Konu: VC haritasında ve 80'lerde geçen bir yan sunucu.  (Okunma sayısı 697 defa)

#20 - 05.02.2021 23:52
İki farklı sunucu, iki farklı kitle demektir. "İsteyen yan sunucuda, isteyen burada oynayacak" diyorsunuz ancak, bu kitlenin bölünmesine ve iki sunucunun da oyuncusunun düşük olması demektir. Yani tamamen Vice haritasında hedeflediğiniz o rol döngüsünün aksine, şu an oynamakta olduğumuz Vice Roleplay rolleri azalacak. Desteklemiyorum, şu an gayet güzel ilerliyoruz, rol yapmak için insanların sokaklarda birbirini aradığı düşüncesini de tamamen yanlış buluyorum. Gün içerisinde bir çok işletme reklamı atılıyor, rol ortamı oldukça fazla.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 06.02.2021 14:16
İki farklı sunucu, iki farklı kitle demektir. "İsteyen yan sunucuda, isteyen burada oynayacak" diyorsunuz ancak, bu kitlenin bölünmesine ve iki sunucunun da oyuncusunun düşük olması demektir. Yani tamamen Vice haritasında hedeflediğiniz o rol döngüsünün aksine, şu an oynamakta olduğumuz Vice Roleplay rolleri azalacak. Desteklemiyorum, şu an gayet güzel ilerliyoruz, rol yapmak için insanların sokaklarda birbirini aradığı düşüncesini de tamamen yanlış buluyorum. Gün içerisinde bir çok işletme reklamı atılıyor, rol ortamı oldukça fazla.

V2 döneminin başlangıcında 50 kişiyle mis gibi roller döndürüyorduk, o 50 kişinin çevirdiği roller bugün 500-1000 kişinin çevirdiği rollerden açık ara çok daha iyiydi. Burada iş beklentiyle ilgili. Bizim beklentimiz oyuncu sayısı gözetmeden, orijinal Vice konseptinde istediğimiz rolleri yapmak, o atmosfere kapılmak. Vice artık 1000 kişiyi aşkın bir platform, 100-150 kişinin buradan ayrılıp yine kendilerinin bir alt sunucusuna geçiş yapacak olması zamanında toplam 40-50 oyuncuyla aslanlar gibi rol çevirilmiş bir ortamda hiçbir zarara sebep olmaz.

Ve evet, harita bomboş. San Andreas büyük çoğunluğu boş araziden oluşan bir harita, sunucu üstünde aktif olarak rollerin döndüğü tek bölge LS. SF ve LV şehirleri bomboş (O bölgelerde bulunan 1-2 birliği saymazsak.).
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 07.02.2021 10:21
Web servislerinin işleyişi üzerine;
Biliyorum bu alan oyun modu geliştirmeleri üzerine, ama konunun tek çatı altında toplanması için bu AR-GE ile ilgili web önerilerimi de buraya yazmayı uygun gördüm. Açılacak olan alt - yan sunucu için bambaşka bir site - forum açılmasını gerekli bulmuyorum. Şu an elimde SS'i yok ama web kısmını geliştiren arkadaşlar zaten hatırlayacaktır, geçen yıl yaza yaklaştığımız dönemde www.vice-rp.com adresine girdiğimizde karşımıza 2 farklı panel seçeneği çıkıyordu. Bir panel SA-MP sunucusuna, diğer panel ise o dönem açılması planlanan GTA: V sunucusuna ait olarak görünüyordu. Panellerin simgelerine tıkladığımızda bizi seçtiğimiz panelin sayfasına yönlendiriyordu. Aynı mantıkla işleyecek. Siteye - foruma giriş yapmak istediğimizde karşımıza 80'ler VC haritalı sunucu ve günümüzde geçen Los Vice haritalı sunucu olarak iki ayrı seçenek çıkacak. Hangi panelin simgesine tıklarsak bizi o panelin forum sayfasına yönlendirecek. Günümüz sunucusunun forum sayfasında herhangi bir değişikliğe gidilmesine gerek yok. Yan sunucunun forum sayfasının teması ise konseptine uygun şekilde olacak, şu an kullanılan temanın biraz daha 80'lere uyarlanmış retro - vaporwave versiyonu tema olarak kullanılabilir, sıfırdan uygun bir tema da hazırlanabilir. Bu web yapısı, Vice Roleplay'in sitesini ilk defa ziyaret edecek kişiler için çok daha ilgi çekici görünecek, görsel olarak çeşitlilik ve estetik katacak. İki sunucunun da kendine ait forum sayfasına sahip olacak olması, oluşum tanıtımları, duyurular gibi alanlarda karışıklık olmasının önüne geçecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 07.02.2021 12:59
Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 07.02.2021 21:05
Şerefsizim aklıma gelmişti, destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 08.02.2021 03:07
Önerinizi gayet güzel şekilde dile getirmişsiniz, çok mantıksız da görünmüyor ancak reddetmek durumundayız.

Nedenine gelecek olursak, Vice Gaming olarak hali hazırda ilgilendiğimiz ve yakın zamanda sizlerin de göreceği birden fazla proje/çalışma varken Vice Roleplay SA:MP sunucusuna maksimum derecede ilgi gösteriyor ve geliştirmeye devam ediyoruz. Ek bir SA:MP sunucusu yetkili ekibi olarak olmasa da üst yönetim olarak gösterebileceğimiz ilginin bölünmesine neden olacaktır, iki tarafın da memnun kalmaması gibi olasılıklar söz konusu.

Bu nedenle, ikinci bir SA:MP sunucusu fikrine olumlu bakamıyoruz. Öneriniz için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok