0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: onur303 - 12.01.2021 13:07@Caillaus , CR isteyerek veya bilerek yaptığımız birşey değil. IC olarak yanlışlıkla çarpıldı ardından rol o şekilde gelişti.@ANILBEY1 , Düştüğümüz zemin su üstelik altımızda araç var. Bence böyle bir durumda CK istenmesi gereksiz. Evet, bu durumda yaralı rolü yapılması gerekiyordu fakat yapmamamız da bizim hatamız.@tahavercetti , Saçma sapan hareketler dediğinden kastın nedir? Üstelik ben senin karakterinle karşılaştığımı dahi hatırlamıyorum.@ErenOzsoy7 , Evet, haklısınız yaralı rolü yapmamız gerekiyordu.@onur303 Eğer birdaha tekrarlamayacağına dair bir söz verirsen uzlaşabiliriz dostum cidden böyle rollerden çoğunluk olarak bıktık hatanı anlamana sevindim. Eğer tekrarlamayacağına dair bir söz verirsen çekebilirim.
@Caillaus , CR isteyerek veya bilerek yaptığımız birşey değil. IC olarak yanlışlıkla çarpıldı ardından rol o şekilde gelişti.@ANILBEY1 , Düştüğümüz zemin su üstelik altımızda araç var. Bence böyle bir durumda CK istenmesi gereksiz. Evet, bu durumda yaralı rolü yapılması gerekiyordu fakat yapmamamız da bizim hatamız.@tahavercetti , Saçma sapan hareketler dediğinden kastın nedir? Üstelik ben senin karakterinle karşılaştığımı dahi hatırlamıyorum.@ErenOzsoy7 , Evet, haklısınız yaralı rolü yapmamız gerekiyordu.