Konu: Trucker yardım  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2021 12:51
Belki başınıza gelmiyordur ancak benim başıma çok defa geldiği için bu konuyu açmak istedim. Normalde samp oynarken herhangi bir serverda nadir crash yerim ancak bu serverda oynarken daha çok crash yiyorum diğer serverlara göre. Asıl konu bu değil, gün içerisinde para kazanmak için trucker mesleğine başlıyorum ve mesleğin ortasında crash yiyorum. Biliyorsunuz ki oyuna tekrar girdiğinizde oyundan düştüğünüz yerde başlıyorsunuz yani trucker mesleğinin oraya ışınlanmıyorsunuz. Ancak eğer kamyon sürerken f basarsanız sizi başa ışınlıyor. Sadece bugün bile 2 defa crash yedim ve role yaparak diğer kamyonculardan yardım isteyerek geri dönmek zorunda kaldım. Bence bunun için basit bir komut gelebilir örneğin "/truckeryardimcagir". Mesleğe başlayınca crash yer iseniz bu komutu kullanarak 1,2 dakika delay ile truckera ışınlanmamız güzel olabilir. Çünkü biliyorum ki bu serverda devam ettiğim süre zarfında crash yemeye devam edeceğim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 22.01.2021 13:56
Samp addon gibi crash önleyici programlar "Teknik Destek" konusu altında mevcut,şahsen ben de senin gibi çok kez crash alan bir oyuncuydum fakat bu programları kurduktan sonra en son ne zaman crash aldığımı bile hatırlamıyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Deucalius,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.01.2021 16:35
Samp Addon, Anticrasher kurarak önleyebilirsiniz. Ben kullanıyorum ve en son ne zaman crash yediğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden gerek yok gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok