyim yok, gerek de yok. Her şey fotoğraflarda açık ve net bir şekilde belli oluyor. İnceleyen yetkili buna göre bir değerlendirme yapacaktır zaten. Sözlerimin pek bir önemi kalmaz bu noktada. Orada yaşadığım ve burada gördüğüm aynı şey, aranızda bir gerginlik çıkıyor ve ufak tefek atışmalarla sorunsuz bir şekilde kapanıyor. Bana göre Edmon Grisha'nın oradaki tutumu her ne kadar yanlış olsa da ufak bir olaydı. Sorun olacağını sanmıyorum. Fotoğrafta görülen her şey şikayeti destekler nitelikte olduğu için bir sorun yok, yetkili kararına bırakabiliriz.
Haklısınız,çok büyük bir durum yok ama o olaydan yaklaşık 20 dakika önce sokak ortasında atıştığımız ve düşman sayılabileceğimiz için , rakip oluşum bölgesine gelip, oluşum liderini o kadar insanın arasında tehtid etmek ve silah gösterilmesine rağmen korkmamak bizi rahatsız ediyor.Bu arkadaşın burada ceza almaması diğer oyunculara da bu hareketler konusunda "Zaten büyük bir olay değil,yapsam da ceza almayacağım" düşüncesini oluşturabilir. Biz de ihlal yapıyoruz,cezasını çekiyoruz.Herkes yaptığı hatanın cezasını çekmeli.

#7 - 13.01.2021 03:55
Merhaba, açık ara bir ihlal söz konusu. Konuşmaya giriliyor, karşısında 4-5 Asyalı gangster var ve bela mı arıyorsun? sözünü alıyorsunuz. Söylediğiniz şey "HE ARIYOM" "VERCEN Mİ?" oldukça bizim ilke aldığımız rol kavramlarından / kurallarından uzak. Bunu problem etmeyip gözardı edelim, büyütmeyelim desek ikinci kısım devreye giriyor. Silah gösteriliyor size ve kahkaha atıyorsunuz, çünkü kişilerin sizi orda vurmayacağını, vursalar da gaza basıp kaçacağınızı OOC olarak tahmin ediyorsunuz. Bu rol kurallarımıza aykırı bir durum ve burada açık ara bir FearRP ihlali söz konusu, cezalandırılacak.