Konu: Marius_Schneider - Non RP & Trolling [UZLAŞMA GERÇEKLEŞTİ]  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 12.01.2021 11:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marius Schneider @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Soichiro Okazaki @SARSILMAZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2021 / 01:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP & Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soichiro ile araba ile gezintiye çıkmıştık. O sırada bu şahıs, yanında bir arkadaşıyla arabada giderken önümüze kırdı ve NonRP olarak "çan çin çon" dedi. Kişi ile IC olarak hiçbir muhabbetimiz/rolümüz yok. Durup dururken bir Japon/Çinli gördüğü için böyle bir şey demesi kurallara aykırı. Ayrıca bu lafı söyledikten sonra aracıyla çekip gitti. Hiçbir türlü role girmedi, uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/240RrC

Ek açıklamalar(varsa): Trollemeye çalışan bu şahsın caydırıcı bir ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 12.01.2021 15:11 Fatih »

#1 - 12.01.2021 11:24
Kişinin kendisine açılan daha önceki şikayetlerini inceledim. Kişi bariz bir şekilde sürekli olarak kural ihlalleri yaparak ceza almış. Rol bilgisi zayıf, sürekli herkesle PM üzerinden iletişim kuruyor. Rolden kaçmak ve Trolleme amacıyla ceza aldığı durumlar olmuş. Bu şikayet değerlendirilirken geçmiş hareketlerinin göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum.

#2 - 12.01.2021 12:41
Kişinin kendisine açılan daha önceki şikayetlerini inceledim. Kişi bariz bir şekilde sürekli olarak kural ihlalleri yaparak ceza almış. Rol bilgisi zayıf, sürekli herkesle PM üzerinden iletişim kuruyor. Rolden kaçmak ve Trolleme amacıyla ceza aldığı durumlar olmuş. Bu şikayet değerlendirilirken geçmiş hareketlerinin göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum.
Benim rol bilgimi sen yargılayamazsın, senin yargılmaan biraz komik olur. Tamamiyle OOC kin ile ibaret bir şey, sizi hiç bir şekilde tanımıyorum. Karakterim ırkçı olduğundan dolayı size öyle bir şey yazdım. Yaptığınız hatalı, tek bir kelime yüzüne bana PM'den yazabilirdiniz. Hatalı olduğunu belirtseydiniz, ona göre rollere devam ederdim. Üç tane kelime yazdım, sonraasında yoluma devam ettim. Zaten yukarıda yazmışsın, sizinle role bile girmek istemedim sadece karakterim ırkçı olduğundan dolayı öyle bir şey dedi ve devam etti. Yanıtlama olarak şöyle bir şey yazmışsın. "rol bilgisi zayıf" Bunu bana senin demen gerçekten çok komik. Rollerini az çok baktım, komik roller sergiliyorsun. Bunu senin gibi bir adamın bana demesi ayrı bir olay. Artı olarak İC bir şekilde, başka karakterlere yaptığınız rolleri biliyorum bundan dolayı sizi gördüğüm zaman böyle bir şey yazmak istedim. Açık aramadan ibaret olduğunu düşünüyorum. Önünü falan kesmişsin diyorsun, önünü falan kesmedim öylece gidiyordum sizi gördüm durdum ve söyledim sonra devam ettim.
Rollerimi daha bir kez görmemiş adamın bana böyle şeyler yazması, gerçekten trajikomik.
Normalde seninle karşılıklı diyaloga bile girmem. Bir oyunu kasarak oynayan bir insansın, çok ciddiye alıyorsun. İnsanların açıklarını arayarak jaile düşürmeye çalışıyorsun. Sadece düşüncülerini değiştirmelisin, senin rolün böyleyse senden yüce insanlara birazcık saygı duyman gerekir. Hiç bir şekilde, normal bir adama böyle şeyler yazmam. Sadece bana karşı iğneleyeci kelimeler kullandın "forum üzerinden" ben de karşılık olarak yazmam gerekirdi. Sorununu düzgünce yazmak yerine, neden rolünü görmediğin bir insana "rol bilgisi zayıf" diyorsun? Anlam veremedim, neyse son yorumdu. İyi forumlar, yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 12.01.2021 13:45 fearwend »

#3 - 12.01.2021 14:35
Öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim. Yazdığın her şeye cevap vereceğim, sakin ol =]
1-
Alıntı
Benim rol bilgimi sen yargılayamazsın, senin yargılmaan biraz komik olur. Yaptığınız hatalı, tek bir kelime yüzüne bana PM'den yazabilirdiniz.
Okuduğunu anlama becerilerin hakkında şüphelerim var. Yukarıda yaptığım yorumda senin rol bilgini yargılamadım. Rol bilgin hakkında bir yorumda bulundum. İkisi arasında çok fark var. Ayrıca senin yaptığın şey hatalı değil ama benim şikayet açmam mı hatalı? Güldürme lütfen. Sana PM atmak gibi bir zorunluluğum yok. Bana şikayet açma hakkı verildi, ben de kullanıyorum.

2-
Alıntı
Açık aramadan ibaret olduğunu düşünüyorum. Önünü falan kesmişsin diyorsun, önünü falan kesmedim öylece gidiyordum sizi gördüm durdum ve söyledim sonra devam ettim.
Bir açık aramadığım, bu açığın beni bulduğu gayet ortada. Saçma sapan bir rol sergileyip "güya" ırkçı tavırlarınla bana laf atıyorsun. Bu açığı sen yaratıyorsun. Bu zaten zayıf bir rol bilgisinin eseri  ;) . Attığım SS'te de görüldüğü gibi dağın başında, küçük evlerin arasındayız. Sence burada şans eseri mi karşılaştık? Arkamızdan dağa tırmanıp bu lafları söyleyip gittin. Önümüzü kesmemiş gibi davranman da ayrı bir olay.

3-
Alıntı
Normalde seninle karşılıklı diyaloga bile girmem. Bir oyunu kasarak oynayan bir insansın, çok ciddiye alıyorsun. İnsanların açıklarını arayarak jaile düşürmeye çalışıyorsun. Sadece düşüncülerini değiştirmelisin, senin rolün böyleyse senden yüce insanlara birazcık saygı duyman gerekir.
Benim ne OOC ne de IC olarak cezam var. IC olarak avukat rolü yapıyorum, ki bu en zor rollerden birisidir. Sen ise sana açılan tüm şikayetlerde ceza almışsın. Tüm şikayetlerde düşük rol bilgini sergilemişsin, birçok kez OOC ceza almışsın ve gelip benden daha iyi rol bildiğini, benden daha "yüce" olduğunu iddia ediyorsun. Garip =]
Oyunu ciddiye alıyor olmam güzel bir şey. Yaptığım işe önem veriyorum. Oyuncuları jaile düşürmeye çalıştığımı söylemişsin. Dostum bilmem baktın mı ama bu, bugüne kadarki ilk şikayet konum.  ::)

4-
Alıntı
Hiç bir şekilde, normal bir adama böyle şeyler yazmam. Sadece bana karşı iğneleyeci kelimeler kullandın "forum üzerinden" ben de karşılık olarak yazmam gerekirdi. Sorununu düzgünce yazmak yerine, neden rolünü görmediğin bir insana "rol bilgisi zayıf" diyorsun?
Kullandığım iğneleyici kelimeleri gösterebilir misin? Rol bilginle alakalı yaptığım yorumu söylüyorsan, bu sadece bir yorum. Hiçbir iğneleyici kelime veya hakaret bulunmamakta. Ayrıca eleştirilere karşı saygılı olmalısın, bu tavsiyemi OOC hayatında da uygula  ;)
Sorunu düzgünce yazmak yerine... demişsin. Ben zaten sorunu düzgünce yazıyorum. Ancak bu sorunun muhatabı yönetim kadrosudur, sen değilsin  :)

Bundan sonrası laf kalabalığına girecektir, daha fazla yorum yapmayacağım. Sana da yapmamanı öneriyorum. Admin kararını bekliyorum @Thorin the dealer @Heavenly

Edit: Uzlaşma olması adına, eğer kişi OOC olarak, yaptığı hareketten ve yukarıda yaptığı yorumlardan dolayı özür dilerse şikayetimi geri çekeceğim.
« Son Düzenleme: 12.01.2021 14:53 Fatih »

#4 - 12.01.2021 15:01
Edit: Uzlaşma olması adına, eğer kişi OOC olarak, yaptığı hareketten ve yukarıda yaptığı yorumlardan dolayı özür dilerse şikayetimi geri çekeceğim.

Konu uzlaşmaya geldi, hatalıyız herhalde. Bundan dolayı kusura bakma, rollerini baltalamışım. Şikayeti geri çekmeni bekliyorum, iyi oyunlar.

#5 - 12.01.2021 15:07

Konu uzlaşmaya geldi, hatalıyız herhalde. Bundan dolayı kusura bakma, rollerini baltalamışım. Şikayeti geri çekmeni bekliyorum, iyi oyunlar.

Özrünü kabul ediyorum ve seni affediyorum.
Umarım bir daha böyle roller sergilemezsin.

Şikayetimi geri çekiyorum, konu kilitlenebilir.
« Son Düzenleme: 12.01.2021 15:10 Fatih »

#6 - 13.01.2021 04:27
K&A