Konu: [10/01/2021] 15:16 Tarihli şikayetim.  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 21:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroyce_Watkins @chavos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Erika_Smirnov Bernardo_Baker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/01/2021 15:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /b, pm rahatsızlık, ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir brawl rolünden sonra şahıs yaralıya düştü bunun üzerine hurttan kalktıktan sonra biz 5 kişi olmamıza rağmen fear rp uygulamadan küfür etmeye devam etti. Bunun üzerine arkadaşımız pm üzerinden kişinin seviyesi düşük olduğu için uyardı.. Şahısta gördüğünüz gibi ortak nezaket kurallarını çiğnedi, üstüne üstlük /pmkapat atılmasına rağmen şahıs nasıl bulduysa discorddan rahatsız etmeye devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

/b ihlali:

/pm rahatsızlık + ortak nezaket:

Discorddan yazdıkları:

Ek açıklamalar(varsa): Admin kararına bağlı olarak kişi kendisi de itiraf etmiş zaten uzun süredir rol yaptığını vs bu yüzden ceza indirimi uygulanmasını istemiyorum, alabileceği en yüksek cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 10.01.2021 21:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.01.2021 21:56
Seviyeye bakarak yargılamayı bırakmalısınız, leveliniz yüksek olunca "Roleplayer" olmuyorsunuz maalesef.

Fear-RP'lik bir durum yok, orada üç kişiydik ve üç kişiyle dövüştük. Atacağım SSler'de şahısların aşağılayıcı PMler'i mevcut. Discord kanıt sayılmıyor ama genede açıklayayım. Sizin kadar toksiç olmadan düzgünce rol öğrenmek istedim, sanırım arkadaş yanlış anlamış..

Gerekli cezamı verebilirsiniz, arkadaşlar sanırım yüksek level olunca rolcü olduklarını sanıyorlar. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 21:58 chavos »

#3 - 10.01.2021 21:58
Şahitliğimi onaylıyorum, 5 kişi olduğumuz ve yanımızda Polis bi karakter olduğunu göz önünde bulundurursak Fear RP yapmalıydı.

#4 - 10.01.2021 22:01
Şahitliğimi onaylıyorum, 5 kişi olduğumuz ve yanımızda Polis bi karakter olduğunu göz önünde bulundurursak Fear RP yapmalıydı.

Ona bakılırsa "polis" olduğuna göre sizde FearRP yapmalıydınız.

#5 - 11.01.2021 00:50
/b için ceza verilecek. @chavos insanları özel mesaj yoluyla rahatsız etmeyin. PMlerde büyük bir sorun yok, daha üsluplu ve ılımlı bir şekilde yaklaşın.