Konu: Oscar_Maho Ortak nezaket  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2021 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oscar_Maho @killakefir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:58 (23.10.2021)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: TRAFİK VE ARAÇ, ORTAK NEZAKET

Alıntı
Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi önce benim ödediğim gişeden geçti ardından uzun bir yol sonra köprüde bir an yavaşladı ve aniden içime ışınlandı(Muhtemelen laglandı kasıtlı olduğunu düşünmüyorum). Bu yüzden aracım yan yattı ve kişi bu durum ile benimle alay etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/0mL3Qi

Ek açıklamalar(varsa): "Birde bana gişe kapısını kapatmaya çalışıyor" Bu ödemeden gişeden geçtiğini kanıtlamaya yeter umarım.

« Son Düzenleme: 23.01.2021 19:26 Realin »

#1 - 23.01.2021 19:31
Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki gişeden başkasının arkasından geçmek yasak olduğunu bu olaydan sonra başka bi arkadaşım tarafından uyarıldıktan sonra /soru bölümünden sorarak bilgi almaya çalıştım ve yasak olduğunu öğrendim. Yalan söylemeye hiç gerek yok daha önce de bi kaç kez arkadaşlarımın arkasından geçtim. Benim arkamdan da çoğu kez geçildi. Bilgi almadan önce serbest sandığım için şikayeti açan arkadaş bilerek kastlı olarak gıcıklık yapmak anlamında bi eylemde bulunduğunu düşündüm. Yolumuzun ilerisinde arkadaşın aracı yan yattı ve bende istemeden de olsa onun bana yaptığı hareketi yanlış anlayıp alay etmiş bulundum. Herhangi bir art niyetim yok. Kusurum varsa arkadaş adına da özür diliyorum. İyi günler.

#2 - 24.01.2021 02:36
Cezalandırılacak. Yanlış bir oyuncu profili çiziyorsunuz. Bu şekilde devam ederseniz yasaklanabilirsiniz.